E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Απολογείται ο 36χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές τη σύντροφό του ‑ Βρίσκεται σε παραλήρημα

Χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας

Απολογείται ο 36χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές τη σύντροφό του ‑ Βρίσκεται σε παραλήρημα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/6/2023 | 09:24

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει σήμερα ο 36χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του μέσα στο σπίτι τους στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι δικηγόροι του 36χρονου έχουν καταθέσει αίτημα για τρίμηνη αναστολή της ποινικής διαδικασίας, καθώς από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν πως υπάρχει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα που πρέπει να διερευνηθεί. Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη ανακριτής και εισαγγελέας πήγαν στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να δουν τον 36χρονο δράστη ο οποίος φαινόταν να μην έχει καμία συναίσθηση της βαρύτητας της πράξης του, των κατηγοριών που του αποδίδονται αλλά και της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και απείθεια.

«Βρίσκεται σε παραλήρημα»

Σύμφωνα με όσα είπαν στο Cretalive οι δύο δικηγόροι, τόσο η 36χρονη όσο και η οικογένεια της επιθυμούν να γίνει το καλύτερο δυνατό για τον 36χρονο, αναγνωρίζοντας ότι χρειάζεται ειδική ψυχιατρική στήριξη.

Ο 36χρονος σύμφωνα με την ίδια πηγή, φέρεται να βρίσκεται σε παραλήρημα: Πιστεύει ότι παρακολουθείται και καταδιώκεται από ένα δίκτυο ατόμων, τα οποία επιδιώκουν να τον εξοντώσουν επαγγελματικά, με ολέθρια αποτελέσματα ακόμα και για τις εθνικές εκλογές καθώς πρόσωπα που συσχετίζονται μαζί του εργασιακά ανήκουν σε δύο μεγάλους πολιτικούς χώρους της Ελλάδος. Μάλιστα φέρεται να έχει εμμονή με προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος φέρεται να πιστεύει ότι η σύντροφος του ήταν …βαλτή από το δίκτυο αυτό.

Η 36χρονη, η οποία παραμένει νοσηλευόμενη, έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συντρόφου της, αναγνωρίζοντας ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.

Όλες οι μαρτυρικές καταθέσεις, της ίδιας της παθούσας, γονιών και πεθερικών, των γειτόνων, συγκλίνουν στο γεγονός ότι το αιματηρό περιστατικό προκλήθηκε χωρίς να έχει προηγηθεί καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι ή κάποιο άλλο επεισόδιο. Άπαντες περιγράφουν ένα αγαπημένο και μονιασμένο ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια η 36χρονη εξάλλου, στην πρώτη της κατάθεση, είπε ότι δεν προηγήθηκε κάποιο φραστικό επεισόδιο ανάμεσά τους και «ξαφνικά σαν να βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ άρπαξε το μαχαίρι και άρχισε να με χτυπά».

Οι δυο τους έβλεπαν ταινία όταν ο 36χρονος έσκυψε, φίλησε τη σύντροφό του, της είπε «σ’ αγαπώ» και λίγο αργότερα αποπειράθηκε να την πνίξει και εν τέλει κατάφερε στο σώμα της περίπου 14 μαχαιριές.

Χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας

Όλοι αναφέρουν ότι ο 36χρονος έδειχνε ζορισμένος ψυχολογικά τις τελευταίες ημέρες. Είχε αϋπνίες και υπερένταση. Το απέδιδαν όμως στην πίεση της δουλειάς αλλά και σε ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα που απασχολούσε το ζευγάρι. Μάλιστα το Πάσχα είχε συμβεί κάτι δυσάρεστο και τους είχε στεναχωρήσει όλους. Ο άνδρας, όπως περιγράφεται, το είχε πάρει κατάκαρδα και δυσκολευόταν να το διαχειριστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που προσέτρεξαν πρώτοι στο διαμέρισμα του ζευγαριού περιγράφουν έναν άνδρα σε κατάσταση αμόκ. Και ο ίδιος ο πατέρας του, πάλεψε για να του αποσπάσει το μαχαίρι και να αποτρέψει την αυτοκτονία.

Οι γονείς του, ζήτησαν από την εισαγγελία την ακούσια νοσηλεία του και επιπλέον υποβλήθηκε αίτημα για δικαστική συμπαράσταση.

Να σημειωθεί ότι ψυχίατρος πραγματογνώμονας της οικογένειας του δράστη, επισκέφθηκε στο ΠΑΓΝΗ τόσο τον 36χρονο όσο και την αρραβωνιαστικιά του προκειμένου να έχει μία συνολική εικόνα και εκτίμηση της κατάστασης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέμπη: Εντοπίστηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών

Σήμερα

Έρευνα μετά από αίτημα των συγγενών των θuμάτων

Αύριο στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα ‑ Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν προσωρινά

Σήμερα

Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου στον Β` Παγκόσμιο!»

Σήμερα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Σήμερα

Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Γαλλία: Ανδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Σήμερα

Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή - Ο άνδρας φέρεται να κρατάει χειροβομβίδες

Πρόστιμα σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ σε 11 μεγάλες επιχειρήσεις για παραπλανητικές εκπτώσεις

Σήμερα

Σκρέκας: Αποδεικνύεται στην πράξη ότι οι έλεγχοι που διεξάγονται είναι καθολικοί, εντατικοί και αποτελεσματικοί

Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Πρώτη αντίδραση της Κίνας

Σήμερα

Οι αντιδράσεις για τις εξελίξεις στο μέτωπο Ισραήλ - Ιράν

Κικίλιας: Είμαστε όλοι σε ετοιμότητα για την επικείμενη κακοκαιρία

Σήμερα

Για πρώτη φορά εδώ και 40 χρόνια δημιουργούνται αντιπυρικές ζώνες μέσα στα δάση

Τι ακολουθεί μετά το ισραηλινό χτύπημα ‑ απάντηση στο Ιράν

Σήμερα

«Φαίνεται να είναι πολύ περιορισμένο σε μέγεθος και έκταση»

Politico: O Μπάιντεν αποκαλεί τον Τραμπ «γουρούνι του Χίτλερ»

Σήμερα

Οι αναφορές για Τραμπ με την συμπάθειά του στον Χίτλερ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.