E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κλέλια Ανδριολάτου για Maestro: «Αντε πήγαμε και στο Netflix, και τι έγινε;»

Στο «Χαμογέλα και πάλι» φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου η Κλέλια Ανδριολάτου

Κλέλια Ανδριολάτου για Maestro: «Αντε πήγαμε και στο Netflix, και τι έγινε;»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/12/2023 | 13:56

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», που προβλήθηκε από το MEGA και φιλοξενείται στην πλατφόρμα του Netflix, μίλησε για την καριέρα της.

«Επειδή δουλεύω από πολύ μικρή και έχω πολλές ευθύνες, είναι και λίγο κάπως ο αυτόματος πιλότος, το λογισμικό μου έχει μάθει απλά να πηγαίνει και να φορτώνεται με πράγματα και πρέπει να το διαχειριστεί με έναν τρόπο», είπε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε για το πώς μπήκε στη ζωή της η υποκριτική.

«Δεν περίμενα ότι θα γίνω ηθοποιός γιατί δεν το ήθελα, δεν ήταν αυτοσκοπός. Προέκυψε στη ζωή μου και έτσι βούτηξα σε αυτό το πράγμα και μετά είπα ‘εγώ, δεν μπορώ χωρίς αυτό’. Δεν ξέρω αν έχει κάτι νόημα περισσότερο από αυτό που κάνω, αυτό που βιώνω μέσα από τη δουλειά μου, αυτό το πόσο πολύ με πλημμυρίζει με συναίσθημα η δουλειά μου. Μου έδωσε δύναμη.

Θέλω να πηγαίνω με την προοπτική ότι το έχω ήδη καταφέρει, όχι περίεργα, αλλά ‘εγώ με πιστεύω πρώτα, για να με πιστέψουν και οι άλλοι’. Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφορικά με το πώς διαχειρίζεται την επιτυχία που βιώνει, η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε: «Γρήγορα έχει συμβεί. Με το που τελείωσα από τη σχολή, πήγα στο casting, πήρα τη δουλειά, έγιναν όλα αυτά, πήγε στο Netflix. Ήταν όντως πολύ γρήγορο όλο αυτό αλλά ταυτόχρονα τι έγινε κιόλας; Θέλω να πω, άντε και πήγαμε και στο Netflix, και τι έγινε; Δεν έχει αλλάξει κάτι στην πραγματικότητα απλά έχεις μια ευκαιρία να συνδεθείς με το εξωτερικό, να σε δουν κάποιοι άνθρωποι. Αρχίζουν και ανοίγουν τα πράγματα. Είναι σπουδαίο, απλώς εγώ όλα τα βλέπω πολύ οικεία και δε μου φαίνονται περίεργα και τεράστια αλλιώς δε θα ήμουν και αυτός ο άνθρωπος μάλλον».

Τέλος, η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε και στον δεύτερο κύκλο του «Maestro» το οποίο θα δούμε στους δέκτες μας στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. «Πάω κάθε μέρα στο γύρισμα σαν την τρελή και λέω τι ωραία εδώ πέρα που είμαστε παιδιά. Σαν την τρελή, δεν υπάρχει. Περνάμε τέλεια. Είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια. (…) Θα γίνουν πάρα πολλά, ανυπομονούμε και εμείς να τη δούμε. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι, νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά. Τώρα ασχολούμαστε με τον φόνο, πώς έχει συμβεί και ποιος το έχει κάνει. Υπάρχει μεγάλη υποστήριξη και χαρά».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπέγραψε και αποκαλύφθηκε η νέα του τηλεοπτική στέγη μετά το MEGA

Χτες

Επιστροφή στις οθόνες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος εντάσσεται και επίσημα στην ομάδα του OPEN.

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Χτες

Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

Χτες

Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Το ρύζι των ελληνικών γάμων: Η ελληνική πρωτοβουλία που αλλάζει ένα έθιμο αιώνων

Χτες

Κάθε χρόνο 200 τόνοι βρώσιμου ρυζιού καταλήγουν στα σκουπίδια μετά τους γάμους - μια ελληνική startup βρήκε τρόπο να στηρίξει τους παραγωγούς χωρίς να θίξει την παράδοση.

Οδηγός μηχανής «σόκαρε» το κέντρο της Αθήνας με το ασυνήθιστο «αξεσουάρ» του;

Χτες

Χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το βίντεο που καταγράφει έναν μοτοσικλετιστή να κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα τεράστιο φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

Χτες

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Προχτές

Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

Προχτές

Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

Προχτές

Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

Προχτές

Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

Προχτές

Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

Προχτές

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.