E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ολυμπιακός ‑ ΠΑΟΚ 2‑4: Τον ισοπέδωσε με διαστημική τεσσάρα!

Παίζοντας καταπληκτικά στο β` ημίχρονο και εκμεταλλευόμενος τις αμυντικές αδυναμίες του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ τον «διέλυσε» με 4-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» γράφοντας ιστορία

Ολυμπιακός ‑ ΠΑΟΚ 2‑4: Τον ισοπέδωσε με διαστημική τεσσάρα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 5/11/2023 | 22:01

Μία πολύ σπουδαία και σε αγωνιστικό αλλά σε και βαθμολογικό πρεστίζ νίκη πήρε η ομάδα του ΠΑΟΚ που έχοντας ως πρωταγωνιστές παίκτες όπως οι Μπράντον Τόμας, Ζίβκοβιτς αλλά και ο Μεϊτέ και στο τέλος και τον Κωνσταντέλια επικράτησε με σκορ 2-4 στο Καραϊσκάκη του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν ακόμα με 0-4 και μείωσαν προς το τέλος του αγώνα με τον Φορτούνη και τον Μασούρα. Από ένα γκολ οι Ζίβκοβιτς και Οζντόεφ και δύο ο Τόμας.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Πώς ξεκίνησαν οι 2 ομάδες

Ο Μαρτίνεθ εμπιστεύθηκε εκ νέου τη διάταξη του 4-3-3. Ο Πασχαλάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Κίνι, Ρέτσος, Πορόζο και Ροντινέι και στο κέντρο οι Εσε, Μαντί Καμαρά και Αλεξανδρόπουλος. Επιθετική τριάδα με Ποντένσε, Φορτούνη και Ελ Καμπί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου είχε από την άλλη τέρμα τον Κοτάρτσκι, αμυντική 4αδα με Μπάμπα, Κουλιεράκη, Κεζντιόρα και Σάστρε. Κέντρο με Μεϊτέ και Οζντόεφ και τριάδα πίσω από τον φορ Μπράντον Τόμας τους Τάισον, Μουργκ κα Α. Ζίβκοβιτς.

Οι πρώτες φάσεις του αγώνα και το γκολ του Ζίβκοβιτς για το 0-1 του ΠΑΟΚ
Στο πρώτο διάστημα του πρώτου 45λεπτου ο Ολυμπιακός πίεσε πιο καλά και είχε και φάσεις απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στο 12ο λεπτό είχαμε το πρώτο σουτ του αγώνα. Κίνηση του Φορτούνη μετά από πάσα του Αλεξανδρόπουλου με τον Κοτάρσκι να μπλοκάρει την προσπάθεια του Έλληνα χαφ. Στο 22ο λεπτό μετά από πάσα του Ροντινέι ο Αλεξανδρόπουλος σούταρε ψηλά και πάνω από τα δοκάρια του Κοτάρσκι. Στο 23' ο Ποντένσε έχασε διπλή μεγάλη φάση από κοντά με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να τον 'νικά' 2 φορές. Μία φάση που βγήκε από μπαλιά του Φορτούνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ζίβκοβιτς

Στο 26' ο Κουλιεράκης είχε το πρώτο σουτ του ΠΑΟΚ που πέρασε έξω και λίγο μετά ο Ελ Καμπί έκανε ένα σουτ που έφυγε εκτός στόχου. Στο 30' ο Ζίβκοβιτς σε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ είχε ένα σουτ που πέρασε άουτ. Στο 35ο λεπτό ο Ποντένσε απέφυγε 2 φορές τον Μεϊτέ αλλά το σουτ του ήταν χωρίς δύναμη.

Στο 39ο λεπτό ο ΠΑΟΚ θα το έβρισκε το γκολ. Σέντρα του Μπάμπα μετά από φάση του ΠΑΟΚ που άρχισε από το κέντρο και σουτ του Ζίβκοβιτς που ο Πασχαλάκης απέκρουσε αλλά όχι με τέτοια δύναμη ώστε να μην μπει η μπάλα στα δίχτυα. Μία φάση που ξεκίνησε από το κέντρο και μετά λειτούργησαν λανθασμένα άμυνα και γκολκίπερ των Πειραιωτών.

Με εκτέλεση πέναλτι του Τόμας ο ΠΑΟΚ έκανε το 0-2 και μετά το 0-3
Στο 2ο 45λεπτο ο ΠΑΟΚ βρήκε νωρίς και ένα 2ο γκολ. Η πρώτη φάση για τον Ολυμπιακό στο β' μέρος ήρθε με κλέψιμο ψηλά και σουτ του Φορτούνη έξω (στο 48ο λεπτό). Στο 56ο λεπτό ο ΠΑΟΚ θα έκανε το 0-2. Ο διαιτητής Σλάγκερ μετά κίνηση του Πορόζο από πίσω και πάνω στον Μπράντον Τόμας υπέδειξε την άσπρη βούλα και ο ίδιος παίκτης που κέρδισε την εσχάτη των ποινών έκανε και το χτύπημα από τα 11 βήματα για το γκολ ενώ σχεδόν αμέσως μετά υπήρξε ένταση με τους παίκτες των 2 ομάδων για τους πανηγυρισμούς του Τόμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τόμας

Στο 58ο λεπτό ο Ελ Καμπί σκόραρε αλλά ήταν εκτεθειμένος. Ο Μαρτίνεθ αφού πρώτα είχε αλλάξει τον σχηματισμό του Ολυμπιακού με τον Μασούρα μέσα και τον Αλεξανδρόπουλο έξω μετά έβαλε στο ματς τον Σολμπάκεν αντί του Κίνι ως αριστερό μπακ. Πολύ λίγο μετά, στο 66', ο Μουργκ έκανε το γύρισμα στον Μπράντον Τόμας που από κοντά σκόραρε για το 0-3. Στο 69' ο Ποντένσε είχε ένα άστοχο σουτ. Στο 70' ο Ζίβκοβιτς είχε σουτ έξω από καλή θέση αλλά ήταν εμφανές πώς ο ΠΑΟΚ με ένα τέτοιο προβάδισμα κρατούσε την τύχη στα χέρια του για τα καλά.

Το 0-4 μετά από εξαιρετική κίνηση του Κωνσταντέλια, μείωσε σε 2-4 ο Ολυμπιακός
Ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε στα τρία γκολ. Στο 78' ο Κωνσταντέλιας πάτησε περιοχή, πέρασε τον Πασχαλάκη και μετά με τακουνάκι έδωσε τη μπάλα στον Οζντόεφ γα να κάνει το 0-4 από κοντά και φυσικά με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν έξαλλα.

Στο 86' μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Φορτούνη μείωσε σε 1-4. Η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και μετά πήγε γκολ. Στις καθυστερήσεις μία κεφαλιά του Σολμπάκεν έφυγε έξω αλλά και ένα σουτ του Φορτούνη που αποκρούστηκε δύσκολα. Στο 90+8 μετά από πολύ καλή μπαλιά του Φορτούνη ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά για να μειώσει στο τελικό 2-4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MVP: Ο Μπράντον Τόμας. Σκόρερ των 2 τερμάτων του ΠΑΟΚ και μάλιστα σε μία κομβική χρονική στιγμή για την ομάδα του στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Οι Μεϊτέ και Ζίβκοβιτς. Σπουδαίο παιχνίδι και από τους 2 αυτούς παίκτες. Ο Ζίβκοβιτς έχει βάλει και τέρμα στον αγώνα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Σχεδόν όλος ο Ολυμπιακός (εάν βγάλουμε τον Φορτούνη). Από τέρμα, άμυνα έως και κέντρο. Παίκτες και προπονητής χωρίς καμία διαφοροποίηση ή διαφορετική αντιμετώπιση. Πολύ κακή βραδιά και για τον κόουτς Μαρτίνεθ με αποκορύφωμα την αλλαγή του Κίνι με τον Σολμπάκεν.

Η ΓΚΑΦΑ: Κυρίως είναι η αλλαγή του Κίνι με τον Σολμπάκεν, όσο και εάν ήταν δύσκολο για έναν δεξιό μπακ να παίζει αριστερά. Μπορούμε να επιλέξουμε και τη φάση του 0-1. Εκεί που ο Αλεξανδρόπουλος έχασε τη μπάλα στο κέντρο και μετά όλα πήγαν λάθος με τον τρόπο που λειτούργησε και άμυνα αλλά και ο Πασχαλάκης για το τέρμα αυτό.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Τα όποια λάθη του Γερμανού Σλάγκερ εστιάζονται κυρίως σε φάουλ και πειθαρχικό έλεγχο. Στη φάση του πέναλτι υπέρ του Πορόζο συμφώνησαν και διαιτητής και VAR παρά τα παράπονα των παικτών των Πειραιωτών.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο ΠΑΟΚ στα κομβικά σημεία του αγώνα ήταν ανώτερος αγωνιστικά του Ολυμπιακού, έβαλε ένα σημαντικό γκολ για το 0-1 του α' μέρους και κατέληξε να πάρει μία πολύ σημαντική για αυτόν νίκη αλλά και μία νίκη που πήγαινε να βγει μεγάλη και σε έκταση και ήρθε αυτό το 2-4. Ο Ολυμπιακός από την άλλη εάν εξαιρέσει κανείς το πρώτο διάστημα στο πρώτο 45λεπτο ήταν από κακός έως κάκιστος στο παιχνίδι με κρισιμότατα λάθη. Απλά στο τέλος μείωσε αυτή τη διαφορά του 0-4 σε 2-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Πορόζο, Ροντινέι, Εσε (82' Καρβάλιο), Μαντί Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (46' Μασούρας), Φορτούνης, Ποντένσε (72' Σκάρπα) και Ελ Καμπί (72' Γιόβετιτς).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεζντιόρα, Σάστρε, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τάισον (73' Κωνσταντέλιας), Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς και Μπράντον Τόμας (82' Ντεσπότοφ).

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίθεση του Ισραηλινού ΥΠΕΞ στον Ερντογάν: «Τολμά να μιλάει εκείνος που κατέχει παράνομα τη βόρεια Κύπρο»

Σήμερα

Ο Γκιντεόν Σάαρ δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου κατά του Μπενιαμίν Νετανιάχου, τον οποίο και παρομοίασε με τον Αδόλφο Χίτλερ

Στο 1,80 ευρώ η αμόλυβδη από το Σάββατο, λέει ο πρόεδρος Ένωσης Πρατηριούχων Αττικής

Σήμερα

Τα διυλιστήρια θα προχωρήσουν αύριο στην πρώτη μεγάλη αύξηση που θα αποτυπώνει στην εγχώρια αγορά την κρίση της Μέσης Ανατολής

Σοκάρει ο πατέρας του 28χρονου που έδειρε υπάλληλο καθαριότητας – «Θα μου πάνε φυλακή τον γιο για 2 ψιλομπουνιές;»

Σήμερα

«Έχει δίκιο ο άνθρωπος, αλλά αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα, θα τον πάνε τσάμπα φυλακή, δεν σκότωσε, δεν έβγαλε όπλο ή μαχαίρι, το παιδί είναι νευρικό, δεν είναι εγκληματίας, θα μου το καταστρέψετε»

Βίντεο σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Ανήλικη χτυπά συνομήλική της και την αναγκάζει να γονατίσει

Σήμερα

«Για να λήξει τι θέμα έτσι, στα γόνατα, στα γόνατα τώρα για να μην γίνει θέμα. Τώρα σου λέω στα γόνατα» λέει η μία ανήλικη στην άλλη

Αστυνομικοί Κύπρος: «Είναι ανθρωποφαγία όλο αυτό» λέει ο Σύνδεσμος ‑ Εκτός υπηρεσίας ο ένας ένστολος

Σήμερα

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το ροζ σκάνδαλο που έχει γίνει πρώτο θέμα στην Μεγαλόνησο

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα – Επί τόπου η Πυροσβεστική

Σήμερα

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Ανδρουλάκης: «Ο πρωθυπουργός πέτυχε την αυτογελοιοποίησή του»

Σήμερα

Ιδιαίτερα αιχμηρή η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη κατά τη συζήτηση για την προανακρτική επιτροπή

Φωτιά σε αγροτική έκταση στη Λακωνία ‑ Επιχειρούν εναέρια μέσα

Σήμερα

Στο έργο της κατάσβεσης συμβάλουν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο

17χρονος παρίστανε τον ελεγκτή εισιτηρίων – Έκοβε πρόστιμα κι έπαιρνε τα χρήματα επιτόπου

Σήμερα

Έναν απίστευτο και συνάμα παράνομο τρόπο βρήκε ένας 17χρονος για να βγάζει λεφτά, με τη δράση του να λαμβάνει τέλος μετά από έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί του σχεδίου «Αριάδνη»

Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Ερέτρια

Σήμερα

Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική, ήχησε και 112 προς τους κατοίκους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.