E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση στην Αμαλιάδα

Ξετυλίγεται το κουβάρι των εξελίξεων

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση στην Αμαλιάδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/10/2024 | 17:27

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως στην υπόθεση - θρίλερ με τον θάvατo βρεφών σε Αχαΐα και Αμαλιάδα παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου. Όπως είχε αποκαλύψει ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, ο σύντροφος της μητέρας της Ειρήνης Μουρτζούκου κακoπoιούσε την Ειρήνη και τα αδέλφια της

Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά τον θάvατo του τελευταίου βρέφους, ενός αγοριού 15 μηνών, που «έσβησε» στις 5 Αυγούστου στην Αμαλιάδα. Η 24χρονη έχασε τα δύο της παιδιά πριν από δύο χρόνια και ήταν συγκάτοικος και φίλη της μητέρας του 15 μηνών βρέφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είχε αποκαλύψει ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, ο σύντροφος της μητέρας της Ειρήνης Μουρτζούκου κακoπoιούσε τη 24χρονη σήμερα και τα αδέλφια της.

Όπως είπε συγγενής της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η 24χρονη είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Την Ειρήνη την κακομεταχειριζόταν η μητέρα της αλλά και ο πατέρας της. Πολλές φορές έκλεβε. Σε ηλικία οκτώ ετών είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της. Είχαμε καλέσει και την αστυνομία», ανέφερε.

Όπως αναφέρει ο συγγενής της πολλές φορές έλεγε ψέματα.

«Μου έλεγε ότι είναι στη μαμά της, ενώ μίλαγα με τη μαμά της και δεν είχε ιδέα. Βαθιά μέσα μου δεν πιστεύω ότι το έχει κάνει. Ειλικρινά έχω σοκαριστεί. Δε μου αρέσει καθόλου η στάση της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο εισαγγελέας κάτι βλέπει…» - Ερωτήματα για τον θάvατo των βρεφών

Μιλώντας στο MEGA, ο Σταύρος Μπαλάσκας, «αν υποθέσουμε ότι πρόκειται για συμπτώσεις, τότε μιλάμε για κάτι το πρωτόγνωρο παγκοσμίως!».

Από την πλευρά του ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ανέφερε με αφορμή τη δήλωση της 24χρονης ότι «δεν είναι η νέα Πισπιρίγκου» πως για να ασκηθεί δίωξη ή να ζητηθεί προκαταρκτική, ο εισαγγελέας κάτι βλέπει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η κοπέλα όπως κυκλοφορεί ευρέως έχει κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Έχει ειπωθεί κατ’ επανάληψη αυτό, μένει να αποδειχτεί αν είναι αλήθεια. Μακάρι να διαψευτούμε. Από εκεί και πέρα οι συμπτώσεις των θανάτων των τεσσάρων παιδιών συν ένα που έχουν χαθεί παρουσία της, με τον νόμο των πιθανοτήτων θα πραγματικά θα ψάχνει ώρες κανείς να δει πότε μπορεί να συμβεί», συμπλήρωσε ο Γιώργος Τσούκαλης.

Μάλιστα, σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «κάτι βλέπει ο εισαγγελέας. Κάτι συμβαίνει. Θέλω να πιστεύω ότι θα διαψευστούμε όλοι και ότι δεν είναι ένοχη. Όμως δε σας κρύβω ότι φοβάμαι πως έχουμε μια περίπτωση μιας κοπέλας που βρέθηκε στον θάvατo των παιδιών και ενδεχομένως έχει κάποια συμμετοχή. Το πώς και το γιατί μένει να αποδειχθεί».

Τα ερωτήματα για τους θαvάτoυς των βρεφών

Η σοκαριστική υπόθεση με τους θαvάτoυς των βρεφών ήρθε στη δημοσιότητα μετά τον θάvατo του τελευταίου βρέφους, ενός αγοριού 15 μηνών που άφησε την τελευταία του πνοή στις 5 Αυγούστου στην Αμαλιάδα.

Το κοινό πρόσωπο στους θαvάτoυς των βρεφών είναι η Ειρήνη, η οποία ήταν παρούσα σε όλους τους θαvάτoυς των βρεφών. Η 24χρονη – που έχασε κι η ίδια τα δύο παιδιά της πριν από δύο χρόνια – ήταν συγκάτοικος και φίλη της μητέρας του μωρού που πέθαvε στις 5 Αυγούστου.

Και ενώ τα ερωτήματα παραμένουν ακόμη αναπάντητα, η ίδια εμφανίστηκε στην εκπομπή LIVE NEWS επιμένοντας στην αθωότητά της. Μάλιστα, εξακολουθεί να υποστηρίζει πως ο μικρός Παναγιώτης ήταν ζωντανός όταν έφτασε στο νοσοκομείο, παρά τις καταθέσεις των γιατρών.

Κοινά χαρακτηριστικά

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» με την Αναστασία Γιάμαλη σημείωσε κάτι πολύ σημαντικό που δείχνει και την κατεύθυνση της έρευνας που έχει ξεκινήσει από τις εισαγγελικές Αρχές.

Όπως είπε, και για τα πέντε βρέφη οι φάκελοι των ιατροδικαστικών εξετάσεων παραμένουν ανοιχτοί αφού σε κανέναν δεν αναφέρεται ως τελική αιτία θαvάτoυ κάποιο παθολογικό αίτιο. Σε τρεις από αυτούς αναφέρεται ως διάγνωση η «διάμεση πνευμονίτιδα» χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ποιο ήταν το αίτιο που την προκάλεσε.

Μάλιστα όπως επισήμανε ο κ. Λέων τουλάχιστον σε τρία βρέφη που πέθαναν εντοπίζονται σημαντικά κοινά στοιχεία και χαρακτηριστικά πρόκλησης θαvάτoυ. «Η πνευμονίτιδα είναι μία κατάσταση μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, ενδογενείς λόγους, όπως ένα μικρόβιο, ιό ή λοίμωξη αναπνευστικού. Έχουμε μία πνευμονία που προκαλεί πνευμονίτιδα κι εκεί όντως μπορεί να έχουμε θάvατο, αλλά από τη βαριά λοίμωξη αναπνευστικού. Άλλοι λόγοι είναι εξωγενείς, όπως η χρήση ουσιών».

Παράλληλα τόνισε πως δε θα πρέπει να συγχέουμε τις υποθέσεις της Πάτρας και της Αμαλιάδας: «Στην υπόθεση της Πάτρας έχουμε παθολογικά αίτια, στην υπόθεση της Αμαλιάδας έχουμε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις με κοινά ευρήματα, τα οποία δεν μπορεί να παραμείνουν ως αιτία θαvάτου και πρέπει να αιτιολογηθούν».

Μπαλάσκας: «Δεν υπάρχουν ύποπτοι και κατηγορούμενοι»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν πάει κάπου η έρευνα και ότι όλοι συζητούν αυτό το θέμα διότι εάν είναι συμπτώσεις όλα αυτά, τότε μιλάμε για κάτι το πρωτόγνωρο παγκοσμίως.

«Η ΕΛ.ΑΣ. είχε ερευνήσει την υπόθεση, είχε κάνει ξεχωριστό φάκελο για κάθε παιδί και τα είχε παραδώσει. Είχε ‘κλείσει’ από την Αστυνομία. Δεν υπάρχουν ένοχοι και κατηγορούμενοι. Υπάρχει εισαγγελική έρευνα», δήλωσε μιλώντας στο MEGA.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ένα αντικείμενο που χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά, είναι το χειρότερο απόβλητο μετά τα χημικά

Ελλάδα Σήμερα

Το υλικό που δεν ανακυκλώνεται και καταλήγει στην ταφή

«Πήγα να την ξυπνήσω και ήταν νεκρή, μου είχε παραπονεθεί πως έχει πονοκέφαλο» λέει η μητέρα της 24χρονης Κυριακής που πέθανε στη Ρόδο

Ελλάδα Σήμερα

Σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου ο θάνατος της 24χρονης Κυριακής Κασιώτη αποδίδεται σε αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στο Πόρτο Κατσίκι στην Λευκάδα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Ελλάδα Σήμερα

Εντοπίστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές

Τεμπονέρας για ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Το όνομα συμβολίζει το πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό

Ελλάδα Σήμερα

Yπογράμμισε ότι η συζήτηση δεν πρέπει να περιορίζεται στις «ταμπέλες», αλλά στο πολιτικό περιεχόμενο

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Φαντάζομαι άφησε το ΕΑΜ για τον Πολάκη ‑ Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο ΑΦΜ;

Ελλάδα Σήμερα

«Η χώρα έχει πειραματιστεί με αυτόκλητους σωτήρες», είπε ο πρωθυπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού

Ράγισε καρδιές η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα στον επικήδειο: «Δεν σου λέω αντίο, γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μου»

Ελλάδα Σήμερα

«Αν υπάρχουν άγγελοι, ο δικός μου είσαι εσύ και αν υπάρχει αγάπη, είσαι η μοναδική», είπε συγκινημένη η Βικτώρια Δέλλα

Στα Ιωάννινα εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων για το 2026, σε απομόνωση 45χρονος ασθενής

Ελλάδα Σήμερα

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Ο Πέτρος Συρίγος τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο – «Έχω σπάσει τους δύο καρπούς στα χέρια μου» λέει ο σεφ

Ελλάδα Σήμερα

«Είναι ότι χειρότερο μπορούσα να πάθω με την χειρωνακτική εργασία που κάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Συρίγος

Τα ξενοδοχεία μπορούν να αρνούνται νερό βρύσης στους πελάτες τους, έκρινε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας

Ελλάδα Σήμερα

Τουρίστρια ζητούσε αποζημίωση 2.700 ευρώ επειδή ξενοδοχείο στους Δολομίτες της πρόσφερε μόνο εμφιαλωμένο νερό επί πληρωμή

Κορινθία: Kαρχαρίας εμφανίστηκε στις Κεχριές ‑ Δείτε το βίντεο

Ελλάδα Σήμερα

Νέα «επίσκεψη» καρχαρία στα ανοιχτά της Κορινθίας

Κώστας Παπαδόπουλος: Συνελήφθη για ξυλοδαρμό 14χρονου ο πρώην παίκτης του Survivor, τι υποστηρίζει ο ίδιος

Ελλάδα Σήμερα

«Τον έβαλα στο αμάξι για να τον πάω στην Ασφάλεια», είπε μετά τις πληροφορίες ότι τοποθέτησε το ανήλικο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 26
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.