E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αδιανόητο περιστατικό στη Νάξο: Πανικόβλητος άνδρας έψαχνε το παιδί του και τελικά το είχε ξεχάσει στο κατάλυμα που διέμενε

Το παιδί θεωρήθηκε αγνοούμενο, αλλά η αλήθεια ήταν διαφορετική

Αδιανόητο περιστατικό στη Νάξο: Πανικόβλητος άνδρας έψαχνε το παιδί του και τελικά το είχε ξεχάσει στο κατάλυμα που διέμενε
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/8/2026 | 14:39

Το μεσημέρι της Τρίτης στιγμές έντονης ανησυχίας εκτυλίχθηκαν στον αερολιμένα της Νάξου, όταν ένας αλλοδαπός έφτασε με το αυτοκίνητό του σε κατάσταση πανικού, υποστηρίζοντας ότι είχε χάσει το παιδί του.

Η αναφορά του προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο, οι οποίοι έσπευσαν να διερευνήσουν το περιστατικό και να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει το cyclades24, ο άνδρας, εμφανώς ταραγμένος, εξήγησε πως εκτιμούσε ότι το παιδί είχε ανοίξει μόνο του την πόρτα του οχήματος και είχε απομακρυνθεί, γεγονός που οδήγησε τις Αρχές σε άμεση ενεργοποίηση των προβλεπόμενων ενεργειών.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης, οι αστυνομικοί τού συνέστησαν να επικοινωνήσει χωρίς καθυστέρηση με το κατάλυμα όπου διέμενε μαζί με την οικογένειά του, προκειμένου να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο.

Η εξέλιξη αποδείχθηκε τελικά καθησυχαστική. Λίγα λεπτά αργότερα, ο ιδιοκτήτης του καταλύματος απάντησε στην τηλεφωνική κλήση και ενημέρωσε τον αλλοδαπό ότι το παιδί δεν είχε εξαφανιστεί, αλλά βρισκόταν στο δωμάτιο, όπου είχε παραμείνει.

Αφού επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί ήταν καλά στην υγεία του και ασφαλές, ο άνδρας αποχώρησε από τον αερολιμένα για να επιστρέψει στο κατάλυμα και να το παραλάβει.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταμάτης Σπανουδάκης: Υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό ο συνθέτης ‑ Αναβάλλει τη συναυλία στο Μεσολόγγι

Κόσμος Χτες

Ο αγαπημένος συνθέτης ζήτησε συγνώμη από το κοινό και υποσχέθηκε να επιστρέψει στη σκηνή μόλις του το επιτρέψει η υγεία του.

Κβαντική ιατρική: Ο Γεωργιάδης ζητά έλεγχο της Καρυστιανού για όσα γράφει στο site της

Κόσμος Χτες

Ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ο ίδιος ελεγκτική αρμοδιότητα και αναφέρθηκε ξανά στην υπόθεση του ξυλολίου στα Τέμπη.

Ιωάννινα: Πολίτες έσωσαν 46χρονο που έπεσε στη λίμνη Παμβώτιδα ‑ Νοσηλεύεται σε κλινική

Κόσμος Χτες

Περαστικοί έπεσαν στα νερά για να τον βγάλουν, το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά τις συνθήκες του περιστατικού.

Βρετανία: Τρεις αδελφές πνίγηκαν 48 ώρες αφού πήγαν στη λίμνη όπου χάθηκε η μητέρα τους

Κόσμος Χτες

Οι σοροί των γυναικών εντοπίστηκαν σε παραλία, με την αστυνομία να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια και τις συγγενείς να συνδέουν το γεγονός με τον χαμό της μητέρας τους το 2010.

Κέρκυρα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω σκουπιδιών

Κόσμος Χτες

Η κρίση ξέσπασε επειδή έληξε η σύμβαση του Δήμου με τον ΧΥΤΗ και τα απορρίμματα συσσωρεύονται στους δρόμους.

Γιώργος Μαζωνάκης: Τρισάγιο και μνημόσυνο στη Σητεία, στο σπίτι του στους Πεύκους

Κόσμος Χτες

Ο δήμαρχος Σητείας μίλησε για «ένα δικό μας παιδί», καθώς η τοπική κοινωνία αποχαιρέτησε τον καλλιτέχνη στον «θεραπότοπό» του.

Μαζωνάκης: Ο Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση στην ώρα θανάτου ‑ «Να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα»

Κόσμος Χτες

Ο υπουργός Υγείας καταγγέλλει τις συνωμοσιολογικές θεωρίες και καλεί τις αρχές να ελέγξουν τα τηλέφωνα του διοικητή του «Ελπίς» και των γιατρών του ΕΚΑΒ.

Θανατηφόρος ξυλοδαρμός στη Βουλιαγμένη: 82χρονος έχασε τη ζωή του μετά από καβγά για ξαπλώστρα

Κόσμος Χτες

Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου κατέληξε από τα τραύματά του, ενώ στον ξυλοδαρμό φέρεται να συμμετείχε και 21χρονη γυναίκα.

Καρυστιανού: Απαντά στον Αδωνι για την κβαντική ιατρική ‑ Η καυστική ατάκα για τα «νανογιλέκα»

Κόσμος Χτες

Η πρόεδρος του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» τοποθετήθηκε για τους ιατρικούς ελέγχους με αφορμή τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, ενώ υπερασπίστηκε τις μεθόδους της απέναντι στα σχόλια του υπουργού Υγείας.

Τελευταίο αντίο στη Μαργαρίτα Παπανδρέου ‑ Η κηδεία της στο Α’ Νεκροταφείο

Κόσμος Χτες

Οικογένεια, φίλοι και πολιτικοί αποχαιρετούν τη γυναίκα-μαχήτρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πρώην σύζυγο του ιστορικού ηγέτη

Χαλκιδική: Κατέληξε ο 17χρονος που είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή στο σχολείο του

Κόσμος Χτες

Ο έφηβος έδωσε μάχη 24 ώρες στη Μονάδα Στεφανιαίας Νόσου του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, μετά από επτά απινιδώσεις σε σχολείο, ασθενοφόρο και Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.

Ξυλοδαρμός σε κατάστημα της Βιρτζίνια: Νεκρός 77χρονος από τους γονείς ανήλικης υπαλλήλου

Κόσμος Χτες

Οι γονείς κρατούνται χωρίς εγγύηση για ανθρωποκτονία β` βαθμού, ενώ η έφηβη κόρη τους βρίσκεται σε κέντρο κράτησης ανηλίκων στο Νόρφολκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.