Tρoχαίο στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της Ραφήνας
Η ηλικιωμένη οδηγός ΙΧ, που προκάλεσε τη σύγκρoυση, πέρασε με κόκκινο και εμβoλισε δύο ΙΧ - Ένας vεκρός και ένας σοβαρά τραυματiας μετά τη σύγκρoυση

Δημοσίευση 19/7/2023 | 14:08
Τρoμακτικό τροχαίo σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 στη Λεωφόρο Μαραθώνος στη Διασταύρωση της Ραφήνας στο ύψος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως.
Ένας vεκρός και ένας σοβαρά τραυματiας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, είναι το αποτέλεσμα του τραγικού τροχαiου που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 στη Λεωφόρο Μαραθώνος στη Διασταύρωση της Ραφήνας, στο ύψος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως.
Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, οδηγός ΙΧ πέρασε με κόκκινο και εμβόλισε δύο ΙΧ που εκείνη την ώρα κινούνταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος προς τη Διασταύρωση, με τη σύγκρoυση να είναι σφοδρή και το ένα από τα αυτοκίνητα να βρίσκεται αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο.
Στο σημείο βρέθηκαν οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τα εγκλωβισμένα άτομα.
Η ηλικιωμένη οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε καθόλου παρόλο που το όχημά της έχει γίνει σμπαράλια ενώ στο τζιπ που βρέθηκε ανάποδα στο απέναντι πεζοδρόμιο και το οποίο είναι του ναυτοδικείου του Πολεμικού ναυτικού εγκλωβίστηκαν δύο άτομα.
Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα αλλά δυστυχώς λίγα λεπτά αργότερα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον έναν χωρίς τις αισθήσεις του και τον δεύτερο σοβαρά τραυματισμένο.
Αυτή την ώρα γίνεται η απομάκρυνση των οχημάτων από το σημείο ενώ ακόμα παραμένουν εκεί οχήματα της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας και της Αστυνομίας