ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Με το όνομά του, Ιάσων Δούσης

Με την επισήµανση ότι οι άνθρωποι της «Δύναµης Ζωής» «δεν καρφώνονται στις καρέκλες», αλλά «δίνουν τη σκυτάλη σε νέα πρόσωπα», συνόδευσε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα ∆ούρου την ανακοίνωση των 37 πρώτων υποψηφίων που θα πλαισιώσουν τον συνδυασµό της στον Κεντρικό Τοµέα Αθηνών, στους οποίους συµπεριλαµβάνεται και ο Ιάσων Δούσης (Τζέισον Αντιγόνη).
Υπενθυµίζεται ότι στις επικείµενες εκλογές δεν θα είναι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες για καθεµία από τις οκτώ χωρικές ενότητες της περιφέρειας. Σύµφωνα µε πληροφορίες, δεν θα περιλαµβάνονται στη λίστα των υποψηφίων έξι από τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες που εξελέγησαν το 2014, παρά µόνον ο Παναγιώτης Χατζηπέρος (Νήσων) και ο νυν αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τοµέα Χρήστος Καπάταης.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ