Πώς φτιάχνουν οι Ιάπωνες την ομελέτα;
Η omurice που ξετρελαίνει τους λάτρεις του φαγητού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Οι Ιάπωνες φημίζονται για την απλότητα των συνταγών τους, και για την φαντασία που χρησιμοποιούν όταν μαγειρεύουν, χρησιμοποιώντας τα υλικά με διαφορετικό τρόπο από ότι ο υπόλοιπος πλανήτης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείς στην Ιαπωνία και να μη δοκιμάσεις την πασίγνωστη omurice, που πρόκειται γαι ένα συνδυασμό αυγών και ρυζιού.
Βράζεις το ρύζι, όχι να γίνει τραγανό αλλά μισοβρασμένο, και στη συνέχεια κάνεις την ομελέτα, την οποία διπλώνεις και ρίχνεις το ρύζι, πιπεριές, φρέσκα μπαχαρικά, και ντοματίνια, και την αφήνεις σε πολύ χαμηλή τιμή να τηγανίζεται για λίγη ώρα.
Προσθέτεις πριν τη βγάλεις από το τηγάνι λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο και την αφήνεις στο πιάτο αχνιστή να ολοκληρωθεί το έργο τέχνης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το E-Radio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα πιο hot νέα.
Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου
Χτες
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.
5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά
Χτες
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!
Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά
Χτες
Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον
Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή
Προχτές
Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου
Αυτά τα ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα φτιάχνουν τα πιο νόστιμα γλυκά χωρίς ζάχαρη
Προχτές