E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αυτή είναι η νέα εφαρμογή κατά του εθισμού στο... ποpνό!

Με... θρησκευτικά τραγούδια και πολιτικούς λόγους

Αυτή είναι η νέα εφαρμογή κατά του εθισμού στο... ποpνό!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νευρολόγοι στην Ινδία ανέπτυξαν μια εφαρμογή για αυτούς που θέλουν να ξεπεράσουν τον εθισμό τους στο ποpνό. Αυτό θα γίνεται με θρησκευτικά τραγούδια και... πολιτικές ομιλίες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το σκεπτικό των νευρολόγων, κάθε φορά που ο χρήστης θα επιχειρεί να έχει πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό, θα εμφανίζονται βίντεο στην οθόνη του ινδουιστικά τραγούδια, ψαλμοί όπως το “Αλλάχ Ακμπάρ” αλλά και ομιλίες του Νέλσον Μαντέλα.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από τον καθηγητή νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο Banaras Hindu, Vijay Nath Mishra, που θέλησε να βρει ένα τρόπο να βοηθήσει τους ασθενείς του.

Προς το παρόν, το “αντίδοτο” στον εθισμό στο πορνό είναι ινδουιστικά τραγούδια και προσευχές, όμως ο καθηγητής θα επιχειρήσει να διευρύνει το περιεχόμενό του. Τον επόμενο μήνα, αναμένεται ότι θα προστεθούν τραγούδια και προσευχές της μουσουλμανικής κοινότητας. Στόχος είναι να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των θρησκειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, θα προστεθούν εμβληματικές ομιλίες προσωπικοτήτων, όπως του Νέλσον Μαντέλα, του Μαχάτμα Γκάντι αλλά και ποιητών. Σύμφωνα με τον Mishra, “ο εθισμός στην ποpνογραφία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, αλλά η εφαρμογή αποτελεί μια ταπεινή προσπάθεια να αλλάξει κάποιος τη συμπεριφορά του”.

Το όνομα της εφαρμογής είναι Har Har Mahadev, “δάνειο” από ένα ινδουιστικό τραγούδι που προτρέπει τον Σίβα να καταστρέψει κάθε κακό.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον ιστότοπο pornhυb, οι Ινδοί αποτελούν την τρίτη μεγαλύτερη βάση χρηστών, με πρώτους τους Αμερικανούς και δεύτερους τους Βρετανούς. Σύμφωνα με τα στοιχεία του 2014, το ποσοστό γυναικών από την Ινδία που παρακολουθούν ποpνό είναι μεγαλύτερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο.

Η κυβέρνηση της χώρας προσπάθησε να απαγορεύσει 857 ιστοτόπους με ποpνό το 2015. Λόγω των έντονων αντιδράσεων αλλά και των αμφιβολιών για τη νομιμότητα της απόφασης, αναδιπλώθηκε μία εβδομάδα αργότερα.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καιάδας: Το μυθικό βάραθρο της Σπάρτης υπάρχει στ’ αλήθεια και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από την πόλη

Σήμερα

Το σημείο που πέρασε στην ιστορία ως τόπος τιμωρίας και θρύλων συνεχίζει να προκαλεί δέος στη Λακωνία

Το απίστευτο κόλπο Αμερικανού για να ταξιδεύει αεροπορικώς δωρεάν

Σήμερα

Εξυπνάκιας πέταξε δωρεάν για 6 χρόνια – Τον έπιασαν μόλις τώρα

Το ελληνικό ποτό που ξεκίνησε από ένα μαγαζάκι του Πειραιά και κατέκτησε τον κόσμο

Σήμερα

Από τη συνοικία του Πειραιά στα σαλόνια της Κούβας και τα μπαρ της Νέας Υόρκης

Τα σπίτια που στέκονται στο χείλος του γκρεμού, καταρρέουν μέρα με τη μέρα

Σήμερα

Αν και τα συγκεκριμένα σπίτια στέκουν για χρόνια κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού, οι πρόσφατες βροχοπτώσεις και οι κλιματικές αλλαγές έχουν επιδεινώσει δραματικά την κατάσταση.

Ήθελαν να τον βραβεύσουν και ανακάλυψαν ότι έλειπε από τη δουλειά 6 χρόνια

Σήμερα

Ο «αφοσιωμένος» μηχανικός εκμεταλλεύτηκε μια γραφειοκρατική σύγχυση στο έπακρο

Το πιο αρχαίο ερωτικό γκράφιτι στον κόσμο βρέθηκε σε ελληνικό νησί

Χτες

Αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή των αρχαίων Ελλήνων μέσα από πέτρινες επιγραφές 2.500 χρόνων

Η εκδίκηση του τάπερ: Η ακρίβεια αλλάζει τις συνήθειες των Ελλήνων

Χτες

Η νέα κανονικότητα των Ελλήνων χωράει σε ένα αλουμινόχαρτο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.