E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι και το Σάββατο 8 Απριλίου προβλέπει η ΕΜΥ

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται αύριο και την Τετάρτη

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι και το Σάββατο 8 Απριλίου προβλέπει η ΕΜΥ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 3/4/2023 | 19:14

Άστατο καιρό με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι και το Σάββατο 08 Απρίλιου προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση την Τρίτη και την Τετάρτη ενώ σταδιακή άνοδος αναμένεται το Σάββατο στα νότια της χώρας.

Το σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία "ILINA" προβλέπεται να επηρεάσει τη χώρα μας και αύριο με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κακοκαιρία ILINA αναμένεται αύριο να πλήξει επτά περιοχές της χώρας με τα φαινόμενα να είναι ιδαίτερα έντονα μέχρι τις νυχτερινές ώρες στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Πιο συγκεκριμένα, για αύριο Τρίτη, η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά και τα νότια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, μέχρι τις νυχτερινές ώρες στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και κατά διαστήματα τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τη νότια Εύβοια και τη νότια Πελοπόννησο. Τις νυχτερινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά και τα νότια νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο 7, τις πρωινές ώρες τοπικά έως 8 μποφόρ, στρεφόμενοι από αργά το απόγευμα σε δυτικούς. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα και στα βόρεια θα φτάσει τους 11 με 14 βαθμούς, στα δυτικά τους 13 με 16 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 05-04-2023

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν πρόσκαιρα στα ανατολικά και το απόγευμα πιθανώς τοπικά στο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και πιθανόν στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά και τα νότια 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 06-04-2023

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ανατολικά πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και πιθανόν στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07-04-2023 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 08-04-2023

Λίγες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές που βαθμιαία από τα δυτικά θα ενταθούν και το Σάββατο πιθανόν να εκδηλωθούν και μεμομωμένες καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας ηπειρωτικής χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 στρεφόμενοι βαθμιαία στα νότια σε ανατολικούς 5 με 7 μποφόρ, ενισχυόμενοι το Σάββατο στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο στα νότια.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λάρισα: Ζωγραφιές στα γεννητικά όργανα έχουν τα δύο παιδιά από την κακοποίηση

Σήμερα

Τα παιδιά κατονόμασαν ως κακοποιητή τους τον «κύριο Γιάννη», ο οποίος αναζητείται πλέον από τις Αρχές

«86 47»: Το μυστικό μήνυμα‑σοκ για τον Τραμπ που άναψε φωτιές στις ΗΠΑ!

Σήμερα

Σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση του πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμι με τους αριθμούς «86 47», που εκλήφθηκε από στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ ως έκκληση για τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Μετέφεραν τα υλικά από Αθήνα και κατασκεύασαν τη βόμβα στη συμπρωτεύουσα

Σήμερα

Στο μικροσκόπιο της έρευνας οι επικοινωνίες της 39χρονη γυναίκας, η οποία μετέφερε τη βόμβα προτού εκραγεί στα χέρια της

Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας ‑ Εκκενώθηκαν 5 σχολεία

Σήμερα

Συναγερμός έχει σημάνει σε ΕΠΑΛ της Αθήνα

Αργυρούπολη: Kινούνταν με 205 χλμ/ώρα στη Λ. Βουλιαγμένης!

Σήμερα

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Πανελλήνιες 2025: 20 σχολές που περνάς με… ελάχιστα μόρια

Σήμερα

Ξεκινούν οι Πανελλήνιες 2025 και οι μαθητές προετοιμάζονται σιγά - σιγά για το πρώτο μάθημα στο οποίο θα εξεταστούν.

Αναστάτωση στις φυλακές της Κέρκυρας ‑ Κρατούμενοι έχουν βάλει φωτιά

Σήμερα

Κρατούμενοι αρνούνται να μπουν στα κελιά τους - Επί τόπου σπεύδουν Εισαγγελέας και διαπραγματευτής

Στα κάγκελα εκπαιδευτικοί δημόσιων ΙΕΚ: Εργασία χωρίς συμβάσεις, ασφάλιση και εξόφληση δεδουλευμένων

Σήμερα

Οργή εκπαιδευτών δημόσιων ΙΕΚ και καταγγελίες κατά της κυβέρνησης.

Καιρός: Θερμοκρασία στους 34°C και αφρικανική σκόνη

Σήμερα

Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

Diddy: Προσπάθησε να σπάσει την πόρτα της συντρόφου του με σφυρί

Σήμερα

Ο Sean «Diddy» Combs επιχείρησε να εισβάλει με σφυρί στο διαμέρισμα της πρώην κοπέλας του

Λάρισα: Στο νοσοκομείο παιδιά με σημάδια από καύτρα τσιγάρου ‑ Tα ηχητικά «καίνε» τη μητέρα

Σήμερα

«Δεν έχω κάνει κακό στα παιδιά μου, δεν καπνίζω, κάποιος άλλος το έχει κάνει»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.