E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πέθανε ο Δημήτρης Μαρούλης

Έδωσε μάχη με τον καρκίνο

Πέθανε ο Δημήτρης Μαρούλης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/2/2023 | 19:12

Σε ηλικία 59 ετών έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 21ης Φεβρουαρίου ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρούλης. Ο δημοσιογράφος που είχε εργαστεί σε αρκετά ΜΜΕ και πρόσφατα στο γραφείο Τύπου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η κηδεία του θα γίνει το πρωί της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά με ιδιαίτερη θλίψη τον συνάδελφο Δημήτρη Μαρούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης, 21 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 59 ετών, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Μαρούλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Μετά την ολοκλήρωση των γυμνασιακών του σπουδών και σπουδών στη δημοσιογραφία, το 1991 άρχισε να εργάζεται στον Ρ/Σ «ΣΚΑΙ 100,4», όπου παρέμεινε για περισσότερα από 20 χρόνια. Εργάστηκε, έχοντας την ευθύνη του ειδησεογραφικού αρχείου του σταθμού, από τη σύστασή του και παράλληλα τη δημοσιογραφική υποστήριξη των εκπομπών του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν άριστος γνώστης του αρχειακού υλικού που με τόση μεθοδικότητα είχε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια και πάντοτε σε ετοιμότητα, να φέρει στο φως σημαντικά ηχητικά ντοκουμέντα και να υποστηρίξει τις δημοσιογραφικές εκπομπές. Συνεργάστηκε κυρίως με την εκπομπή του Βασίλη Κουφόπουλου «Στιγμιότυπα» αλλά και με πολλές άλλες.

Μετά τη μακροχρόνια συνεργασία του με τον «ΣΚΑΙ», ο Δημήτρης Μαρούλης εργάστηκε στον Ρ/Σ «Παραπολιτικά 90,1», όπου είχε, επίσης, την ευθύνη του αρχείου και της παραγωγής εκπομπών, καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθμό «News24/7 88,6» όπου παρουσίαζε την καθημερινή δημοσιογραφική εκπομπή «Κοίτα Ποιος Μιλάει».

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο Γραφείο Τύπου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2015, μαζί με τους συναδέλφους του Βασίλη Κουφόπουλο και Λεωνίδα Σακλαμπάνη, εξέδωσαν το βιβλίο «Μαζί τα είπανε – Ανθολόγιο Εξαπάτησης», όπου ο Δημήτρης Μαρούλης έκανε την εις βάθος έρευνα, αναζητώντας οπτικοακουστικό υλικό και κείμενα από διαφορετικές πηγές, εφημερίδες, διαδίκτυο, ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Ο Δημήτρης Μαρούλης ήταν ένας δημοσιογράφος που είχε σίγουρα να δώσει ακόμη πολλά. Δυστυχώς, έφυγε πρόωρα, αφήνοντας δυσβάσταχτο κενό στην οικογένειά του, τους φίλους και τους συνεργάτες του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους γονείς, τη σύντροφο και την πολυαγαπημένη κόρη του Ίλια και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.

Η κηδεία του Δημήτρη Μαρούλη θα γίνει αύριο Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου, το πρωί, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τον Δεκέμβριο θα απολογηθούν Τριαντόπουλος και Αγοραστός στην ανακρίτρια για το «μπάζωμα» στα Τέμπη

Σήμερα

Μετά το τέλος των απολογιών η δικογραφία θα διαβιβαστεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου με βούλευμά τους θα αποφανθούν για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου

«Ο Γουίτκοφ χρειάζεται ψυχίατρο» ‑ Αντιδρούν οι Ευρωπαίοι με το σχέδιο για την Ουκρανία

Σήμερα

Το αμερικανικό 28-σημείο σχέδιο περιλαμβάνει χρήση των παγωμένων ρωσικών assets με κέρδος 50% για τις ΗΠΑ

Μπενφίκα: Βρέθηκε νεκρός ο αρχηγός των οργανωμένων κοντά στο «Ντα Λουζ»

Σήμερα

Η είδηση του θανάτου του Σέρτζιο Καετάνο, ηγέτη των «Red Devils» της Μπενφίκα, επισκίασε την πρόκριση των Αετών στους «16» του Κυπέλλου Πορτογαλίας, με την υπογραφή Βαγγέλη Παυλίδη

Πέθανε η θρυλική Ιταλίδα τραγουδίστρια Ορνέλα Βανόνι

Σήμερα

Από τις γνωστότερες προσωπικότητες της ιταλικής μουσικής, ήταν επίσης ηθοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια

Σε επαγρύπνηση τα συστήματα υγείας για την πρόωρη άνοδο της γρίπης

Σήμερα

Νέο στέλεχος Κ και η σημασία του εμβολιασμού

Στέφανος Τσιτσιπάς: Φέρεται να πλήρωσε το πρόστιμο και να παρέδωσε το δίπλωμα αυτοκινήτου

Χτες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ενημέρωσε ποτέ τις αρχές για το ποιος οδηγούσε το βράδυ της Τετάρτης στην Αττική Οδό

«Ανεβαίνει» κι άλλο το σουβλάκι: Φτάνει και ξεπερνάει τα 5 ευρώ το τυλιχτό

Χτες

Το σουβλάκι το 2015 κόστιζε, μόλις, 2 ευρώ και 20 λεπτά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.