E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Μη λέτε τέτοια πράγματα!» ‑ Το ξέσπασμα του αδερφού της Κάτιας Νικολαΐδου μία ημέρα μετά την κηδεiα της

«Χθες η μητέρα μου νόμιζε, ότι πηγαίνουμε κάπου επίσκεψη»

«Μη λέτε τέτοια πράγματα!» ‑ Το ξέσπασμα του αδερφού της Κάτιας Νικολαΐδου μία ημέρα μετά την κηδεiα της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/11/2023 | 14:43

Τη Δευτέρα (13/11) η οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν την Κάτια Νικολαΐδου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, λέγοντας το τελευταίο αντίο σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης.

Από την ημέρα, που έγινε μάλιστα γνωστός ο θάνατoς της ειπώθηκαν και λέχθηκαν πολλά για την ηθοποιό, όπως για παράδειγμα, πως έκανε τα τελευταία χρόνια άλλες δουλειές, καθώς δεν την προτιμούσαν από παραγωγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τη σειρά του ο αδερφός της Νικολαΐδου, Τάκης Νικολαΐδης μίλησε την Τρίτη (14/11) στο Πρωινό αποκαταστώντας τη φήμη της και εξηγώντας αναλυτικά πόσα χρόνια έδωσε μάχη με τον καρκίνο, που δούλευε όσο δεν ήταν στην τηλεόραση και γιατί δεν έκανε πρόσφατα σίριαλ.

Το ξεκαθάρισμα του αδερφού της Κάτιας Νικολαΐδου

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα. Χθες η μητέρα μου νόμιζε ότι πηγαίνουμε κάπου επίσκεψη. Βγαίνουν και λένε, ότι η Κάτια 20 χρόνια ταλαιπωριόταν από τον καρκίνο, είναι ψέματα. Αυτό δεν ισχύει. Η Κάτια 20 χρόνια έζησε φυσιολογικά, είναι λάθος να λένε, ότι 20 χρόνια ταλαιπωριόταν.

Ότι 20 χρόνια μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο καρκίνος επέστρεψε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και εκεί πάλι δεν μπαινοέβγαινε με την έννοια καθημερινά, έκανε εξετάσεις, το καταπολεμούσε, ήταν καλύτερα, ξανά έμπαινε, το τελευταίο 6μηνο χειροτέρεψε. 20 χρόνια η Κάτια ζούσε φυσιολογικά, δούλευε, γέλαγε, σχεδόν δεν έκανε εξετάσεις παιδιά. Δεν ισχύει, ότι 20 χρόνια η Κάτια ταλαιπωριόταν, μην αφήνουμε λάθος εντυπώσεις στον κόσμο. Η Κάτια από τον Δεκέμβρη του 2001 και μετά είχε ιαθεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το τελευταίο διάστημα επανήλθε ο καρκίνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κάτια είχε προτάσεις, ποτέ δεν είχε σταματήσει αν έχει προτάσεις η Κάτια, απλά δεν ήταν εκείνες, που η Κάτια θα ήθελε για το ταλέντο της, για την ποιότητά της. Δούλεψε σε αυτό το ξενοδοχείο, ναι, αλλά όχι γιατί είχε πρόβλημα οικονομικό, γιατί ήταν πολυτάλαντη, μπορούσε να παίξει θέατρο, κινηματογράφο, μπορούσε να τραγουδήσει, μπορούσε να δουλέψει και σε ξενοδοχείο.

Ήταν ένας άνθρωπος, που μπορούσε να κάνει τα πάντα. Δε δούλεψε για βιοποριστικούς λόγους, γιατί κάπου πήρε το αφτί μου, ότι έτσι θέλουν να το περάσουν. Δεν είχε ανάγκη κανέναν η Κάτια και στο Βέλγιο δούλεψε σε πολύ μεγάλες εταιρείες. Μη λέτε τέτοια πράγματα…και οι προτάσεις, που είχε δεν ήταν αυτές, που θα έπρεπε για το ταλέντο της και για την αξία της και για όσα είχε κάνει, αυτός ήταν ο λόγος, επέλεγε η Κάτια, δεν την επέλεγαν», είπε ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου.


Η αποκάλυψη του για τον θάvατό της

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1, έκανε το πρωί της Παρασκευής 10/11, ο αδερφός της Τάκης, ο οποίος προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη για την περίοδο που ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης, έχασε το παιδί του (δείτε εδώ τι συνέβη), και η ηθοποιός ήταν στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω. Θα σας πω κάτι. Όταν ο Οδυσσέας Σταμούλης έχασε το παιδί του, έλεγαν όλοι ότι το παιδί είναι της αδερφής μου. Έβγαινα και έλεγα "παιδιά διορθώστε το" Έγινε αυτό, βγήκαν και είπαν συγγνώμη. Στο διάστημα αυτό η αδερφή μου ήταν στο νοσοκομείο και παρ' όλο τον πόνο που περνούσε είπε "δε θέλω να κάνεις τίποτα. Θέλω να συλλυπηθείς για το παιδί του Οδυσσέα και για όλο αυτό που περνάει". Αυτό ήταν η Κάτια!» ανέφερε.

«Τότε η Κάτια που ήταν στο νοσοκομείο, της έστελναν μηνύματα στα οποία την έβριζαν γιατί είχα βγει και είχα πει να διορθώσουν το λάθος. Και ο κόσμος έβριζε την αδερφή μου χωρίς να ξέρει τι περνάει…» είπε μεταξύ άλλων.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το φλογερό ειδύλλιο της Britney που κράτησε… 14 μέρες αλλά έγραψε ιστορία

Πριν 4 ώρες

Το ξεχασμένο affair που κράτησε μόνο δύο εβδομάδες, αλλά ήταν τόσο εκρηκτικό, τόσο παθιασμένο και τόσο… 00s, που ακόμα κάνει το Hollywood να κοκκινίζει!

Οι πρωταγωνιστές του Charmed που είχαν σχέση για λίγο ‑ Οι εντάσεις και τα προβλήματα στο set που κράτησαν 24 χρόνια

Πριν 4 ώρες

H Holly Marie Combs μιλά για την συγγνώμη του Brian Krause μετά από σχεδόν 25 έτη – και τα παλιά μυστικά ξαναβγαίνουν στο φως!

Diddy: Βίντεο και φωτογραφίες του μέσα από τη φυλακή

Χτες

Ο καταδικασμένος ράπερ εθεάθη με γκρίζα μαλλιά και ευδιάθετος

Maestro: Η επίσημη ανακοίνωση για την τέταρτη σεζόν ‑ Ποιοι ηθοποιοί εισβάλουν στη σειρά

Χτες

Μεγάλες ανατροπές στην πλοκή αλλά και στις ζωές των πρωταγωνιστών στη νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς

Στάθης Σχίζας: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του – «Είναι δέκα χρόνια σε αυτή την κατάσταση»

Χτες

Τον Στάθη Σχίζα συνάντησε ο Κωνσταντίνος Μίχος στο νέο επεισόδιο στο κανάλι του στο Youtube

Βασίλης Μπισμπίκης: Η άβολη στιγμή on camera σε ερώτηση για το τροχαίο στη Φιλοθέη

Χτες

«Τι εννοείς;» ήταν η αντίδραση του ηθοποιού, με τη συνάδελφό του, Κλέλια Ρένεση, να προσπαθεί να αποφορτίσει την αμήχανη στιγμή

Αποθεώνουν τη Beyonce για την εμφάνισή της στο Grand Prix του Λας Βέγκας: Δεν υπέκυψες στη μόδα του αδυνατίσματος

Χτες

Η 44χρονη τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το αποκαλυπτικό της ντύσιμο τόσο στην πίστα του Grand Prix όσο και στο πάρτι της Ferrari

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πρέπει να υπάρχει δικαίωση και ανάλογη τιμωρία, αξιοθαύμαστο ό,τι έκανε η Ιωάννα Τούνη»

Χτες

Είναι η μητέρα του παιδιού μου και, όχι μόνο γι` αυτό, από την αρχή ήμουν πάρα πολύ υποστηρικτικός, πρόσθεσε

Ιωάννα Τούνη: «Εάν με ένοιαζε η γνώμη άσχετων λογικά θα είχα φουντάρει»

Χτες

Η αιχμηρή απάντηση της Ιωάννας Τούνη για τα αρνητικά σχόλια

Η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε 2 εκατ. δολάρια για γάμο δισεκατομμυριούχου στην Ινδία ‑ Οι καυτές εμφανίσεις της

Χτες

Η νύφη είναι κόρη φαρμακοβιομήχανου και ο γαμπρός συμπεριλήφθηκε στη λίστα Forbes 30 Under 30 για το 2024

Η αδυνατισμένη Μισέλ Ομπάμα έβαλε «φωτιά» στα social media

Χτες

«Πήρες Ozempic, παραδέξου το» της γράφουν

Η σκοτεινή εμμονή που στοίχειωσε τη Gwyneth Paltrow: 17 χρόνια επιστολών, φόβου και μια δίκη που κανείς δεν περίμενε

Χτες

Η 17ετής εμμονή που ξεπέρασε τα όρια της λογικής και δοκίμασε τα όρια του νόμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.