E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θέλει να φέρει την επανάσταση στο ποδόσφαιρο ο Ανρί: Οι 5 αλλαγές που προτείνει για τη βελτίωση του αθλήματος

Ο Τιερί Ανρί θεωρεί πως το ποδόσφαιρο χρήζει βελτίωσης και προτείνει 5 αλλαγές, που θα το έκαναν καλύτερο.

Θέλει να φέρει την επανάσταση στο ποδόσφαιρο ο Ανρί: Οι 5 αλλαγές που προτείνει για τη βελτίωση του αθλήματος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/5/2023 | 08:36

Ο Τιερί Ανρί έχει «κρεμάσει» εδώ και αρκετά χρόνια τα παπούτσια του και έχει γίνει προπονητής. Ωστόσο, αυτόν τον καιρό δεν βρίσκεται στον πάγκο κάποιας ομάδας και είναι σχολιαστής στο CBS Sports, όπου αναλύει τους αγώνες του Champions League.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Τετάρτης (10/5), ο θρύλος της Άρσεναλ άνοιξε μια μεγάλη κουβέντα για το ποδόσφαιρο του μέλλοντος και τόνισε ότι θα έπρεπε να εισαχθούν πέντε αλλαγές για να βελτιωθεί το άθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά, δήλωσε πως οι διαιτητές πρέπει να έχουν πάνω τους μικρόφωνα: «Οι διαιτητές πρέπει να έχουν μικρόφωνο. Θέλω να ακούσω τι λένε, γιατί μερικές φορές δεν είναι τόσο ευγενικοί, όπως δεν ήμουν και τόσο ευγενικός μερικές φορές».

Μια άλλη καινοτομία που πρότεινε, είναι να τιμωρούνται οι ομάδες που δεν θέλουν να παίξουν και κάνουν συνεχώς καθυστερήσεις: «Όταν κάποιος αρνείται να παίξει, απώλεια χρόνου, πέταγμα της μπάλας άουτ..., ο διαιτητής μπορεί να δώσει ένα ελεύθερο λάκτισμα».

Η τρίτη αλλαγή που θα έπρεπε να γίνει σύμφωνα με τον 45χρονο, είναι να επιβραβεύονται οι ομάδες που παίζουν επιθετικά και να παίρνουν έναν επιπλέον βαθμό, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος, αυτές που σκοράρουν τουλάχιστον τρία γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, μια ακόμη καινοτομία που πρότεινε έχει να κάνει με τους αθλητικούς διευθυντές που όπως είπε θα έπρεπε να είναι απαραίτητο να ταξιδεύουν και να γνωρίζουν σε βάθος τους παίκτες που σκοπεύουν να φέρουν στις ομάδες τους.

Και η τελευταία αλλαγή που έριξε στο τραπέζι είναι να μπαίνει ένας παίκτης κατευθείαν στον αγωνιστικό χώρο έστω και για λίγο, προκειμένου να αντικαθιστά έναν τραυματία και να μην μένει μια ομάδα με δέκα παίκτες.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάρος: Νεκρός 40χρονος Αφγανός με τραύματα από μαχαίρι

Πριν 11 ώρες

Τον άτυχο άνδρα βρήκε ο εργοδότης του, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές

Times of Israel: Θετική η Χαμάς στο σχέδιο του Τραμπ για τη Γάζα ‑ Θα ζητήσει αλλαγές

Πριν 11 ώρες

Αρθρο του BBC αναφέρει ότι ο ηγέτης της Χαμάς στη Γάζα αντιτίθεται στο σχέδιο

Πάνος Ρούτσι: Στο Κρατικό Νίκαιας για ιατρικές εξετάσεις ‑ Βρίσκεται στη 19η μέρα απεργίας

Πριν 11 ώρες

Διακομίζεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

Η Λατινοπούλου ειρωνεύεται τον Ιάσονα Αποστολόπουλο: «Αχου και δεν μας νοιάζει! Ας σας κρατήσουν εκεί»

Πριν 11 ώρες

Αυτή τη φορά «τα έβαλε» με τον ακτιβιστή Ιάσονα Αποστολόπουλο που μαζί με άλλους Έλληνες αιχμαλωτίστηκε από το Ισραήλ

ΗΠΑ: Ποινή φυλάκισης σε γυναίκα που επιχείρησε να πνίξει 3χρονη Παλαιστίνια

Πριν 11 ώρες

Μία 43χρονη Τεξανή καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών για απόπειρα πνιγμού ενός τρίχρονου κοριτσιού παλαιστινιακής καταγωγής.

«Ο φονιάς είναι έξω, μου σκότωσε τα παιδιά και πρέπει να πληρώσει»

Πριν 11 ώρες

Συγκλονίζει η μητέρα του Ακη και της Χαριτίνης που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Ξυλοδαρμός γυναίκας δικηγόρου μέσα στο δικαστήριο: «Μου άστραψε χαστούκι και με γρονθοκόπησε»

Πριν 11 ώρες

Δέχθηκε χτυπήματα από τον αντίδικο της εντολέως της - Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία και το ΕΚΑΒ

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ομόνοια ‑ Ένας τραυματίας

Πριν 11 ώρες

Ο άνδρας που πυροβολήθηκε, τραυματίστηκε στον ώμο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Πριν 11 ώρες

112 για έντονα φαινόμενα σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σέρρες, Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και Λήμνο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.