E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έκκληση Καπουτζίδη για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ‑ «Ας τους καλέσει αυτούς τους ...»

«Όλοι σας που σκέφτεστε να πάτε στη Βουλή και να ψηφίσετε ...»

Έκκληση Καπουτζίδη για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ‑ «Ας τους καλέσει αυτούς τους ...»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/12/2023 | 20:37

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε για μία ακόμα φορά με τον πιο απλό τρόπο, το αυτονόητο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων αλλά και την υιοθεσία των παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Όλοι σας που σκέφτεστε να πάτε στη Βουλή και να ψηφίσετε, πριν το κάνετε αυτό δείτε τους και μιλήστε μαζί τους. Θέλω να κάνω και έκκληση στον πρωθυπουργό. Ας τους καλέσει αυτούς τους γονείς και αυτά τα παιδιά. Θα δει ωραίους γονείς και καλοαναθρεμμένα παιδιά. Ας τους καλέσει», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega ο Γιώργος Καπουτζίδης, μιλώντας για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι προβληματικό να λέει κάποιος την άποψή του και να του λένε «αυτός είπε την άποψή του». Η άποψη πρέπει να εμπεριέχει γνώση. Αν δεν γνωρίζεις για αυτό που μιλάς, η άποψή σου είναι από κούφια έως ανίσχυρη, ασήμαντη. Για να έχεις λοιπόν άποψη, πρέπει να γνωρίζεις ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που διεκδικούν τη γονεϊκότητα. Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν παιδιά, πως μεγαλώνουν τα παιδιά τους, μίλησε με αυτούς τους ανθρώπους, γνώρισέ τους, μίλα με τους ίδιους και με τα παιδιά.

»Βγαίνουν άνθρωποι στην τηλεόραση με πολλές ιδιότητες, που εκφέρουν την άποψή τους, που συνήθως είναι συνονθύλευμα πραγμάτων που διαβάζουν στο Facebook και δεν έχουν πάει ούτε μία φορά να δουν μία οικογένεια με ομόφυλους γονείς, δεν έχουν συνομιλήσει ποτέ μαζί τους και δεν έχουν δει το παιδί. Μου φαίνεται αδιανόητο. Και όταν το κάνει πολιτικός είναι επικίνδυνο.

»Αν θέλει ας ψηφίσει «όχι», αλλά πρώτα πρέπει να δει ποιους γονείς θέλει να απορρίψει και να δει αυτά τα παιδιά. Με ακούς να μιλάω με σιγουριά για αυτό το θέμα, γιατί έχω μία γνώση που δεν είχα. Έχω γνωρίσει αυτές τις οικογένειες, έχω μιλήσει μαζί τους σε μία διαδικτυακή συνάντηση, από όλη την Ελλάδα, το εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

»Ο μεγαλύτερος στόχος της ζωής τους ήταν να γίνουν γονείς, δεν έγιναν επειδή ο παππούς θέλει εγγονάκια. Είναι φοβερά συνειδητοποιημένη η απόφασή τους να γίνουν γονείς και μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία γνωρίζοντας όταν θα δυσκολευτούν και ότι η Πολιτεία δεν θα τους στηρίξει.

»Όλη η προσπάθεια αυτών των γονέων είναι να φτιάξουν ένα υγιές περιβάλλον για τα παιδιά, ακόμα και χωρίς τη βοήθεια της Πολιτείας. Αυτές οι μαμάδες και αυτοί οι μπαμπάδες, το πρόβλημα που θεωρείς ότι θα έχουν, το έχουν αντιμετωπίσει φτιάχνοντας ένα υγιές περιβάλλον για τα παιδιά τους, αυτή είναι όλη η προσπάθειά τους», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Τι πιο απλό για τον γάμο των ομόφυλων; Θα παντρευτεί αυτός που θέλει να παντρευτεί. Όπως όλοι οι στρέιτ δεν παντρεύονται. Ο άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει και να αποφασίσει πώς θα κάνει τη ζωή του. Εσένα τι σε κόφτει; Λένε για την πυρηνική οικογένεια, ότι κινδύνευσε. Θα ήθελα να ξέρω αν κινδύνευσε σε άλλες χώρες μετά το σύμφωνο συμβίωσης. Μάθαμε τίποτα, πώς κινδύνευσε η πυρηνική οικογένεια στον Καναδά;

»Λέγανε όλοι ότι θα κινδυνεύσει ο γάμος όταν βγήκε το σύμφωνο συμβίωσης. Κινδύνευσε επειδή δύο ομοφυλόφιλοι υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης; Οι στρέιτ φίλοι μου χώρισαν από απιστία. Δεν ήρθε κανείς να μου πει ότι “παντρεύτηκαν κάτι ομοφυλόφιλοι απέναντι και αυτό κλόνισε τον γάμο μας”. Από τι να κινδυνεύει ο γάμος; Η ελληνική οικογένεια έχει πολλές μορφές», τόνισε κλείνοντας το θέμα για τα ομόφυλα ζευγάρια και τους γάμους τους.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

Σήμερα

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

Σήμερα

Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Σήμερα

Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

Σήμερα

Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

Σήμερα

Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

Σήμερα

Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά

Ο Χάρης Σιανίδης με δάκρυα και αναφιλητά για τη Γωγώ Μαστροκώστα

Σήμερα

«Είμαι πολύ χάλια, της χρωστάω πολλά»

Γυναίκες οπαδοί των Σαν Αντόνιο Σπερς έγιναν viral μετά το πλάνο πίσω από τον προπονητή της ομάδας

Σήμερα

Οι δύο σeξι φίλαθλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν θέσεις στις πρώτες σειρές του γηπέδου ώστε ο τηλεοπτικός φακός να τις καταγράφει ως φόντο στον πάγκο των Σπερς

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της: «Το ζήσαμε κι αυτό»

Σήμερα

Η γνωστή δημοσιογράφος κοινοποίησε φωτογραφία με τον καινούριο της σύντροφο

Οι stars που έγιναν διάσημοι και άφησαν πίσω γάμους, σχέσεις και παλιές ζωές

Σήμερα

Από μεγάλους έρωτες και γάμους «από τα παλιά» μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς και νέες λαμπερές σχέσεις, αρκετοί διάσημοι σταρ κατηγορήθηκαν ότι άλλαξαν ζωή και σύντροφο μόλις γνώρισαν τη δόξα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.