ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Η πρώην σύζυγος του συνθέτη μίλησε στο «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη και είπε ότι ο τσακωμός με έναν άνθρωπο είναι για εκείνη «έως και απαραίτητο».

Η Αννίτα Πάνια σχολίασε την κόντρα Βίσση - Καρβέλα και εκτίμησε ότι την αρχή έκανε ο Νίκος Καρβέλας. Μίλησε στο «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη, με απόσπασμα στο «Πρωινό».
Στη δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα αναφέρθηκε η Αννίτα Πάνια, εκτιμώντας ότι η αρχή έγινε από τον μουσικοσυνθέτη. «Βγήκαν δημόσια κουβέντες των συγκεκριμένων ανθρώπων, νομίζω ότι ο Νίκος το ξεκίνησε αυτό», είπε.
Η παρουσιάστρια, που στο παρελθόν υπήρξε σύζυγος του Νίκου Καρβέλα και έχει έναν γιο μαζί του, σχολίασε την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες. Μίλησε σε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή του Ηλία Ψινάκη «Γηροκομείο». Απόσπασμά της προβλήθηκε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στο «Πρωινό».
Στη συνέντευξη μοιράστηκε τις σκέψεις της για την αντιπαράθεση, αλλά και γενικότερα για τις διαφωνίες στις ανθρώπινες σχέσεις. «Το να τσακώνεσαι με έναν άνθρωπο είναι για εμένα έως και απαραίτητο, τιμάς τη σχέση σου μαζί του», σχολίασε.
Όταν ο Ηλίας Ψινάκης τη ρώτησε αν δέχτηκε τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους για να σχολιάσει το θέμα, η Αννίτα Πάνια απάντησε: «Κάθε μέρα ξυπνάω με πενήντα αναπάντητες κλήσεις». Ξεκαθάρισε ότι αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον τους: «Εντάξει, δεν το βρίσκω παράλογο βέβαια να προσπαθούν οι άνθρωποι να κάνουν, ας πούμε, την έρευνά τους».
Δείτε το βίντεο:
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
BODY+MINDΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΠΡΟΣΩΠΑ
CELEBS
ΝΥΧΙΑ
CELEBS
ΠΡΟΣΩΠΑ
TRUE STORIES
TRENDS
CELEBS