Βουλή: Το βλέμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου μόλις συνάντησε τον Τσίπρα
Η αμήχανη στιγμή πριν την ψήφο εμπιστοσύνης - Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν τον χαιρέτησε, ούτε και ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 9/7/2023 | 13:41
Ήταν ένα από τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν χθες στη Βουλή αφού το πλαίσιο της συζήτησης και της ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ήταν προκαθορισμό, όπως και αποδείχθηκε αφού η κυβέρνηση έλαβε 158 ψήφους. Από τα… παραλειπόμενα λοιπόν ήταν η απρόσμενη αλλά αναμενόμενη συνάντηση που είχαν δύο άλλοτε σύμμαχοι αλλά πλέον άσπονδοι πολιτικοί αντίπαλοι η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Αλέξης Τσίπρας.
Συγκεκριμένα πριν την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή ο κ. Τσίπρας βρέθηκε να περπατά ανάμεσα στα έδρανα της Βουλής προκειμένου να βρεθεί στο δικό του. Εκείνη την στιγμή πέρασε μπροστά από την κοινοβουλευτική ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας στα πάνω αριστερά έδρανα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εκεί έτυχε να βρίσκεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία είδε τον κ. Τσίπρα να περνά από μπροστά της και να χαιρετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ… Η ίδια δεν αντέδρασε, ούτε και ο κ. Τσίπρας, αλλά το βλέμμα της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας ήταν δηλωτικό των… αισθημάτων που τρέφει για τον κ. Τσίπρα.
Δείτε φωτογραφίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κωνσταντέλιας: Επιτυχής η επέμβαση στο γόνατο ‑ Εκτός για όλη τη σεζόν με τη Ντόρτμουντ
Πριν 7 ώρες
Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη χιαστού στο ντεμπούτο του με τη Μπόρουσια Ντόρτμουντ στις 29 Αυγούστου και ξεκινά τώρα τη μακρά πορεία αποκατάστασης.
Δάφνη: Απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό βρεφονηπιακού σταθμού – Νοσηλεύτηκαν παιδιά
Πριν 7 ώρες
Ο δήμος Δάφνης - Υμηττού ανέστειλε τον υπάλληλο, σφράγισε την κουζίνα και διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Τουρκικά ΜΜΕ για Μητσοτάκη στο Καστελλόριζο: «Θα το δει για τελευταία φορά»
Πριν 7 ώρες
Η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στο νησί, δύο χιλιόμετρα από τις τουρκικές ακτές, συνδέεται με τα 12 ναυτικά μίλια και προκαλεί αντιδράσεις ακόμη και από την τουρκική αντιπολίτευση.
Αλβανία: Μπήκαν με καλάσνικοφ σε καφέ για καβγά – Ο ιδιοκτήτης αφόπλισε τον δράστη
Χτες
Το επεισόδιο στη Βελίπογια ξεκίνησε από διαπληκτισμό με ανήλικο σερβιτόρο, ο οποίος κάλεσε ενόπλους για αντίποινα χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί
Εφιάλτης στην Οκλαχόμα: 27χρονος άλειφε περιττώματα σε κλινική ‑ Τι έγραφε στους κάδους
Χτες
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην Τάλσα ζούσε μια καθημερινή κόλαση, μέχρι που οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη.
Φρίκη στην Κέρκυρα: 51χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της 8χρονης εγγονής του
Χτες
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από ιατρική εξέταση του παιδιού, με τον κατηγορούμενο να οδηγείται στον εισαγγελέα και να λαμβάνει προθεσμία για να απολογηθεί.
ΗΠΑ σε ΝΑΤΟ: Ζητούν αποχώρηση από το ICC ‑ «Θα παρακολουθούμε ποιοι είναι στο πλευρό μας»
Χτες
Η κυβέρνηση Τραμπ εντείνει τις πιέσεις προς τα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη, ζητώντας να σταματήσουν κάθε υποστήριξη προς το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, με τη Γαλλία και την Ολλανδία να αντιδρούν.
Ryanair: Αμφισβητεί ότι «ρούφηξε» επιβάτη παράθυρο σε πτήση από Ελλάδα ‑ Τι υποστηρίζει
Χτες
Ο διευθύνων σύμβουλος Μάικλ Ο`Λίρι δίνει τη δική του εκδοχή για το σοβαρό ατύχημα του Ιουλίου, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες των αμερικανικών Αρχών.
Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Χτες
Η Ασφάλεια Αθηνών κατέσχεσε συσκευές πλασμαφαίρεσης χωρίς άδεια, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή αναβλήθηκε για την Παρασκευή.
Απομακρύνθηκε υλικό από το ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι
Χτες
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί οι έρευνες στο ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι
«Να γνωρίζετε τι θεραπεία λαμβάνετε»: Η προειδοποίηση για βλαστοκύτταρα και αναγεννητικές θεραπείες
Χτες
Η Ελληνική Εταιρεία Γονιδιακής Θεραπείας και Αναγεννητικής Ιατρικής (ΕΕΓΘΑΙ) προειδοποιεί για τους κινδύνους
Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Αμάλ Κλούνεϊ στο Μέγαρο Μαξίμου, στο επίκεντρο τα Γλυπτά του Παρθενώνα
Χτες












