E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το πλωτό καταφύγιο ενός ζευγαριού, που μαγεύει το Ίντερνετ!

Το Freedom Cove είναι εκπληκτικό!

Το πλωτό καταφύγιο ενός ζευγαριού, που μαγεύει το Ίντερνετ!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Freedom Cove είναι ένα πλωτό σπίτι, που ανήκει στους Catherine King και Wayne Adams και βρίσκεται στο Βανκούβερ του Καναδά, στην ακτή Tofino. Η 59χρονη Catherine και ο 66χρονος Wayne ζουν σε αυτήν την κατοικία εδώ και 20 χρόνια, ενώ πλέον πραγματοποιούν και ξεναγήσεις στον χώρο τους, με μια βάρκα. Η κατασκευή είναι χωρισμένη σε 12 πλατφόρμες και περιέχει μια γκαλερί, 5 θερμοκήπια, έναν φάρο επισκεπτών και μια χορευτική πίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σπίτι αυτό αποτελεί έναν άλλον κόσμο, μακριά από την πόλη. Η ιστορία ξεκινά έναν χειμώνα, κατά τον οποίο η έντονη βροχή και οι ισχυροί κεραυνοί έριχναν τους κορμούς των δέντρων. Κάπως έτσι, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να φτιάξει ένα σπίτι που θα επιπλέει στην ακτή και σήμερα, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, το σπίτι αυτό είναι ανοικτό σε όσους επιθυμούν να το επισκεφτούν, αλλά και να δοκιμάσουν διάφορες δραστηριότητες σε αυτό.

Όσο για το ηλεκτρικό ρεύμα, μεταφέρεται εκεί μέσω 14 ηλιακών και φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενώ τα τρόφιμα της οικογένειας προέρχονται από τα θερμοκήπια που έχουν εκεί, από τα οποία παράγουν κάθε χρόνο τις απαραίτητες προμήθειες και τα οποία βρίσκονται υπό τη συνεχή επίβλεψη της Catherine.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νερό από την άλλη, η οικογένεια το εξασφαλίζει μέσα από τη βροχή τον χειμώνα, ενώ το καλοκαίρι το παίρνει από τον καταρράκτη. Και οι 12 πλατφόρμες της κατασκευής συνδέονται με ένα ξύλινο μονοπάτι, ενώ το ζευγάρι απολαμβάνει μια σειρά από δραστηριότητες, μιας και η 59χρονη γυναίκα είναι ζωγράφος, επαγγελματίας χορεύτρια, συγγραφέας και ξυλογλύπτρια.

Όσο για τον 66χρονο άνδρα, είναι χαράκτης και μάλιστα τα γλυπτά του ζευγαριού πωλούνται τα καλοκαίρια σε τοπικά καταστήματα στην περιοχή του Tofino. Όπως λένε οι δυο σύντροφοι, το αστικό περιβάλλον, όπως και τα προάστια, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στους ανθρώπους, μιας και δεν τους επιτρέπουν να έρθουν σε επαφή με τη φύση και όλα όσα εκείνη προσφέρει, όταν όμως κάποιος την πλησιάσει, τότε μπορεί να ταυτιστεί μαζί της και να αντιληφθεί τα δώρα της. Μάλιστα, με τις ίδιες ακριβώς ιδέες το ζευγάρι έχει αναθρέψει και τα δυο παιδιά του.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι πιο προστατευτικές ράτσες σκύλων

Σήμερα

Κάνουν τα πάντα για το αφεντικό τους

8+1 ιδέες για καλό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα

Ξεχωριστές εμπειρίες, βόλτες και ξεναγήσεις

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Χτες

Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Χτες

Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά

Χτες

Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Προχτές

Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Cocktail trends για το 2024

Πριν 3 μέρες

Ο κόσμος της mixology συνεχίζει να εξελίσσεται

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.