E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πάτρα: Μήνυση στους γιατρούς από την 23χρονη μητέρα που έχασε δύο παιδιά σε 15 μήνες

Πάτρα: Μήνυση στους γιατρούς από την 23χρονη μητέρα που έχασε δύο παιδιά σε 15 μήνες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/11/2023 | 14:35

Καταθέτει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα αν υπάρχει ενδεχόμενο ιατρικής αμέλειας ή λάθους, η 23χρονη μητέρα από την Κάτω Αχαΐα που σε διάστημα 15 μηνών έχασε τα δύο παιδιά της, δύο κοριτσάκια ηλικίας 19 ημερών και 2 μηνών.

Η νεαρή μητέρα από την Κάτω Αχαΐα καταθέτει μήνυση για το παιδί που έφυγε στο Παίδων στην Αθήνα. Για το παιδί που έφυγε στην Πάτρα διενεργείται προκαταρκτική στην Πάτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μεταδίδει το pelop.gr, η 23χρονη διά του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης θανάτoυ του 2 μηνών βρέφους, θα υποβάλει μήνυση με βασικό ερώτημα, γιατί δεν της έχει παραδοθεί ακόμα ο ιατρικός φάκελος του παιδιού.

Πρόθεση της 23χρονης είναι ο διορισμός τεχνικού συμβούλου για να μελετήσει τον ιατρικό φάκελο του παιδιού, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάτι που να στοιχειοθετεί το ενδεχόμενο του ιατρικού λάθους ή της αμέλειας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίδομα παιδιού: Πώς να εκδώσετε προπληρωμένη κάρτα

Χτες

Τίθεται σε ισχύ η προπληρωμένη κάρτα για το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ - Η διαδικασία υποβολής αίτησης

Παρκαρισμένο ΙΧ προκαλεί χάος στην πλατεία Αγίας Ειρήνης ‑ Εγκλωβισμένοι δεκάδες οδηγοί

Χτες

Το παράνομο παρκάρισμα στο κέντρο της Αθήνας έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο

Τέμπη: Φωτογραφίες από τα χημικά εγκαύματα πυροσβεστών ‑ «Έβγαλα το γάντι και είδα το χέρι άσπρο, είχε νεκρώσει ο ιστός»

Χτες

Φωτογραφίες από τα εγκαύματα στα σώματα των πυροσβεστών έφερε στο φως η εκπομπή ""Αλήθειες με τη Ζήνα"" στο Star.

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πυροδότησε τεράστια έκρηξη για κατασκευαστικό έργο

Χτες

Μεγάλα σύννεφα καπνού και σκόνης εμφανίστηκαν στον ουρανό της Πιονγιανγκ

Σε 24ωρη απεργία τα Ταξί της Αττικής στις 19 Φεβρουαρίου

Χτες

Aπό τις 6 το πρωί της Τετάρτης έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης

Τύρναβος: Σοκάρει κτηνοτρόφος της περιοχής ‑ «Επί πέντε ημέρες τα σκυλιά γάβγιζαν στο βουνό»

Χτες

«Πήγε κάποια στιγμή σήμερα ο εργάτης μου για να δει τι ακριβώς συμβαίνει και με ειδοποίησε» τονίζει ο κτηνοτρόφος της μονάδας της περιοχής.

«Ο 15χρονος θέλει ψυχιατρείο» λέει ο πατέρας της 13χρονης που προσπάθησε να δηλητηριάσει τη μητέρα της – «Συκοφαντίες»

Χτες

«Δεν είμαστε ούτε κακοί άνθρωποι, ούτε είμαστε εγκληματίες» λέει ο πατέρας του 15χρονου

Συγκλονιστικό βίντεο: Αδερφός θύματος σχεδίασε με το τρακτέρ σε έκταση 100 στρεμμάτων το «Δεν έχω οξυγόνο»

Χτες

«Υπάρχει κόσμος εκεί έξω που δεν είναι σαν εκείνους που μας κυβερνάνε. Είναι σαν μία μαφία, θέλουμε να τους κάνουμε να μην έχουν αυτοί οξυγόνο» είπε ο Κριστιάν

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.