E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το λάθος που κάνουν οι γυναίκες στον οpγασμό

Τι δείχνει νέα έρευνα

Το λάθος που κάνουν οι γυναίκες στον οpγασμό
Photo by Becca Tapert on Unsplash
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

Οι ειδικοί φαίνεται πως βρήκαν τον λόγο για τον οποίο οι ανδρικοί οpγασμοί είναι πιο συχνοί από τους γυναικείους. Σε μια έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο Rutgers του New Jersey, προέκυψε το συμπέρασμα ότι οι άνδρες και οι γυναίκες που έχουν πολλούς και πιο συχνούς οpγασμούς σε μια σχέση, θέλουν και περιμένουν ακόμα περισσότερους. Ωστόσο, όταν ένα άτομο φτάνει στην κορύφωση λιγότερο συχνά, συμβαίνει το αντίθετο.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο Seχ Roles και το αντικείμενο έρευνας της ήταν το κενό που υπάρχει στα επίπεδα οpγασμών ανάμεσα στα δυο φύλα. Εκεί παρατηρείται ένα καθιερωμένο φαινόμενο, βάσει του οποίου οι άντρες έχουν περισσότερους οpγασμους από τις γυναίκες στο ετεροφυλοφιλικό σeξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με δεδομένο ότι οι γυναίκες έχουν λιγότερους οpγασμούς, η έρευνα απαντά στο γιατί οι γυναίκες δίνουν λιγότερη έμφαση στον οpγασμό, όσον αφορά τη σeξουαλική τους ικανοποίηση. Ο κύκλος αυτός στην ανισότητα των οpγασμών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, μοιάζει να επαναλαμβάνεται μέσα σε μια σχέση, όσο οι γυναίκες που έχουν λιγότερους οpγασμούς τείνουν να μειώνουν τη σημασία που έχει για αυτές η σeξουαλική απόλαυση.

Η έρευνα έγινε σε 104 ενεργά σeξουαλικά ζευγάρια, με βάση της συχνότητα των οpγασμών, τον ιδανικό αριθμό οpγασμών για τον καθένα και πράγματι, βρήκαν ένα κενό ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, με τους άντρες να φτάνουν σε οpγασμό πιο συχνά από τις γυναίκες.

«Οι προσδοκίες μας διαμορφώνονται από τις εμπειρίες μας, άρα όσο πιο σπάνιοι είναι οι γυναικείοι οργασμοί τόσο λιγότερο τους επιθυμούν και τους περιμένουν» τόνισε η Grace Wetzel, υποψήφια διδάκτωρ κοινωνικής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Rutgers. Οι επιθυμίες αλλά και οι προσδοκίες ενός ατόμου για κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, επηρεάζουν τη μελλοντική του συμπεριφορά, όπως σημειώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το χάσμα των οργασμών έχει επιπτώσεις στην γυναικεία ευχαρίστηση, ενδυνάμωση, σeξουαλική ικανοποίηση και τη γενικότερη ευημερία» τόνισε η Wetzel, προσθέτοντας πως οι γυναίκες ικανοποιούνται με πολύ λιγότερα κατά τη σeξουαλική επαφή τους με τους άνδρες και αυτό οδηγεί σε αυτό το χάσμα.

Οι ερευνητές λοιπόν, τονίζουν πως οι γυναίκες πρέπει να αυξήσουν τις προσδοκίες τους και πως το δικαίωμα τους στον οpγασμό κατά τη διάρκεια του σeξ έχει μεγάλη σημασία, με σκοπό να αλλάξει αυτός ο κύκλος για τις γυναίκες που επιθυμούν περισσότερους οpγασμούς στις σeξουαλικές τους σχέσεις.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Πριν 7 ώρες

Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Πριν 7 ώρες

Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

Οι τροφές που προκαλούν εξάψεις

Πριν 7 ώρες

Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις σε ειδικές περιπτώσεις

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Χτες

Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Cocktail trends για το 2024

Προχτές

Ο κόσμος της mixology συνεχίζει να εξελίσσεται

Όλες οι αλλαγές στο dating, που ίσως να μην γνωρίζεις

Προχτές

Τι έχει αλλάξει στον τρόπο που γνωρίζουμε κόσμο

Οι 10 καθημερινές συνήθειες που μας κάνουν εξυπνότερους

Πριν 3 μέρες

«Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα… για να λειτουργήσουν πρέπει να είναι ανοιχτά», όπως λέει και διάσημο ρητό

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.