ADVERTISEMENT

Ο συγγραφέας του Game of Thrones μιλά για το τέλος της σειράς

Σπάνια δίνει συνεντεύξεις

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Ο συγγραφέας του Game of Thrones μιλά για το τέλος της σειράς
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο George R. R. Martin είναι ίσως το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων ετών στον κόσμο της λογοτεχνίας του φανταστικού.

ADVERTISEMENT

Η επταλογία «A Song of Fire and Ice» έχει μαγνητίσει εκατομμύρια θαυμαστών, οι οποίοι περιμένουν εναγωνίως τον έκτο τόμο της, ο οποίος θα ονομάζεται «Winds of Winter».

Παράλληλα, η τηλεοπτική μεταφορά, το πασίγνωστο πλέον «Game of Thrones» του HBO γυρίζει την 7η και προτελευταία σεζόν του, απολαμβάνοντας την αγάπη των κριτικών και του κοινού. Τα ποσοστά θεαματικότητας που έχει είναι εξωπραγματικά ενώ σταθερά είναι υποψήφια και για βραβεία Emmy.

Σε πρόσφατη εμφάνιση του στο «International Book Fair» της Γουαδαλαχάρα, ο Martin μίλησε για το πώς «βλέπει» το τέλος της επταλογίας του, λέγοντας «εγώ, σαν συγγραφέας, δεν ξέρω αν πιστεύω στο κλισέ «καλό τέλος» στο οποίο ο καλός κερδίζει και ο κακός χάνει. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια, είτε στην καθημερινότητα μας είτε στην ιστορία της ανθρωπότητας. Θεωρώ πως ένα γλυκόπικρο τέλος στη σειρά θα είναι το πιο σωστό από συναισθηματικής απόψεως».

ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο