E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τραγωδία δίχως τέλος στη Χαλκιδική: Σε καταστολή το 8χρονο αγοράκι

Μακρύς ο δρόμος για την αποκατάσταση του παιδιού που είδε τον πατερά του να δολοφονεί τη μητέρα του

Τραγωδία δίχως τέλος στη Χαλκιδική: Σε καταστολή το 8χρονο αγοράκι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/5/2023 | 08:29

Δεν χωράει ανθρώπινος νους το μέγεθος της τραγωδίας στη Στρατονίκη της Χαλκιδικής, όπου ένας 36χρονος σκότωσε με καραμπίνα τη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους.

Το παιδάκι, το οποίο περπατούσε για ώρες μέσα στα αίματα, ανάμεσα στους νεκρούς γονείς του, μέχρι να πάει στο σπίτι της οικογένειας ο πατέρας του δράστη, τραυματίστηκε από τα σκάγια και νοσηλεύεται για τρίτη ημέρα σε καταστολή στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το πρόβλημα πλέον εντοπίζεται στο ότι είναι διασωληνωμένο για πολλούς λόγους και η τύχη των σκαγιών τα οποία υπάρχουν στο πρόσωπό του κυρίως στο πρόσωπο στον οφθαλμικό κόγχο στα ιγμόρεια και στο σπλαχνικό κρανίο» εξηγεί ο γιατρός του παιδιού, μιλώντας στο Mega.

Μακρύς ο δρόμος της αποκατάστασης του 8χρονου
Όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο Ιπποκράτειο αλλά και γιατροί που επιστρατεύτηκαν από άλλα νοσοκομεία βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού καθώς ο δρόμος της αποκατάστασης αναμένεται μακρύς και θα ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία.

«Με το χέρι του είμαστε σε μια κατάσταση που δεν το πειράζουμε αυτή τη στιγμή έγιναν οι χειρισμοί σταμάτησε η αιμορραγία και θα εκτιμηθεί σε λίγες ημέρες έχουμε μέλλον για το χέρι. Αυτό δε θα γίνει σε ένα χρόνο θα γίνει σταδιακά. Θα αποκατασταθεί πρώτα να κλείσουν οι πληγές και μετά το ωλένιο νεύρο πρέπει να συρραφεί ξανά» λέει ο γιατρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδική ομάδα παιδοψυχολόγων έχει συσταθεί και όταν ξεκινήσει η αποσωλήνωση θα βρεθούν στο πλευρό του 8χρονου.


«Το παιδί ήταν δίπλα από τη μάνα του μέσα στα αίματα»
Γροθιά στο στομάχι η περιγραφή του παππού, του πατέρα του 36χρονου δράστη, που έφτασε πρώτος στο σπίτι της τραγωδίας και βρήκε το 8χρονο αγοράκι δίπλα από τη νεκρή του μητέρα, μέσα στα αίματα.

«Η πρώτη εικόνα που βλέπω όταν μπήκα μέσα ήταν κάτι αίματα. Στρίβω δεξιά βλέπω αίματα πάλι, γυρίζω τα μάτια μου εκεί στο παιδικό βλέπω τη νύφη μου ξαπλωμένη στο κρεβάτι και ο εγγονός μου από δίπλα με τη μάνα του, έστεκε εκεί. Τρελάθηκα. Κάνω έτσι το κεφάλι βλέπω στην κρεβατοκάμαρα το γιο μου» λέει ο πατέρας του 36χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πάω εκεί πέρα στον εγγονό μου τον βλέπω σηκώνεται πάνω. Αμάν λέω ζωντανό είναι το παιδί. Αίματα εδώ πέρα το παιδί τα πάντα όλα αυτά. Το χέρι του, του έλειπε ένα κομμάτι εδώ μέσα. Τρελαθήκαμε όλοι το βγάζουμε έξω το παιδί του βάζουμε ένα ρουχαλάκι. Παππού, παππού, παππού. Μετά ήρθε και η αστυνομία, άστα να πάνε. Δεν μπορώ να βγάλω την εικόνα αυτή. Τι είδε το παιδάκι όλη τη νύχτα αυτή» συγκλονίζει ο παππούς του.

«Της έλεγε “άμα φύγεις θα σε σκοτώσω”» λέει ο πατέρας της 39χρονης
Την οδύνη του για το «κακό που τους βρήκε» εξέφρασε και ο πατέρας της 39χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της. Και εκείνος σκέφτεται μόνο τα δύο του εγγόνια που έμειναν πίσω και λέει ότι ο 8χρονος «κρεμόταν από τον λαιμό της μαμάς του», «τόσο πολύ την αγαπούσε»

Όπως λέει ο πατέρας της 39χρονης, το ζευγάρι είχε πάντα προβλήματα, αλλά η κόρη του «ήταν φιλότιμη και τα ξεχνούσε την άλλη μέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπήρχαν, όμως, μέρες που τσακώνονταν και πήγαινε στο πατρικό σπίτι με παράπονο. Ο γαμπρός του καβγάδιζε με την κόρη του χωρίς ουσιαστικούς λόγους, για ασήμαντες αφορμές.

«Τι φύλαγε μέσα του αυτός ο άνθρωπος; Τι κακία φύλαγε; Ποιος άνθρωπος τραβάει σκανδάλη στη γυναίκα του; Χώρισέ την. Πώς σκοτώνεις έναν άνθρωπο έτσι;» λέει για τον δολοφόνο της κόρης του.

«Η κόρη μου δεν έφευγε μακριά του. Την αγρίευε, τη φοβέριζε «άμα φύγεις θα σε σκοτώσω». Δε μας τα έλεγε όλα η κόρη μου. Η κόρη μου τα κατάπινε, δεν τα έλεγε στον πατέρα της. Δεν τα ήξερα. Μόνο όταν μάλωναν της έλεγα «Μαρία, το σπίτι εδώ είναι ανοιχτό, ο πατέρας σου δε σε διώχνει». Θα έπρεπε να χωρίσουν όμορφα κι ωραία» καταλήγει ο πατέρας της 39χρονης μιλώντας στο Star.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Χτες

«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Χτες

Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Χτες

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Χτες

Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Χτες

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Χτες

Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

Πατέρας έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του στα Γιάννενα και συνελήφθη

Χτες

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον πατέρα και τον ανήλικο

Διεγράφησαν από τα πανεπιστήμια 308.605 μη ενεργοί φοιτητές με την είσοδο της νέας χρονιάς

Χτες

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εκκαθάρισης των φοιτητικών καταλόγων

15χρονη Ελληνίδα αγνοείται μετά την τραγωδία στο κλαμπ στο Κραν Μοντανά

Χτες

Οι συγγενείς της ζητούν από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με την τύχη της να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.