E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πόπη Τσαπανίδου: «Εδώ είμαι, συνεχίζω να δουλεύω», απαντά για τα περί παραίτησής της

Η πληροφορία που μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας και η απάντηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Πόπη Τσαπανίδου: «Εδώ είμαι, συνεχίζω να δουλεύω», απαντά για τα περί παραίτησής της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/5/2023 | 13:39

Νωρίτερα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 πως η Πόπη Τσαπανίδου υπέβαλε την παραίτησή της μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο παρουσιαστής, η κυρία Τσαπανίδου έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας δεν την έκανε αποδεκτή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλω να μεταδώσουμε μια πληροφορία. Ασχοληθήκαμε πάρα πολύ στην αρχή της εκπομπής για το γεγονός ότι η Πόπη Τσαπανίδου πέντε μέρες δεν εμφανίζεται στα κανάλια. Έχω μια πληροφορία την οποία θα τη μεταδώσω εγώ τώρα από την εκπομπή μας, ότι υπήρξε ένα μεγάλο θέμα ανάμεσα στην Πόπη Τσαπανίδου και τον Αλέξη Τσίπρα και ότι η Πόπη Τσαπανίδου σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες υπέβαλλε το βράδυ των εκλογών, μετά από το πολύ κακό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, την παραίτησή της στον κ. Τσίπρα. Η παραίτησή της δεν έγινε αποδεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, επικοινωνιακά, θέλοντας να αναλάβει το μερίδιο το οποίο μπορεί να της ανήκει, η ίδια παραιτήθηκε. Γι’ αυτό έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί στα κανάλια τις μέρες αυτές».

Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα, η πρώην δημοσιογράφος και νυν επικοινωνιολόγος του κόμματος, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ξεκαθάρισε τη θέση της και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα που είναι εξαφανισμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αλήθεια για την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου από το ΣΥΡΙΖΑ

Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως η ίδια διαψεύδει όλα τα παραπάνω και πως βρίσκεται συνεχώς στο γραφείο της στο οποίο δε σταμάτησε να εργάζεται ούτε λεπτό από τότε που ανακοίνωσε την ένταξή της στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζουν πως οι φήμες που διαδόθηκαν έχουν στόχο να δημιουργήσουν σύγχυση και αναταραχή, παρουσιάζοντας μία εικόνα διάλυσης, η οποία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στην Αυστρία: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε καταψύκτες ‑ Αγνοούνταν από τον Ιούλιο του 2024

Χτες

Δύο άνδρες, ένας 55χρονος Αυστριακός και ο 53χρονος αδελφός του, συνελήφθησαν για την υπόθεση τον Ιούνιο

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Χτες

Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Χτες

Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Χτες

Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

«Έπεσε» η Cloudflare: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο στο X, το ChatGPT και πολλές άλλες ιστοσελίδες

Χτες

Το περιστατικό σημειώνεται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Amazon Web Services

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος και για τη δεύτερη υπόθεση revenge ρorn

Χτες

Στον παρουσιαστή επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.