ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Ο άνδρας διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, μετά τη σύγκρουση με αστικό λεωφορείο.

Ένας οδηγός πέθανε στο τιμόνι στη δυτική Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής (6/11). Το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε αστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το thestival.gr.
Ένας άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή ενώ οδηγούσε στη δυτική Θεσσαλονίκη, το πρωί της Παρασκευής (6/11). Το αυτοκίνητό του συνέχισε ανεξέλεγκτο και συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το thestival.gr.
Έντρομοι περαστικοί είδαν το αυτοκίνητο να κινείται χωρίς έλεγχο, ενώ ο οδηγός δεν έκανε καμία αντίδραση. Η πορεία του οχήματος ανακόπηκε όταν αυτό προσέκρουσε στο λεωφορείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που οδηγούσε.
Ο οδηγός διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
LIVING
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
BODY+MIND