Φτιάξτε το πιο νόστιμο σπιτικό κοτόπουλο πανέ, στο φούρνο
Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με λαχανικά, ρύζι ή να τα βάλετε σε σάντουιτς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΣΣΑΚΗΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θα χρειαστούμε:
- 5 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
- 150 γρ. κράκερ (της αρεσκείας μας), τριμμένα στο μούλτι
- 80 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 60 ml ελαιόλαδο
- 2 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκιας ρίγανης, ψιλοκομμένα ή 1 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή, κοπανισμένη
- 2 κουτ. σούπας μουστάρδα, προτιμότερο πικάντικη
- 2 κουτ. σούπας νερό
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πάμε να τα ετοιμάσουμε:
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190° C.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα κράκερ, το μισό λάδι, την παρμεζάνα, τη ρίγανη και αλατοπίπερο (κατά βούληση).
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το υπόλοιπο λάδι με το νερό, τη μουστάρδα και αλατοπίπερο. Βουτάμε τα φιλέτα κοτόπουλου στο μείγμα της μουστάρδας και μετά τα πανάρουμε στο μείγμα με τα κράκερ.
- Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψί και τα ψήνουμε για περίπου 20 - 25 λεπτά, μέχρι να γίνουν και να ροδίσουν. Δοκιμάζουμε αν έχει γίνει το κοτόπουλο κόβοντας ένα κομμάτι στο πιο χοντρό σημείο του φιλέτου και, αν βγάλει αίμα ή είναι ροζ, συνεχίζουμε το ψήσιμο για λίγα λεπτά ακόμη.
- Σερβίρουμε τα φιλέτα συνοδεύοντάς τα με βραστό μπρόκολο, ρύζι ή πράσινη σαλάτα.
Τι να φάτε σήμερα: Σουβλάκι στην πιο νόστιμη παραλλαγή
Food
Πριν 323 εβδομάδες
Τι να φάτε σήμερα: Ρολάκια μελιτζάνας γεμιστά με κινόα
Food
Πριν 331 εβδομάδες
Τι να φάτε σήμερα: Σουβλάκια κοτόπουλο με σως ταχίνι
Food
Πριν 330 εβδομάδες
Τι να φάτε σήμερα: Κεφτεδάκια νησιώτικα με ούζο
Food
Πριν 329 εβδομάδες
Τι να φάτε σήμερα: Μπριζολάκια χοιρινά μαριναρισμένα σε γευστική μαρινάδα κρασιού
Food
Πριν 324 εβδομάδες
Τι να φάτε σήμερα: Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα (Polpette al sugo)
Food
Πριν 324 εβδομάδες
Τι να φάτε σήμερα: Μελιτζάνες παπουτσάκια
Food
Πριν 323 εβδομάδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Top 4 sleeping masks για ξηρό δέρμα που ξυπνάει φρέσκο και λαμπερό
Food
Πριν 6 ώρες
Οι μάσκες ύπνου που χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση ενώ εσύ… κοιμάσαι!
Ο νευρολόγος που χακάρει τον χρόνο: Τα 6 μυστικά για να ζήσεις σαν σούπερμαν
Food
Πριν 6 ώρες
Κάν’ τα αυτά κάθε μέρα και ο εγκέφαλός σου θα μείνει… 20 χρόνια νεότερος
Το σύνδρομο που «προτιμά» τις πολυάσχολες και αγχωμένες γυναίκες
Food
Πριν 6 ώρες
Το φύλο παίζει ρόλο!
Ψηφιακές γνωριμίες: Πόσο σίγουροι είστε ότι φλερτάρετε με άνθρωπο και όχι με chatbot;
Food
Πριν 6 ώρες
Η νέα εποχή των γνωριμιών
6 προορισμοί κοντά στην Αθήνα για αποδράσεις το Σαββατοκύριακο που θα σε ανανεώσουν πριν τις γιορτές
Food
Πριν 6 ώρες
Κλείσε τώρα ένα Σαββατοκύριακο μόνο για σένα και μπες στις γιορτές πιο ανάλαφρη και γεμάτη ενέργεια!
Το sleeper train που αλλάζει τα ευρωπαϊκά ταξίδια: Με 50€ πας σε 4 χώρες… ενώ κοιμάσαι
Food
Χτες
Η νέα ευρωπαϊκή γραμμή που αλλάζει το παιχνίδι στα ταξίδια μικρού budget
Το ταπεινό μυρωδικό που κρύβει μέσα του σοβαρή υπερδύναμη
Food
Χτες
Μπορεί να φαίνεται διακριτικό στο πιάτο, αλλά είναι διατροφικός σύμμαχος
Η Έβελυν Καζαντζόγλου μας θυμίζει τι σημαίνει παριζιάνικη κομψότητα με ένα look που αποπνέει ζεστασιά και στιλ
Food
Χτες
Ένα ζεστό, αβίαστα κομψό look που φέρνει αέρα παριζιάνικης φινέτσας στην καρδιά του φθινοπώρου!
Ο βαθύ κόκκινος «σούπερ χυμός» που ρίχνει την πίεση και θωρακίζει την καρδιά
Food
Προχτές
Μπορεί ένα ποτήρι χυμό να λειτουργήσει σαν φυσικό… αντιυπερτασιακό;
Τι είναι το «phubbing» που καταστρέφει τις σχέσεις
Food
Προχτές
Το λάθος που κάνουμε όλοι στα ραντεβού και καταστρέφει την επικοινωνία
Pimple patches: Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο αποτελεσματικά
Food
Προχτές
Η λύση για το σπυράκι που εμφανίστηκε «από το πουθενά» - και θέλεις να εξαφανιστεί μέσα στη νύχτα!
5 ρομαντικά χωριά της Ιταλίας που μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι – και σε περιμένουν αυτόν τον Νοέμβρη
Food
Προχτές












