E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θρήνος: Ταυτοποιήθηκε ο Γιώργος Παπάζογλου, γιος Καθηγητή του ΑΠΘ

Είχε πάει να πάρει νερό στο βαγόνι 3

Θρήνος: Ταυτοποιήθηκε ο Γιώργος Παπάζογλου, γιος Καθηγητή του ΑΠΘ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 4/3/2023 | 13:21

Ταυτοποιήθηκε η σορός του Γιώργου Παπάζογλου, 22 ετών, φοιτητή του τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπως ενημερώθηκαν τα «Φοιτητικά Νέα» από τους γονείς.

«Επέστρεφε από την Αθήνα με το μοιραίο τρένο. Λίγο πριν τη σύγκρουση έφυγε από το βαγόνι αριθμού 3 και πήγε στο μπαρ για να αγοράσει ένα μπουκάλι νερό. Το πλήρωσε με τη ζωή του» δήλωσε στα «Φοιτητικά Νέα» η μητέρα του φοιτητή που πλέον βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή κ. Λυσίμαχος Παπάζογλου είναι καθηγητής Κτηνιατρικής στο ΑΠΘ. «Ήταν μία δύσκολη στιγμή, θα είναι μια δύσκολη στιγμή. Η μνήμη του παιδιού μου θα κρατηθεί ψηλά και θα την κρατήσουμε και εμείς μ το έργο που θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Η δράση θα είναι επιστημονική, θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος μέσα από τον θάνατο του γιου μου», ανέφερε ο κ. Παπάζογλου. «Δεν υπάρχει δικαίωση για έναν πατέρα που χάνει το παιδί του. Ακόμα δεν σκέφτομαι το νομικό σκέλος, τώρα κυριαρχεί ο πόνος. Ξέραμε ότι το παιδί θα γυρνούσε τη μέρα του ατυχήματος. Μας πήρε στις 10.30 και μας είπε ότι θα έχει μία καθυστέρηση. Στις 11.30 μας πήρε η φίλη του και μας είπε ότι έγινε ατύχημα και οι εκείνη την έβγαλαν έξω. Ο Γιώργος είχε σηκωθεί να πάρει νερό από το κυλικείο και δεν επέστρεψε ποτέ», είπε ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή. Η πανεπιστημιακή κοινότητα θρηνεί!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Πρυτανικών Αρχών, το ΑΠΘ θρηνεί την απώλεια εννιά φοιτητών του. Παράλληλα, αναφέρεται ότι υπάρχουν 26 φοιτητές του πανεπιστημιακού ιδρύματος ανάμεσα στους τραυματίες. «Θρηνούμε για τους 9 φοιτητές μας που έχασαν τη ζωή τους. Είμαστε δίπλα στους 26 τραυματίες φοιτητές μας. Είμαστε όλοι μας συντετριμμένοι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την οδύνη μας και όλων των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας. Καλό παράδεισο στα παιδιά μας. Συλλυπητήρια και κουράγιο στις οικογένειες και τους δικούς τους ανθρώπους. Καλή ανάρρωση στους τραυματίες», αναφέρει η ανακοίνωση.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

Σήμερα

Δικογραφία σε βάρος τους για θανατηφόρα έκθεση από την Ασφάλεια Αθηνών

Ρέμος: Κανονικά η συναυλία στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο ‑ Αναφορά στον Μαζωνάκη

Σήμερα

Η εταιρεία επιβεβαίωσε πως το επετειακό event για τα 30 χρόνια καριέρας του Αντώνη Ρέμου θα γίνει κανονικά, με ελεύθερη είσοδο στην Παραλία Θεσσαλονίκης

Απομακρύνθηκε υλικό από το ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι

Σήμερα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί οι έρευνες στο ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι

Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Αμάλ Κλούνεϊ στο Μέγαρο Μαξίμου, στο επίκεντρο τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Σήμερα

Η γνωστή δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων βρίσκεται στην Αθήνα για την Ετήσια Συνάντηση Πρέσβεων Καλής Θελήσεως της UNESCO

Συναγερμός στη Ντόρτμουντ: Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας είναι ο δεύτερος παίκτης που εμφάνισε κυκλοφορικό πρόβλημα

Σήμερα

Ανησυχία στο στρατόπεδο των Βεστφαλών, καθώς ο Έλληνες μεσοεπιθετικός ήταν ο δεύτερος παίκτης με κυκλοφορικό πρόβλημα μέσα σε λίγες ώρες

Θάνατος Μαζωνάκη: Αναβλήθηκε η νεκροψία‑νεκροτομή ‑ Η οικογένειά του ορίζει τεχνικό σύμβουλο

Σήμερα

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Γιώργου Μαζωνάκη αναβλήθηκε για αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες. Η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή όρισε τεχνικό

Νέα ανακάλυψη «ταιριάζει» με τη Βίβλο για τη δημιουργία των ουρανών

Σήμερα

Η μελέτη της δρος Adeene Denton δημοσιεύτηκε στο The Astrophysical Journal Letters, όμως οι ερευνητές διευκρινίζουν πως δεν αποδεικνύει τη βιβλική αφήγηση.

Αποκάλυψη Reuters: Ρωσικά βαθυσκάφη δοκίμασαν στην Αρκτική τεχνολογία σαμποτάζ υποθαλάσσιων καλωδίων

Σήμερα

Το Reuters αποκαλύπτει ρωσική επιχείρηση της GUGI κοντά στο Σβάλμπαρντ, ενώ Windward καταγράφει 13.079 ύποπτες κινήσεις πλοίων πάνω από υποδομές το 2025.

Κρυοσυντήρηση εμβρύου για 22 χρόνια: Γέννησε στα 54 της υγιές κοριτσάκι – Μια ξεχωριστή ιστορία ζωής

Σήμερα

Το έμβρυο είχε καταψυχθεί το 2004 στη ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ, λίγους μήνες πριν η οικογένεια χάσει τον 21χρονο γιο της σε τροχαίο δυστύχημα.

Πλασμαφαίρεση: Σε ποια νοσοκομεία γίνεται – Η Παγώνη μιλά για τον θάνατο Μαζωνάκη

Σήμερα

Η γιατρός Ματίνα Παγώνη εξηγεί ότι το ιατρείο ήταν απλό παθολογικό, χωρίς προσωπικό και υποδομή για την εξειδικευμένη μέθοδο

Apple: Ανακοινώθηκαν τα iPhone 18 Pro & Duo ‑ Το μοντέλο που αγγίζει τα 4.000€ στην Ελλάδα

Σήμερα

Η αμερικανική εταιρεία παρουσίασε την πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή της ιστορίας της, καθώς και τα νέα αναβαθμισμένα μοντέλα με τον ισχυρό επεξεργαστή A20 Pro.

Αγρια επίθεση σε επόπτη από ποδοσφαιριστή σε αγώνα βετεράνων στην Αργεντινή: Τον χτύπησε στο κεφάλι

Σήμερα

Η διοργανώτρια λίγκα απέκλεισε και την ομάδα του δράστη, τη Σαν Μιγκέλ, ενώ ο επόπτης Πάμπλο Βάγιες υπέστη αιμάτωμα στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.