E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Παρέμβαση Καπουτζίδη στον αέρα: Ο Ουγγαρέζος έχασε τη δουλειά του και τη στήλη του γιατί…

Τι είπε για την Τίνα Μεσσαροπούλου

Παρέμβαση Καπουτζίδη στον αέρα: Ο Ουγγαρέζος έχασε τη δουλειά του και τη στήλη του γιατί…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/10/2018 | 13:17

Τέλος στην απρόσμενη κόντρα που πυροδότησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με όσα είπε στο Πρωινό της Τρίτης, επιχείρησε να δώσει ο Γιώργος Καπουτζίδης με τηλεφωνική του παρέμβαση Στη φωλιά των Κου Κου, το πρωί της Τετάρτης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για όλα όσα συνέβησαν τότε, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στην Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με συγκίνησαν πολλοί, μου έκανε εντύπωση ότι μου έστειλαν μηνύματα άνθρωποι και από τον ίδιο τον ΑΝΤ1 και κάποιοι το έκαναν και δημοσίως και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Νιώθω ότι μίλησα σωστά, προσπαθώ εδώ και χρόνια να μιλάω σωστά όπου και αν βρίσκομαι, είτε γράφω μια σειρά, είτε στον δημόσιο λόγο μου. Στην τηλεόρασή μας έχουν χειροτερέψει πολύ τα πράγματα και πρέπει να φωνάζουμε και λίγο πιο δυνατά για να ακουστούν κάποια πράγματα. Καμιά φορά μπορεί να το κάνω και άτεχνα, αλλά το κάνω με ειλικρίνεια μέσα από την καρδιά μου.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω δύο πράγματα. Για πέντε λεπτά θα μου επιτρέψετε να το κάνω προσωπικό και μετά να το ξεχάσω για πάντα αυτό το προσωπικό. Να το κάνω προσωπικό γιατί έγινε προσωπικό. Ο Δημήτρης προσπάθησε να πει μία ιστορία, αυτή την ιστορία την λέει από το 2016, την έχει αναφέρει στο Spata Live, νομίζω την ανέφερε και στο βραδινό το Late Night και ήταν η τρίτη φορά. Την πρώτη φορά που την είχε πει στο Spata Live που ήταν ψέματα, ήταν μια ψεύτικη ιστορία, ήταν μια ιστορία φουσκωμένη -είναι αυτό που κάνουμε κι εμείς μεταξύ μας μερικές φορές, φουσκώνουμε λίγο κάτι για να ακουστεί πιο ωραία και πιο εμπορική= σκέφτηκα να τοποθετηθώ. Δεν το έκανα. Το ξαναέκανε στο Late Night, το ξαναέκανε και τρίτη. Η τρίτη ήταν η φαρμακερή. Τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως σας τα έγραψα.

Θυμάμαι συγκεκριμένα ότι είχα νυχτερινό γύρισμα στην Εθνική Ελλάδος, γύρισα 4 το βράδυ στο σπίτι και ξύπνησα νομίζω μετά τις 10, ανοίγω το Instagram και βλέπω παγκόσμια μέρα κατά του Bullying και από κάτω μια φωτογραφία που λέει ο Γιώργος Γεωργίου καλεσμένος στο πρωινό. Ούτε την τηλεόραση άνοιξα να δω ποιος μιλάει και ποιος δεν μιλάει και έγραψα ένα πολύ απλό μήνυμα το οποίο έλεγε: «Την παγκόσμια μέρα κατά του bullying έχετε καλεσμένο έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει συνδέσει τον εαυτό του με πρωτοφανείς ομοφοβικές επιθέσεις στην τηλεόραση; Είναι ατυχής επιλογή». Αυτό είναι το μήνυμα που έχω γράψει. Αυτό το μήνυμα copy paste το έστειλα στον Δημήτρη, το έστειλα στην υπεύθυνη της εκπομπής και το έστειλα και στον Λοΐζο Ξενόπουλο, τον υπεύθυνο προγράμματος. Στον κ. Μπούτο δεν το έστειλα ποτέ. Στον διευθυντή μου δεν το έστειλα ποτέ. Και με τον κ. Μπούτο κιόλας, όχι δεν μίλησα, δεν γυρνούσα ούτε να τρώω ούτε να παίζω ρακέτες ούτε τίποτα. Εγώ τη δουλειά που είχα στην τηλεόραση την είχα επειδή έκανα καλά τη δουλειά μου όχι γιατί έτρωγα αστακομακαρονάδες. Σε αυτούς τους ανθρώπους το έστειλα και από εκεί και πέρα δεν ασχολήθηκα καν. Δεν γνωρίζω καν αν είχε παίξει η εκπομπή ή αν δεν είχε παίξει η εκπομπή. Δεν έμεινα καν στο σπίτι μου για να δω τι έγινε. Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο είναι ο Μανώλης Σκοπελίτης που ήταν υπεύθυνος καλεσμένων και μου είπε «Εγώ δεν έχω καμία ευθύνη, είναι απαράδεκτο, τι να κάνουμε» κλπ. Αυτή είναι η παρέμβαση που έχω κάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μου έρχεται μετά ένα μήνυμα από τον Δημήτρη κι εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι «είναι δυνατόν να αποκλείουμε έναν άνθρωπο δια βίου από την τηλεόραση επειδή κάποτε εξέφρασε μια άποψη»; Και του λέω «Δημήτρη μου επικοινωνείς; Σου έγραψα εγώ δια βίου; Είπα τη συγκεκριμένη μέρα μην τον καλείς». Αυτό συνέβη με τον Δημήτρη.

Αν θέλει να πει ο Δημήτρης στη σύσκεψη της εκπομπής του ότι μου έριξε και ξύλο, ας το πει. Αλλά όχι να βγει να το πει και στην τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν φτιάχτηκε για να λέμε ψέματα, για να κουτσομπολεύουμε τους ανθρώπους, να τους προσβάλλουμε. Όποιος βγαίνει στην τηλεόραση να λέει την αλήθεια. Ο Δημήτρης δεν κινδύνευσε να χάσει ποτέ τη δουλειά του, ούτε τη στήλη του. Ο Δημήτρης τη δουλειά του και τη στήλη του την έχασε γιατί αν θυμάστε στο τέλος της χρονιάς ήταν αυτός που έστελνε μηνύματα μάλλον πίσω από την πλάτη του παρουσιαστή του. Εάν το θυμάστε. Εγώ πίσω από την πλάτη του δεν έστειλα κανένα μήνυμα.

Η κυρία Μεσσαροπούλου σήμερα το πρωί είπε ψέμματα ότι δεν με κατονόμασε ποτέ. Ξεχνάει ότι το 2016, μετά την παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ, η κ. Μεσσαροπούλου έγραψε στη στήλη της ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης όταν διαφωνεί κάποιος δημοσιογράφος μαζί του ζητάει να απολυθεί. Τότε συμβουλεύτηκα δικηγόρο και σκέφτηκα να κινηθώ νομικά. Τελικά δεν το έκανα γιατί είπα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Ούτως ή άλλως, είναι μια στήλη που δεν η διαβάζει και κανένας και για να είμαι ειλικρινής, από αυτούς τους κριτικούς που διαβάζω θεωρώ ότι είναι η χειρότερη, αυτή που έχει το λιγότερο ταλέντο. Δεν της έχω και καμία εκτίμηση ούτως ή άλλως. Προχθές, λοιπόν, είδα ότι ξαναλέει ότι κάποιος ζήτησε να την απολύσουν και παρουσιάζει show στην τηλεόραση. Καταλαβαίνω ότι το ψέμα της δεν τελειώνει σε εκείνη την αναφορά του 2016. Την πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε πολύ άσχημα, φώναζα, φώναζε, πιστεύω φώναζα περισσότερο… Το «υβριστικό» που της είπα είναι ότι έχει μίσος και μαυρίλα μέσα της, που το πιστεύω να σας πω την αλήθεια και ότι την έχω και χεσμένη! Δε είναι σωστό να το λέμε σε κάποιον, αλλά την έχω όντως, γι’ αυτό θα τελειώσω στο ένα λεπτό για την κυρία Μεσσαροπούλου. Η ίδια μου έγραψε ότι θα μιλήσω και θα αποκαλύψω τι άνθρωπος είσαι και της λέω «Εσύ που με έχεις δει μια φορά, ξέρεις τι άνθρωπος είμαι και δεν με ξέρουν οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι 15 χρόνια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν σκέφτομαι να κάνω τίποτα και δεν θέλω να κινηθώ νομικά, γιατί βλέπω ότι ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει κι έχει πιστέψει ότι μιλάω ειλικρινά. Μου φτάνει ότι το πιστεύει ο κόσμος, δεν χρειάζεται να μου το πιστοποιήσει ένα δικαστήριο. Το να πάω να πάρω 20 – 30 χιλιάρικα από τον Ουγγαρέζο δεν μου λέει και τίποτα. Να τα κάνω τι; Ή να βάλω έναν άνθρωπο σε διαδικασία μαζί με τους γονείς του να μαζέψει 20 – 30 χιλιάρικα; Δεν θέλω να το κάνω, δεν μου λείπουν. Να με έχει ο Θεός καλά να είμαι γερός να καθίσω να δουλέψω και να τα βγάλω τα 20 χιλιάρικα. Βγήκα απλώς να σας πω ότι ανέχομαι ένα ψέμα από το 2016, κάποτε θα μιλούσα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «Scream Club» έγινε viral: Μαζεύονται, πετάνε ένα χαρτάκια στο νερό και ... ουρλιάζουν

Πριν 3 ώρες

Η νέα τάση στις ΗΠΑ που κάνει τον κόσμο να αναρωτιέται

Λίγοι θυμούνται γιατί συνελήφθη ο Matthew McConaughey – Η υπόθεση που έγινε θρύλος

Πριν 3 ώρες

Η νύχτα που ο Matthew McConaughey έγινε πρωτοσέλιδο για όλους τους λάθος λόγους

Η σκληρή αλήθεια για το κούρεμα της Twiggy που την έκανε παγκόσμιο είδωλο

Πριν 3 ώρες

Μια στιγμή αμηχανίας ήταν αρκετή για να γεννηθεί ένας θρύλος

Η Νάταλι Πόρτμαν πόζαρε με φουσκωμένη κοιλιά λίγο πριν γίνει μητέρα για τρίτη φορά

Χτες

Μετράω τις ημέρες μέχρι να σε γνωρίσουμε, έγραψε η ηθοποιός

H Κέιτι Πέρι «εγκλωβίστηκε» μέσα σε ένα τεράστιο μπουκάλι σε συναυλία: Οι θαυμαστές της την έσπρωξαν προς τη λάθος κατεύθυνση

Χτες

Η τραγουδίστρια προσπαθούσε να τους δείξει πώς να τη βοηθήσουν να επιστρέψει στη σκηνή, ενώ συνέχιζε να ερμηνεύει τις επιτυχίες της

Η 40χρονη Ιρίνα Σάικ είναι σε σχέση με 29χρονο αστέρα του NBA και πρώην σύντροφο της Κένταλ Τζένερ

Χτες

«Η σχέση τους είναι ακόμη στην αρχή, όμως ο ένας έχει ενθουσιαστεί πολύ με τον άλλον»

Το Σόι σου: Η ανακοίνωση για τη νέα σεζόν και οι πρώτες φωτογραφίες

Χτες

Η σειρά του ALPHA θα επιστρέψει με νέα επεισόδια

Η Βίκυ Κουλιανού ποζάρει με λευκό μπικίνι και στέλνει το δικό της μήνυμα ‑ Παραμένει κορμάρα στα 59 της

Χτες

Το μοντέλο μοιράζεται εικόνες από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, δείχνοντας πως απολαμβάνει κάθε στιγμή

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παίζει μαξιλαροπόλεμο με «καυτό» μαύρο μπικίνι ‑ Δείτε τις εικόνες από τις διακοπές της

Χτες

Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από το νησί με τους γιους της, τον «μαξιλαροπόλεμο» και τον σκύλο της στο πλοίο της επιστροφής.

Μίνα Καραμήτρου: «Ρε βάρβαρε, τι είναι αυτό;» – Ξέσπασε on air για την κακοποίηση σκύλου

Χτες

Η παρουσιάστρια και ο Νίκος Στραβελάκης αδυνάτησαν να κρύψουν την οργή τους για το σοκαριστικό περιστατικό στο Αστρος Κυνουρίας.

Χριστίνα Παππά: «Η μητέρα μου είναι τοξική και μου ρίχνει την ψυχολογία κάθε μέρα»

Χτες

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε δημόσια πως η μητέρα της είναι χειριστική και ποτέ δεν την ρωτά πώς νιώθει, μόνο της ζητά πράγματα.

Υπερτουρισμός στα Κουφονήσια: Λαοθάλασσα στην παραλία Ιταλίδα προκαλεί αντιδράσεις

Χτες

Βίντεο από την Ιταλίδα του Ανω Κουφονησίου αποκαλύπτουν εικόνες ασφυκτικής υπερπλήρωσης, με εκατοντάδες σχόλια χρηστών να ζητούν μέτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.