E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αυτά τα εκπληκτικά λούνα‑παρκ της Ευρώπης δεν είναι μόνο για παιδιά

Τα λατρεύουν μικροί και μεγάλοι!

Αυτά τα εκπληκτικά λούνα‑παρκ της Ευρώπης δεν είναι μόνο για παιδιά
Unsplash
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ

Εάν προγραμματίζεις ταξίδι στην Ευρώπη με την οικογένειά σου, τα θεαματικά πάρκα παιχνιδιών που υπάρχουν, πρέπει να μπουν οπωσδήποτε στη λίστα με τα μέρη που θα επισκεφτείτε και θα περάσετε υπέροχα μικροί και μεγάλοι!

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι, είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα λούνα-παρκ που έχεις συνηθίσει στην Ελλάδα και καλό θα ήταν να αφιερώσετε μια ολόκληρη μέρα, από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, για να διασκεδάσετε οικογενειακώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ θα βρεις μια λίστα με τα πιο εντυπωσιακά λούνα-παρκ που διαθέτει η Ευρώπη.

Gardaland - Castelnuovo del Garda, Ιταλία

Το Gardaland είναι ένα από τα πιο όμορφα λούνα παρκ στην Ιταλία. Σε αυτό συμβάλλει και η τοποθεσία του, βέβαια. Το λούνα παρκ βρίσκεται στην όμορφη περιοχή της λίμνης Garda. Επομένως, το Gardaland είναι μία τέλεια απόδραση κατά τη διάρκεια διακοπών στη λίμνη Garda. Το Gardaland διαθέτει ένα μεγάλο θεματικό πάρκο για παιδιά που ονομάζεται Fantasy Kingdom. Επιπλέον, προσφέρει περίπου 40 αξιοθέατα, εκ των οποίων οι Shaman και Raptor είναι δύο από αυτά. Υπάρχουν πολλά κάμπινγκ γύρω από το πάρκο όπου μπορείτε να μείνετε, σε περίπτωση που το επιθυμείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Phantasialand - Brühl, Γερμανία

Στη Γερμανία κοντά στην Κολωνία θα βρείτε το δημοφιλές λούνα παρκ Phantasialand. Στο πάρκο φαντάζεστε τον εαυτό σας μέσα από διαφορετικούς θεματικούς κόσμους με διασκεδαστικά και μοναδικά σόου και αξιοθέατα, όπως το Taron και το FLY. Μικροί και μεγάλοι δε θα βαρεθούν ποτέ εδώ και η επίσκεψη θα μείνει στο μυαλό σας χαραγμένη για πολύ καιρό. Το χειμώνα, το πάρκο μετατρέπεται σε Wintertraum και μπορείτε να απολαύσετε εκατομμύρια φώτα, μαγευτικά χειμερινά σόου και, φυσικά, το αγαπημένο όλων μας glühwein .

Tibidabo - Barcelona, Ισπανία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το λούνα παρκ Tibidabo βρίσκεται στο βουνό Tibidabo, καθιστώντας το το υψηλότερο σημείο της Βαρκελώνης. Χάρη σε αυτή τη μοναδική τοποθεσία, μπορείτε να απολαύσετε τη θέα που κόβει την ανάσα σε κάθε παιχνίδι. Το λούνα παρκ είναι το παλαιότερο στην Ισπανία και έχει περισσότερα από 25 παιχνίδια-αξιοθέατα για όλες τις ηλικίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να επισκεφτείτε τη ρόδα, το αεροπλάνο ή το τρενάκι του λούνα παρκ ύψους 20 μέτρων.

Plopsaland Photo De Panne - De Panne, Βέλγιο

Tο Plopsaland De Panne στο Βέλγιο πήρε το όνομά του από τα παιδικά προγράμματα Kabouter Plop και Samson & Gert. Ως αποτέλεσμα, το πάρκο έχει πολλά οικογενειακά αξιοθέατα. Περισσότερα από 50 μαγευτικά εξωτερικά και εσωτερικά αξιοθέατα! Σε συνδυασμό με τις διαφορετικές παραστάσεις και εκδηλώσεις, εσύ και η οικογένειά σου, θα περάσετε μια αξέχαστη μέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Europa-Park, Rust, Γερμανία

Κοντά στα γαλλικά σύνορα, νότια του Στρασβούργου, το θέρετρο Europa-Park είναι μια τεράστια παιδική χαρά που παρέχει κάθε δυνατό τρόπο διασκέδασης: συναρπαστικά παιχνίδια, οικογενειακές βόλτες, υδάτινο πάρκο, κινηματογράφο, εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας, σόου, τακτικές special εκδηλώσεις, θεματικά ξενοδοχεία και ακόμη και μια μπυραρία βαυαρικού τύπου. Το Europapark είναι μεγαλύτερο από την Disneyland του Παρισιού με 850.000 τετραγωνικά μέτρα γεμάτο αξιοθέατα.Το πάρκο χωρίζεται σε πολλές περιοχές, με τις περισσότερες να αφορούν μια ευρωπαϊκή χώρα, από την Ισλανδία έως τη Ρωσία. Υπάρχουν 13 τρενάκια σε όλη την τοποθεσία, με το Silver Star και το Blue Fιre να είναι τα πιο ξεχωριστά από αυτά, που κυριολεκτικά ανεβαζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Disneyland, Paris, Γαλλία

Ίσως, το πιο γνωστό και πιο δημοφιλές λούνα παρκ στην Ευρώπη και τη Γαλλία, η Disneyland του Παρισιού. Στη Disneyland μπαίνεις σε έναν μαγικό κόσμο που αποτελείται από τέσσερα μέρη: Discoveryland , Fantasyland , Frontierland και Adventureland . Απολαύστε όλοι μαζί 50 διαφορετικά αξιοθέατα ή τραβήξτε selfie με τους διάσημους χαρακτήρες της Disney που περιφέρονται στο πάρκο, όπως ο Μίκυ Μάους και ο Ντόναλντ Ντακ.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα «οπίσθια γραφείου» και πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα

Σήμερα

Αν δουλεύεις σε γραφείο, το θέμα σε αφορά

H Anya Taylor Joy φόρεσε το it παπούτσι της άνοιξης που διχάζει τις fashionistas

Σήμερα

Οι μισές το λατρεύουν, οι μισές το σιχαίνονται!

Το ξενοδοχείο στη Δανία που είναι σαν να κάνεις διακοπές στο Μπαλί

Σήμερα

Μια γεύση από το Μπαλί στη Σκανδιναβία

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Χτες

Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Τα μυστικά ομορφιάς των διασήμων πέρα από τις επεμβάσεις και τις ακριβές κρέμες

Χτες

Bασίζονται σε συγκεκριμένες ρουτίνες ομορφιάς και μυστικά

5 urban chic airbnb στο κέντρο της Αθήνας που θα λατρέψεις

Χτες

Ντιζαϊνάτα, πανέμορφα και ό,τι πρέπει για διακοπές ...στην πόλη

Τα χρώματα που επικρατούν τώρα στα trends

Χτες

Έντονα αλλά και πιο ουδέτερα, όλα όμως ευκολοφόρετα

3 τροφές που πρέπει να εντάξεις στη διατροφή σου

Προχτές

Το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί

Η ευρωπαϊκή πόλη στην οποία είναι παράνομο να ... πεθάνεις

Προχτές

Κι όμως, ένας υπάρχει τέτοιος νόμος

Δεν λέει ποτέ συγγνώμη: Τι λένε οι ψυχολόγοι για αυτούς τους συντρόφους

Προχτές

Ο θυμός και η λύπη μπορεί να κυριαρχήσουν, οδηγώντας τη σχέση σε χωρισμό

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.