ADVERTISEMENT

Καρβέλας: Μετά τη ρήξη με Βίσση, οι δύο τραγουδιστές που πήραν άδεια για τα τραγούδια του

Ο Νίκος Συρίγος αποκάλυψε στο Χαμογέλα και πάλι ότι ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Μιχάλης Ρακιντζής πήραν το πράσινο φως από τον Νίκο Καρβέλα.

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Καρβέλας: Μετά τη ρήξη με Βίσση, οι δύο τραγουδιστές που πήραν άδεια για τα τραγούδια του
instagram
ADVERTISEMENT

Ο Νίκος Καρβέλας ζητά πλέον άδεια από όποιον θέλει να τραγουδήσει επιτυχίες του μετά τη ρήξη με την Άννα Βίσση. Δύο καλλιτέχνες την πήραν ήδη, αποκάλυψε ο Νίκος Συρίγος.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Οι δύο τραγουδιστές που ζήτησαν και πήραν άδεια για να ερμηνεύουν τραγούδια του Νίκου Καρβέλα είναι ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Μιχάλης Ρακιντζής, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο.

ADVERTISEMENT

Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Συρίγος στον «αέρα» της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι. Όπως είπε, δύο καλλιτέχνες έχουν ήδη προσεγγίσει τον Νίκο Καρβέλα και έχουν ζητήσει άδεια για να τραγουδήσουν κομμάτια του.

Μετά τη ρήξη της σχέσης του με την Άννα Βίσση, ο γνωστός τραγουδοποιός έχει αποφασίσει ότι από εδώ και πέρα όποιος επιθυμεί να ερμηνεύσει κάποιες από τις επιτυχίες του θα πρέπει να λαμβάνει άδεια από τον ίδιο.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο