E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πήγε στην Τουρκία για να φτιάξει τα δόντια του και τώρα αντιμετωπίζει εφιάλτη ‑ «Μην πάτε στην Τουρκία. Μην αφήσετε να ...»

Ο 47χρονος Βρετανός ξόδεψε 3.900 λίρες για smile makeover στην Τουρκία και τώρα καλείται να πληρώσει έως 40.000 λίρες για να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Πήγε στην Τουρκία για να φτιάξει τα δόντια του και τώρα αντιμετωπίζει εφιάλτη ‑ «Μην πάτε στην Τουρκία. Μην αφήσετε να ...»
Screenshot
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/6/2026 | 09:07

Ένας Βρετανός που ταξίδεψε στην Τουρκία για φθηνό οδοντιατρικό «smile makeover» ζει πλέον τον εφιάλτη του: τα δόντια του κουνιούνται, δεν μπορεί να φάει κανονικά και αντιμετωπίζει λογαριασμό-σοκ για να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Ο 47χρονος Ντάνι Τόμλινσον από το Σάουθεντ-ον-Σι του Έσεξ αποφάσισε να ταξιδέψει στην Τουρκία για οδοντιατρικές εργασίες αφού εντυπωσιάστηκε από το νέο χαμόγελο ενός φίλου του. Δυσαρεστημένος με τα «στραβά, καφέ και λεκιασμένα» δόντια του, επέλεξε μια δραστική αισθητική παρέμβαση που του κόστισε 3.900 λίρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαδικασία περιλάμβανε το τρόχισμα των φυσικών δοντιών ώστε να μετατραπούν σε μικρούς μυτερούς «κλώνους» και στη συνέχεια την τοποθέτηση στεφανών (κορονών). Αρχικά ο Ντάνι ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, όμως τα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται σχεδόν αμέσως μόλις επέστρεψε στη Βρετανία.

33.jpg

Εννέα ταξίδια σε έξι χρόνια — και τα προβλήματα συνεχίζονται

Ο Ντάνι ταξίδεψε στην Τουρκία τον Δεκέμβριο του 2020 και έξι μήνες αργότερα επέστρεψε στην ίδια κλινική επειδή τα κάτω δόντια του είχαν αρχίσει να κουνιούνται. Από τότε έχει πραγματοποιήσει συνολικά εννέα ταξίδια μέσα σε έξι χρόνια, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κάθε φορά που πήγαινα πίσω, η κλινική δεν μου έλεγε σχεδόν τίποτα. Απλώς μου καθάριζαν τα δόντια και με άφηναν να φύγω. Τελικά μου είπαν ότι τα κάτω δόντια θα χρειαστούν αντικατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στην πιο πρόσφατη επίσκεψή του, πριν από έναν περίπου μήνα, οι γιατροί του ζήτησαν 12.500 λίρες για νέες εργασίες.

Βρετανός οδοντίατρος τον είχε προειδοποιήσει έγκαιρα

Ήδη από οκτώ μήνες πριν, οδοντίατρος στη Βρετανία τον είχε προειδοποιήσει ότι όλες οι άνω στεφάνες, καθώς και τέσσερα κάτω δόντια, θα χρειαστούν τελικά αντικατάσταση. Σύμφωνα με τους γιατρούς, θα χρειαστεί εμφυτεύματα με κόστος περίπου 3.000 λίρες ανά δόντι — φτάνοντας συνολικά τις 40.000 λίρες.

Ο Ντάνι αναφέρει ότι πλέον αισθάνεται συνεχώς τα δόντια του να κουνιούνται, δυσκολεύεται να φάει φυσιολογικά και δεν μπορεί καν να κλείσει σωστά το στόμα του. «Ακόμη και για ένα μπέργκερ πρέπει να χρησιμοποιώ μαχαίρι και πιρούνι», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1782451594832-29215649-6.jpg

«Μην πάτε στην Τουρκία για οδοντιατρικές εργασίες»

Ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν έκανε καμία έρευνα πριν κλείσει το ταξίδι. «Έδρασα εντελώς παρορμητικά. Αν είχα πει σε έναν Βρετανό οδοντίατρο ότι σκόπευα να τροχίσω όλα μου τα δόντια, θα μου έλεγε να μην το κάνω. Θα μπορούσα απλώς να βάλω σιδεράκια και εύχομαι να είχα ακολουθήσει αυτή τη λύση», τόνισε.

Ο Ντάνι ξεκαθαρίζει ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην Τουρκία για θεραπεία και προειδοποιεί κάθε ενδιαφερόμενο: «Μην πάτε στην Τουρκία για οδοντιατρικές εργασίες. Μην αφήσετε να σας τροχίσουν τα δόντια όταν μπορείτε απλώς να βάλετε σιδεράκια. Και οι τιμές πλέον ανεβαίνουν συνεχώς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρομπέρτο Κάρλος: Έχασε το 99% της περιουσίας του ‑ Ποιοι του άδειασαν τους λογαριασμούς

Αθλητισμός Πριν 7 ώρες

Ο Βραζιλιάνος θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την οικονομική του καταστροφή και στέλνει ηχηρό μήνυμα στους νέους παίκτες.

Πέθανε η Ελένη Προκοπίου: Η ηθοποιός και χορεύτρια των 23 ταινιών έφυγε στα 87 έτη

Αθλητισμός Πριν 7 ώρες

Η καριέρα της ξεκίνησε ως χορεύτρια στην ηλικία των 6 ετών και σφραγίστηκε από τη συνεργασία της με τη Φίνος Φιλμ, πριν αποσυρθεί οριστικά μετά τον γάμο της.

Φωτιά σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία επεκτάθηκε σε πολυκατοικία, απεγκλωβίστηκαν αρκετά άτομα

Αθλητισμός Πριν 7 ώρες

Ακούστηκε έκρηξη από το ισόγειο πριν τη φωτιά

Ολυμπιακός ‑ ΠΑΟΚ 101‑96: «Ερυθρόλευκο» το πέμπτο σερί Super Cup

Αθλητισμός Χτες

Ο Ολυμπιακός νίκησε 101-96 τον ΠΑΟΚ, άντεξε στην αντεπίθεσή του στο φινάλε και κατέκτησε το Super Cup Ελλάδας.

Έκρηξη στην Πλάκα: Το βίντεο‑ντοκουμέντο από το μοιραίο κτήριο – Στο «μικροσκόπιο» αγωγοί και πιστοποιητικά

Αθλητισμός Χτες

Το βίντεο-ντοκουμέντο του ANT1 δείχνει τον παροχετευτικό αγωγό της δεκαετίας του 1990, ενώ ο μετρητής έχει σταλεί για εξέταση στο Πολυτεχνείο.

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: 500.000 νέοι εργαζόμενοι εντάσσονται από τον Οκτώβριο ‑ Τι να προσέξετε

Αθλητισμός Χτες

Η επέκταση σε νέους κλάδους θα φτάσει τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα στα 2,5 εκατομμύρια, καθώς η Εργάνη ΙΙ καταγράφει αύξηση 37% στις δηλωμένες υπερωρίες.

Η Μουρτζούκου προκάλεσε φθορές στο κελί που πλέον μένει η γιατρός του Μαζωνάκη

Αθλητισμός Χτες

Η 56χρονη γιατρός δεν έχει προαυλιστεί ακόμη στον Κορυδαλλό, ενώ ζήτησε κρέμες περιποίησης και σεσουάρ.

Έκρηξη στη Λυσικράτους: Ο διακόπτης του φωτός στο μπάνιο πιθανή αιτία των έξι νεκρών

Αθλητισμός Χτες

Οι οικογένειες των έξι θυμάτων καλούνται να δώσουν DNA για την ταυτοποίηση, καθώς οι πραγματογνώμονες διερευνούν τα ακριβή αίτια της έκρηξης στην Πλάκα.

Λαβρόφ: Ναι στη μεταφορά των S‑400 της Τουρκίας σε τρίτη χώρα ‑ αλλά με ρωσικό βέτο

Αθλητισμός Χτες

Η Ρωσία απαιτεί προηγούμενη έγκρισή της και εγγυήσεις ότι η νέα χώρα-παραλήπτης θα είναι φιλική προς τη Μόσχα και δεν θα διοχετεύσει περαιτέρω τα συστήματα.

ΕΟΦ προειδοποιεί για το Xeljanz: Κίνδυνος θρόμβωσης στη δόση 10mg δύο φορές την ημέρα

Αθλητισμός Χτες

Η Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων συστήνει αποφυγή της υψηλής δόσης σε ασθενείς με αυξημένο κίνδυνο πνευμονικής εμβολής.

Έρχεται νέο Voucher έως 250 ευρώ χωρίς εισοδηματικά κριτήρια – Αιτήσεις έως 28/9

Αθλητισμός Χτες

8.900 δικαιούχοι θα κληρωθούν για διαμονή, εστίαση και μετακινήσεις στη Θεσσαλία και τον Έβρο, με αιτήσεις στο vouchers.gov.gr έως τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.

Κλοπές αυτοκινήτων: Τα ηλεκτρικά μοντέλα «ξεγλιστρούν» από τις σπείρες ‑ Ο λόγος

Αθλητισμός Χτες

Ασφαλιστικά στοιχεία δείχνουν ότι τα ηλεκτρικά οχήματα δεν ταιριάζουν στα επιχειρησιακά σχέδια των διαρρηκτών, ενώ ακριβά SUV και τροχόσπιτα παραμένουν στο στόχαστρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.