E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση του θανάτου του 18χρονου στη Βοιωτία

«Ο 18χρονος που σκοτώθηκε στην Βοιωτία δεν είναι Ρομά, απορώ γιατί γίνονται τα επεισόδια»

Ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση του θανάτου του 18χρονου στη Βοιωτία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/11/2023 | 09:58

Ανακοίνωση με την οποία, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι ο 18χρονος που σκοτώθηκε μετά από καταδίωξη αστυνομικών στη Βοιωτία δεν είναι Ρομά εκφράζοντας την απορία του γιατί γίνονται τα επεισόδια όπως αυτά το βράδυ της Τρίτης, εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 41χρονου αστυνομικού από το όπλο του οποίου έφυγε η μοιραία σφαίρα.

Ο κ. Κούγιας υποστηρίζει, επίσης, ότι το ηχητικό ντοκουμέντο για την υπόθεση που είδε χθες το φως της δημοσιότητας «έχει πλαστογραφήσει» και έχουν αποκοπεί «σημαντικά μέρη που αποδεικνύουν, χωρίς κανένα ενδοιασμό, ότι ο αστυνομικός σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να αφαιρέσει τη ζωή του 18χρονου παιδιού και ότι ο πυροβολισμός είναι τουλάχιστον ατύχημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Χθες το βράδυ, έλαβα στα χέρια μου την προανακριτική δικογραφία, στην οποίαν δεν υπήρχαν ούτε ιατροδικαστική έκθεση, ούτε βαλλιστική έκθεση ούτε κανένα ηχητικό ντοκουμέντο, όπως αυτό που χθες δημοσιοποιήθηκε.

Μετά από τη μελέτη, επισκέφτηκα τον κρατούμενο αστυνομικό εκεί που κρατείται και τότε πληροφορήθηκα για πρώτη φορά από τον συνάδελφο μου, κο Γεωργούση, με τον οποίον συνεργαζόμαστε στην υπεράσπιση του κυρίου κατηγορουμένου, ότι πράγματι υπάρχει ένα ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο ακούσαμε μαζί και το οποίο παρέλαβε ο ίδιος από το ανακριτικό γραφείο μετά από την δημοσιοποίηση του ηχητικού ντοκουμέντου, το οποίο και αυτός είχε ακούσει.

Μετά από την ακρόαση από εμένα, τον κο Γεωργούση και τον κατηγορούμενο αστυνομικό και μετά τη μελέτη της δικογραφίας έχω να κάνω τις εξής 4 σημαντικές δημοσιοποιήσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1) Ο αείμνηστος 18χρονος νεαρός δεν είναι Ρομά.
Η μητέρα του από πολύ μικρή ηλικία έχει χάσει τον πατέρα του από φυσιολογικό θάνατο και η μητέρα του, γόνος παραδοσιακής οικογενείας από τα Δερβενοχώρια, είναι υπάλληλος του Δήμου Αλιάρτου.

Η οικογένεια δεν έχει ουδεμία σχέση με περιβάλλον Ρομά και τα δύο κοριτσάκια τα οποία ήταν στο αυτοκίνητο, επίσης δεν έχουν καμία σχέση με Ρομά, ούτε με το περιβάλλον Ρομά και κατοικούν στις Ερυθρές.

Το αυτοκίνητο, το οποίο πράγματι είχε χαρακτηριστικά με αυτά με τα οποία κυκλοφορούν οι Ρομά, ανήκε στη μητέρα του αείμνηστου 18χρονου.
Κατόπιν αυτής της διαπιστώσεως, μου κάνει εντύπωση πώς όλοι αυτοί, οι οποίοι συνήθως είναι ακραίοι εγκληματίες του ποινικού δικαίου και μόνιμοι τρόφιμοι των φυλακών, προκαλούν αυτά τα επεισόδια και αποκλείουν την κυκλοφορία στις εθνικές οδούς, αλλά και γιατί ο συνάδελφος, ο οποίος μόνιμα υποστηρίζει την κατηγορία στις υποθέσεις Ρομά, δίνοντας και πολιτικό χρώμα, δεν έκανε αυτή τη δημοσιοποίηση που κάνω εγώ τώρα, για να αποφευχθούν τα επεισόδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2) Αυτός, που παρέδωσε το ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσιοποιήθηκε μέχρι σήμερα, το έχει πλαστογραφήσει και έχει αποκόψει σημαντικά μέρη που αποδεικνύουν, χωρίς κανένα ενδοιασμό, ότι ο αστυνομικός σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να αφαιρέσει τη ζωή του 18χρονου παιδιού και ότι ο πυροβολισμός είναι τουλάχιστον ατύχημα.


3) Μου έχει προξενήσει αλγεινή εντύπωση, για τόσο σοβαρή υπόθεση, η δημοσιοποίηση του περιεχομένου της ιατροδικαστικής εκθέσεως, χωρίς αυτή να έχει παραδοθεί στην ανάκριση.

4) Μου έχει προξενήσει αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ο ιατροδικαστής, ο οποίος διενέργησε την νεκροψία – νεκροτομή, έδωσε κατάθεση πριν παραδώσει την ιατροδικαστική του έκθεση στο ανακριτικό γραφείο.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και θα παρακαλέσω να σταματήσει όλη αυτή η παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού περί ρατσιστικών αιτίων και περί απαίδευτου αστυνομικού και να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη, ελεύθερη και ανεπηρέαστη, να κάνει το καθήκον της, χωρίς καμιά σκοπιμότητα πολιτικής εκμεταλλεύσεως άλλης μιας ανθρώπινης τραγωδίας.
Αθήνα, 15.11.2023
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξιος Κούγιας

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελεύθερος 22χρονος Έλληνας στρατιώτης στην Ουκρανία μετά από 11 μήνες αιχμαλωσίας

Σήμερα

Πολέμησε για το ρωσικό στρατό - «Φρίκη χωρίς νόημα», χαρακτήρισε τον πόλεμο

Φοινικούντα: Η εμπλοκή τρίτου προσώπου και το τηλεφώνημα λίγο πριν τη δολοφονία του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ

Σήμερα

Ένα επίμαχο τηλεφώνημα που έγινε λίγα λεπτά πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα έχει μπει στο κάδρο των αρχών

Νέο μπλόκο του Ισραήλ στη Ράφα: Με 4 σορούς ομήρων απαντά η Χαμάς

Σήμερα

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν νωρίτερα ότι το πέρασμα της Ράφα θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Τετάρτη

e‑EΦΚΑ: Kάτω από 1000 ευρώ ο μέσος μισθός στον ιδιωτικό τομέα

Σήμερα

Με βάση τα τελευταία στοιχεία του e-ΕΦΚΑ για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, ο μέσος μισθός είναι μόλις 1176 ευρώ μικτά, ή 980 καθαρά

«Σφοδρές μάχες» μεταξύ της Χαμάς και ένοπλων φατριών στην Πόλη της Γάζας, που υποστηρίζονται από το Ισραήλ

Σήμερα

«Σήμερα το πρωί, επί πολλές ώρες, σφοδρές συγκρούσεις σημειώθηκαν μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας της Χαμάς και μελών της οικογένειας Χίλες»

Μαδαγασκάρη: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι «ανέλαβε την εξουσία» και διέλυσε τη Γερουσία

Σήμερα

Το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο κάλεσε τον συνταγματάρχη Ραντριανιρίνα να αναλάβει την προεδρία, μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Πρόστιμο €157 εκατ. σε πασίγνωστες μάρκες ρούχων

Σήμερα

Η έρευνα της Επιτροπής αποκάλυψε ότι οι τρεις εταιρείες περιόρισαν τη δυνατότητα των ανεξάρτητων μεταπωλητών τους

Εγκεφαλικά νεκρό το 3χρονο κορίτσι που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε πισίνα στη Ρόδο

Σήμερα

Το παιδί υποβλήθηκε σε αξονική και διαπιστώθηκε ότι ο εγκέφαλος έχει οίδημα και υπάρχει εγκεφαλικός θάνατος, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου Μιχάλης Σοκορέλος

ΗΠΑ: Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος διέκοψε απότομα τη συνέντευξη με τον Τζέι Ντι Βανς μετά από καβγά στο αέρα της εκπομπής

Σήμερα

Ο παρουσιαστής Τζορτζ Στεφανόπουλος διέκοψε τη συνέντευξη με τον αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζέι Ντι Βανς, μετά από έντονη λογομαχία σε σχέση με την απόπειρα δωροδοκίας του πρώην αξιωματούχου της κυβέρνησης Τραμπ, Τομ Χόμαν

Ένοχοι για κακοποίηση δύο παιδιών μητέρα και πατριός ‑ Συγκλόνισε η κόρη στο Εφετείο Χανίων

Σήμερα

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 15χρονη τότε κοπέλα είχε πάει σχολείο με μώλωπες και φορώντας κουκούλα για να κρύψει το πώς την είχε κουρέψει η μητέρα της

Ποινική δίωξη για τέσσερα αδικήματα στον πλαστικό χειρουργό που ξυλοκόπησε γυναίκα στη μέση του δρόμου

Σήμερα

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη βία, εξύβριση και απειλή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.