E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν άγρια 24χρονο που φέρεται να βίαζε ανήλικη

«Συμμετείχαν και περαστικοί όταν άκουσαν τον λόγο»

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν άγρια 24χρονο που φέρεται να βίαζε ανήλικη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 29/4/2023 | 12:05

Ομάδα αναρχικών στη Θεσσαλονίκη επιτέθηκε και ξυλοκόπησε έναν 24χρονο, ο οποίος φέρεται να έχει βιάσει ένα 14χρονο κορίτσι, ενώ μετά την επίθεση εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση, δικαιολογώντας την πράξη τους.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, εδώ και περίπου τρεις μήνες υπήρχε η πληροφορίες ότι ο 24χρονος ασελγούσε σε βάρος της 14χρονης. «Γνωρίζουμε ότι εναντίων του βιαστή Κώστα Τσ. υπάρχει καταγγελία από προηγούμενη σχέση του στο Α.Τ. Τούμπας σχετικά με κακοποιητική συμπεριφορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα των αναρχικών παρακολούθησε τον 24χρονο και την περασμένη Κυριακή τον ξυλοκόπησε. «Του σπάσαμε τα δόντια και του προκαλέσαμε κρανίο εγκεφαλικές, και όχι μόνο, κακώσεις. Όταν άτομα που ήταν στο σημείο αντιλήφθηκαν το λόγο που τον χτυπάμε τότε συμμετείχαν και αυτοί»», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση των αναρχικών

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του αντιεξουστιακού χώρου:

«Εδώ και 3 μήνες είχαμε την πληροφορία από συντρόφους ότι η 14χρονη Μ.Χ. έχει πέσει θύμα του 24χρονου Κώστα Τσ. ο οποίος έχοντας χειριστική συμπεριφορά προχωρούσε σε σeξουαλική ασέλγεια προς την ανήλικη εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικογενειακή της κατάσταση, δηλαδή το πλήρες διαλυμένο οικογενειακό της περιβάλλον, ενώ επίσης για να γίνει η αρχική προσέγγιση εκμεταλλεύτηκε την φιλική σχέση που είχε με τον θείο της. Γνωρίζουμε ότι για την Μ.Χ. υπάρχει ήδη εδώ και περίπου 3 μήνες καταγγελία και ενεργή έρευνα στο Χαμόγελο του Παιδιού για παραμέληση ανηλίκου ενώ την υπόθεση αυτή εξετάζουν εισαγγελέας ανηλίκων και κοινωνική υπηρεσία. Επίσης γνωρίζουμε ότι εναντίων του βιαστή Κώστα Τσ. υπάρχει καταγγελία από προηγούμενη σχέση του στο Α.Τ. Τούμπας σχετικά με κακοποιητική συμπεριφορά. Είναι πεποίθηση μας ότι η προσωπικότητα μας δομείται από τα τραύματα της παιδικής μας ηλικίας. Τα άσχημα βιώματα που μπορεί να έχει κάποιος στην παιδική του ηλικία είναι βιώματα που αν δεν αντιμετωπιστούν τότε δημιουργούν ανθρώπους – ναυάγια. Αν η βαρβαρότητα είχε όνομα τότε αυτό θα ήταν Κώστας Τσ. Εδώ και 3 μήνες είχαμε γίνει η σκιά του Κώστα Τσ. Τον παρακολουθούσαμε στο σπίτι του και στη δουλειά του. Μάθαμε που έβγαινε για καφέ, που έτρωγε καθώς και με ποιους συναναστρέφονταν. Όλο αυτό το διάστημα επιβεβαιώσαμε την αρχική μας πληροφορία: Ο βιαστής Κώστας Τσ. ασελγούσε πάνω στην Μ.Χ. Ρόλο συγκάλυψης στον διαρκή βιασμό της ανήλικης είχε ο θείος της ανήλικης και ο πατέρας του Κώστα Τσ. Το βράδυ της Κυριακής 23 Απρίλη 2023 εντοπίσαμε το εν λόγω σίχαμα όπου και αυτοδικήσαμε . Του σπάσαμε τα δόντια και του προκαλέσαμε κρανίο εγκεφαλικές, και όχι μόνο, κακώσεις. Όταν άτομα που ήταν στο σημείο αντιλήφθηκαν το λόγο που τον χτυπάμε τότε συμμετείχαν και αυτοί. Ήταν μια υπέροχη στιγμή αυτοδικίας απέναντι σ ένα σιχαμένο βιαστή που δε σεβάστηκε την ηλικία της, δεν λογάριασε το γεγονός ότι είναι ορφανή από μητέρα και με απόντα τον πατέρα της. Όταν τον πιάσαμε παραδέχτηκε ότι ασελγεί εναντίον της 14χρονης ενώ κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού του ο βιαστής έκλαιγε και ζητούσε βοήθεια. Το μόνο που πήρε ήταν και άλλο ξύλο. Σπάμε την κανονικότητα που θέλει την κοινωνία και τους νομοθέτες να κλείνουν τα μάτια στην eεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων. (Από το 2019 η ηλικία συναίνεσης σε σeξουαλική επαφή είναι πλέον στα 15!) Τσακίζουμε τους βιαστές και δημιουργούμε σχέσεις που τα θύματα θα μπορούν να μιλάν. Αυτό το μέλλον θέλουμε να είμαστε εμείς ώστε να ξεκινήσει μια νέα ζωή για την μικρή 14χρονη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υ.Γ.1. Η φυλακή για τον Κώστα Τσ. θα ήταν σωτήρια για αυτό και μείς δε θα δημοσιεύσουμε το επώνυμο του, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να αυτοδικήσουμε ξανά και ξανά. Η ζωή του θα γίνει εφιάλτης.

Υ.Γ.2. Παραθέτουμε ένα e-mail όπου οποίος γνωρίζει το οτιδήποτε για αυτήν την υπόθεση μπορεί να στείλει σε αυτό ότι πληροφορίες διαθέτει. [email protected]. Επίσης μπορεί να στείλει κανείς οποιαδήποτε πληροφορία διαθέτει για σεξιστικές, κακοποιητικές συμπεριφορές. Εδώ μπορεί να καταθέσει το βίωμα του ή κάτι που έχει πέσει στην αντίληψη του. Όπως είναι λογικό οι καταγγελίες θα διασταυρώνονται και θα τις χειριζόμαστε αναλόγως.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προτάσσουμε την αναρχική αυτοδικία απέναντι σε κάθε βιαστή και δίνουμε και μια υπόσχεση: Τίποτα δεν τελείωσε…

Πάντα καχύποπτοι για ότι βλέπουμε γύρω μας. Δημιουργούμε άτυπους πυρήνες δράσης στις γειτονιές μας και τις περιφρουρούμε από βιαστές. Ένας νέος κόσμος ανατέλλει από αύριο. Είναι ο κόσμος της Άρνησης και της Επίθεσης σε ότι καταστρέφει την αισθητική μας και προσβάλει την αξιοπρέπεια μας».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπαράζ κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στην Κέα: Ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ – Τι είπε η Παγώνη

Σήμερα

Επίσης, το φαρμακείο του νησιού έχει εξυπηρετήσει πάνω από 1.500 ασθενείς

Ληστεία στο Περιστέρι με… δόλωμα ένα ραντεβού: Του έκλεψαν χρήματα και το ταξί

Σήμερα

Συνελήφθησαν μία 32χρονη και μία 22χρονη και αναζητούνται οι συνεργοί τους

Μετρό το Σαββατόβραδο ‑ Ξεκινά η 24ωρη λειτουργία

Σήμερα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ξεκινήσει

ΕΟΦ: Απαγόρευση εξαγωγών για 95 φάρμακα λόγω ελλείψεων

Σήμερα

Η απαγόρευση θα ισχύσει για 3 μήνες από σήμερα και μέχρι τις 22 Νοεμβρίου

Παγκόσμια κούρσα για τους υπερηχητικούς πυραύλους ‑ Τα δύο υπερόπλα που ο Πούτιν λέει πως κάνουν στάχτη κάθε στόχο

Σήμερα

Ρωσία και Κίνα στην πρωτοπορία, οι ΗΠΑ προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος

Νεκρός σε τροχαίο ο πρώην κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Mastodon, Μπρεντ Χάιντς

Σήμερα

Τη ζωή του σε ηλικία 51 ετών έχασε ο πρώην κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Mastodon, Μπρέντ Χάιντς, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του στην Ατλάντα.

Αγριο έγκλημα στον Βόλο: Ανδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του στην είσοδο της πολυκατοικίας τους

Σήμερα

Είχε προηγηθεί έντονος καβγάς, ο οποίος είχε ξεκινήσει από το διαμέρισμα

Σαρωνίδα: Έλος με λύματα δίπλα σε λουόμενους – Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία

Σήμερα

«Βρωμιά απερίγραπτη, δεν μπορείς να αναπνεύσεις» - Κραυγή αγωνίας από κατοίκους και λουόμενους.

ΔΕΘ ‑ Επίδομα 250 ευρώ: Αδιαπραγμάτευτο το ποσό ‑ Πιθανό «άνοιγμα» των δικαιούχων

Σήμερα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το νέο επίδομα των 250 ευρώ - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Γερμανία: Σάλος με πρώην νεοναζί που έγινε τρανς γυναίκα και θέλει να εκτίσει ποινή σε γυναικείες φυλακές

Σήμερα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης αμφισβητούν τα κίνητρα πίσω από την αλλαγή φύλου στην ταυτότητά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.