Έχουμε την απόλυτη συνταγή για Cheeseburger
Η αυθεντική εκδοχή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από το NEWSROOM
θα χρειαστούμε: (για 6 μικρά μπέργκερ)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
- 500 γρ. κιμάς, ανάμεικτος από μοσχαρίσια ελιά και χοιρινό λαιμό (ή μόνο από χοιρινό λαιμό)
- 3/4 φλιτζ. τσαγιού κέτσαπ (του εμπορίου ή σπιτική)
- 1 μικρό κρεμμύδι, τριμμένο
- 1 κουτ. γλυκού κόλιανδρος ξερός
- 6 λεπτές φέτες τυρί τσένταρ ή κασέρι
- 6 μεγάλες ροδέλες κρεμμύδι
- 2 μέτριες ντομάτες, σε λεπτές φέτες
- 2 μεγάλα αγγουράκια τουρσί, κομμένα σε λεπτές φέτες
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 6 ψωμάκια της αρεσκείας μας
- κέτσαπ + μουστάρδα της αρεσκείας μας, για τα ψωμάκια
Πάμε να τα ετοιμάσουμε:
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε απαλά τον κιμά με το κρεμμύδι, την κέτσαπ και τον κόλιανδρο, ίσα-ίσα να ενωθούν τα υλικά. Σχηματίζουμε μπιφτέκια περίπου 6 - 8 εκ. με πάχος περίπου 1,5 εκ.
- Αλατοπιπερώνουμε και από τις δύο πλευρές. Βάζουμε τα μπιφτέκια στη λαδωμένη σχάρα του φούρνου, ενώ από κάτω τοποθετούμε ένα ταψί για να πέφτουν εκεί τα υγρά.
- Ψήνουμε σε δυνατό γκριλ, στην πιο ψηλή σκάλα, για 6 - 7 λεπτά ανά πλευρά, ή μέχρι να γίνουν στο εσωτερικό τους.
- Εναλλακτικά, τα βάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνουμε στις αντιστάσεις, στους 180° C για 12 - 14 λεπτά, γυρίζοντάς τα στο ενδιάμεσο.
- Μόλις βγουν από το φούρνο, βάζουμε πάνω σε κάθε μπιφτέκι 1 φέτα τυρί, να λιώσει. Αλατοπιπερώνουμε ντομάτα+κρεμμύδι.
- Αλείφουμε τα ψωμάκια με μουστάρδα και κέτσαπ και από πάνω βάζουμε το μπιφτέκι, το κρεμμύδι, την ντομάτα, τα αγγουράκια. Κλείνουμε και σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές.
Τι να φάτε σήμερα: Σουβλάκι στην πιο νόστιμη παραλλαγή
Food
Πριν 316 εβδομάδες
Τι να φάτε σήμερα: Μπριζολάκια χοιρινά μαριναρισμένα σε γευστική μαρινάδα κρασιού
Food
Πριν 317 εβδομάδες
Τι να φάτε σήμερα: Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα (Polpette al sugo)
Food
Πριν 317 εβδομάδες
Τι να φάτε σήμερα: Μελιτζάνες παπουτσάκια
Food
Πριν 316 εβδομάδες
Φτιάξτε το πιο νόστιμο σπιτικό κοτόπουλο πανέ, στο φούρνο
Food
Πριν 308 εβδομάδες
Έτσι θα φτιάξετε αφράτα μπιφτέκια χωρίς ψωμί
Food
Πριν 305 εβδομάδες
Τι να φάτε σήμερα: Σπιτική πίτσα μαργαρίτα
Food
Πριν 316 εβδομάδες
Λαζάνια στο φούρνο με τον αυθεντικό ιταλικό τρόπο
Food
Πριν 311 εβδομάδες
Αυτή είναι η συνταγή για αυθεντική καρμπονάρα
Food
Πριν 309 εβδομάδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το νέο «game changer» στη skincare ρουτίνα – Οι δερματολόγοι το αποθεώνουν για προβλήματα ακμής
Food
Σήμερα
Ξεπερνά το σαλικυλικό οξύ, καταπραΰνει χωρίς ερεθισμούς και υπόσχεται δέρμα καθαρό, λείο και φωτεινό
Οι γυναίκες βρίσκουν τους άντρες πιο ελκυστικούς όταν άλλες γυναίκες τους εγκρίνουν φανερά
Food
Σήμερα
Τι έδειξε έρευνα
Το «άγνωστο» γερμανικό χωριό που στέφθηκε το ομορφότερο στην Ευρώπη
Food
Σήμερα
Το πιο όμορφο χωριό της Ευρώπης βρίσκεται στη Γερμανία
Η συνήθεια που πρέπει να αλλάξουμε αν θέλουμε να γεράσουμε καλά
Food
Σήμερα
Mια από τις πιο σημαντικές συνήθειες που πρέπει να αλλάξουμε γενικώς
Η αιτία για ένα θανατηφόρο καρκίνο μπορεί να κρύβεται στο στόμα μας
Food
Χτες
Η στοματική υγιεινή ίσως παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο απ’ όσο πιστεύαμε
Versace: Η πιο ωραία πασαρέλα μας γυρνά στην ωραία πλευρά των 80s
Food
Χτες
Η συλλογή του Vitale έφερε έναν αέρα νοσταλγίας και ανανέωσης ταυτόχρονα!
Δεν είναι μύθος: Στην Ιταλία υπάρχει σιντριβάνι που ρέει δωρεάν κρασί 24/7
Food
Προχτές
Πού βρίσκεται το εντυπωσιακό αξιοθέατο
Η κορεάτικη τεχνική layering που υπόσχεται επιδερμίδα σαν… πορσελάνη
Food
Πριν 3 μέρες
Το μυστικό των K-beauty experts για δέρμα που λάμπει από υγεία και φρεσκάδα
Έρευνα: Από ποια ηλικία αρχίζουμε να «γερνάμε απότομα»;
Food
Πριν 3 μέρες
Η κρίσιμη δεκαετία που αλλάζει το σώμα μας και όσα δείχνουν οι επιστήμονες
7 λάθη που κάνεις στον καφέ σου και τον μετατρέπεις (άθελά σου) σε ανθυγιεινό
Food
Πριν 3 μέρες
Μπορεί να τα κάνεις ήδη
Ξεχασμένο θαύμα: Η αρχαία πόλη της Μεσογείου με το θέατρο που κόβει την ανάσα
Food
Πριν 4 μέρες