E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τροχαίο στη Φλώρινα: «Στα χέρια μας ξεψύχησε ο 23χρονος»

Συγκλονιστική μαρτυρία για το δυστύχημα

Τροχαίο στη Φλώρινα: «Στα χέρια μας ξεψύχησε ο 23χρονος»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/10/2023 | 12:37

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Φλώρινας και στοίχισε τη ζωή σε έναν 23χρονο και έναν 79χρονο. Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 7 το πρωί της Κυριακής, όταν ΙΧ όχημα ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη, στη συμβολή των οδών Γρεβενών και Βογατσικού.

Από την πυροσβεστική υπηρεσία Φλώρινας ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ο 23χρονος οδηγός και ο 79χρονος συνοδηγός, που διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 23χρονος είχε εμπλακεί σε άλλο τροχαίο

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Thesstoday.gr, πριν το τραγικό δυστύχημα είχε προηγηθεί τροχαίο ατύχημα, με υλικές ζημιές περίπου 200 μέτρα πριν το σημείο, όπου εμπλεκόταν το ίδιο όχημα και ο 23χρονος θανών. Ο νεαρός, πιθανά υπό την επήρεια μέθης, προσέκρουσε σε όχημα, το οποίο είχε σταματήσει πίσω από άλλο όχημα, τη στιγμή που επιβιβαζόταν ο 79χρονος. Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημίες σε τρία ΙΧ, ενώ μάλιστα ακολούθησαν διαπληκτισμοί και χειροδικίες.

Ο 23χρονος πάνω στην ταραχή του επιβιβάστηκε στο πρώτο όχημα – το οποίο δεν ήταν το δικό του – χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του ηλικιωμένου μέσα σε αυτό. Έπειτα ανέπτυξε ταχύτητα και μετά από 200 μέτρα παραβίασε τη ροή του κυκλικού κόμβου, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη. Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στο Thesstoday: «Μετά την πρόσκρουση το αμάξι άρπαξε φωτιά. Πήρα έναν πυροσβεστήρα και έσβησα τις φλόγες μαζί με τους περαστικούς. Στα χέρια μας ξεψύχησε ο 23χρονος. Ο ηλικιωμένος πέθανε ακαριαία».

Κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, αναφέρουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τροχαίο δυστύχημα στο συγκεκριμένο σημείο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΑΔΕ: Ποιοι μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 72 δόσεις και πώς υποβάλλουν αίτηση

Σήμερα

Ανοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023 σε έως 72 μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστο ποσό τα 30 ευρώ.

Απόκοσμη Μόσχα: Χάθηκε ο ήλιος από τον μαύρο καπνό μετά τις ουκρανικές επιθέσεις με drones

Σήμερα

Επτά νεκροί και 24 τραυματίες μετά την ουκρανική επίθεση με drones που έπληξε κέντρο logistics και πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην περιφέρεια της Μόσχας.

Ο 20χρονος Μέσι κρατούσε αγκαλιά τον βρεφούλη Γιαμάλ το 2007 σε καμπάνια ‑ και αύριο οι δύο τους θα αντιμετωπιστούν στον τελικό του Μουντιάλ 2026.

Σήμερα

Ποιος μαθηματικός υπολόγισε τι κρύβει η ιστορική φωτογραφία Μέσι-Γιαμάλ πριν από 19 χρόνια;

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε σύγκρουση με ΙΧ

Σήμερα

Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη μετά τη μοιραία σύγκρουση στη Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Voucher για παιδικούς σταθμούς: Ποιοι δικαιούχοι εξαιρούνται από τα εισοδηματικά κριτήρια

Σήμερα

Νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση αναπροσαρμόζει τα όρια εισοδήματος και διευρύνει τον κύκλο των δικαιούχων από το σχολικό έτος 2026-2027.

Καύσωνας: Ποιες περιοχές θα «καούν» τις επόμενες μέρες και πότε θα χτυπήσει κόκκινο το θερμόμετρο

Σήμερα

Η Δευτέρα αναμένεται να είναι η πιο δύσκολη ημέρα του καλοκαιριού, με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές.

Έβδομη νύχτα επιθέσεων κατά του Ιράν: Τι αποκαλύπτει η Τεχεράνη για τάνκερ, νάρκες και drone

Σήμερα

Η CENTCOM επιβεβαίωσε την έναρξη νέων επιχειρήσεων, ενώ το Ιράν κάνει λόγο για νεκρούς, καιόμενα τάνκερ και κατάρριψη αμερικανικού drone.

Στο «κόκκινο» η κίνηση: Μεγάλη η έξοδος των εκδρομέων, μποτιλιαρίσματα σε Κηφισό, Αθηνών‑Κορίνθου και Αττική Οδό

Χτες

Μεγάλες καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο - Αυξημένη η κίνηση εν όψει Σαββατοκύριακου  και στο λιμάνι του Πειραιά - Δυσχέρεια στην κυκλοφορία και στην Πανεπιστημίου λόγω τροχαίου

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προσλαμβάνει ‑ δείτε ποιες θέσεις ανοίγουν και τι μισθούς προσφέρουν

Χτες

Εννέα θέσεις εργασίας με αποδοχές έως 48.225 δολάρια ετησίως ανακοίνωσε η διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην Αθήνα, με προθεσμίες που εκπνέουν από τον Ιούλιο έως τα τέλη Αυγούστου 2026.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός που απηύθυνε ο Κακλαμάνης

Χτες

Ο Νικήτας Κακλαμάνης συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο του στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού, εκπληρώνοντας παράλληλα και την τελευταία της επιθυμία.

Ρωγμές στην Κυψέλη από τα έργα του Μετρό: Τι αποκάλυψε ο καθηγητής Λέκκας για τα γεωλογικά προβλήματα

Χτες

Ο καθηγητής γεωλογίας Ευθύμης Λέκκας μίλησε στην ΕΡΤ για τα γεωλογικά ζητήματα που δεν είχαν επισημανθεί στις αρχικές μελέτες, ενώ οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν έγγραφες εγγυήσεις για τη στατική επάρκεια των κτιρίων τους.

Ποια ήταν η Νάκυ Αγάθου που έφυγε από τη ζωή και έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

Χτες

Η πρωτοπόρος τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.