E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σοκ στην Αλόννησο: 37χρονος κατηγορείται πώς ασέλγησε σε 18χρονο ΑμεΑ μέσα σε μουσείο

Συνελήφθη μαζί με 53χρονη φίλη του - Τι υποστήριξε ο νεαρός στην κατάθεσή του

Σοκ στην Αλόννησο: 37χρονος κατηγορείται πώς ασέλγησε σε 18χρονο ΑμεΑ μέσα σε μουσείο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/9/2023 | 12:31

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 37χρονος από τη Θεσσαλονίκη που πήγε διακοπές με μια φίλη του στην Αλόννησο και ασέλγησε σε βάρος ενός 18χρονου. Ο νεαρός που εργάζεται στο μουσείο, το οποίο είναι ιδιωτικό έχει οριακή νοημοσύνη.

Σύμφωνα με τα gegonota.news, στις 30 Αυγούστου ένας 37χρονος από την Θεσσαλονίκη και μια 53χρονη φίλη του, επισκέφθηκαν στην Αλόννησο ένα παραδοσιακό σπίτι-μουσείο όπου εργάζεται ο 18χρονος. Ο νεαρός έκοψε τα εισιτήρια στους επισκέπτες και ανέλαβε την ξενάγησή τους . Η 53χρονη έμεινε στον ισόγειο του μουσείου και ο νεαρός ανέλαβε να ξεναγήσει στον πρώτο όροφο τον 37χρονο. Εκεί, ο επισκέπτης, που φέρεται να εργάζεται ως δάσκαλος παραδοσιακών χορών άρχισε να θωπεύει τον 18χρονο που φοβισμένος τον ρωτούσε εάν αυτό που κάνει «είναι σωστό». Το παιδί έτρεμε και εκείνος του ζητούσε να ηρεμήσει για «να το απολαύσει». Ο 18χρονος στην κατάθεσή του ανέφερε πως από τον 37χρονο έγινε πεολειχία και ακολούθησε αuνανισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθ’ όλη την διάρκεια του περιστατικού η 53χρονη δεν ανέβηκε στον όροφο του μουσείου. Ο 18χρονος κλείδωσε το μουσείο, έφυγε και συναντήθηκε με έναν συνομήλικό του στον οποίο εξομολογήθηκε τι συνέβη. Εκείνος τον συμβούλεψε να μιλήσει στον πατέρα του , όπως και έγινε και ακολούθησε μήνυση στην αστυνομία. Ο εντοπισμός των δυο τουριστών δεν άργησε και προχθές το βράδυ, ο 37χρονος με την φίλη του μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα που άσκησε δίωξη στον 37χρονο για κατάχρηση ατόμου ανικάνου προς αντίσταση και για απλή συνέργεια στη 53χρονη.

Το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκαν στον ανακριτή και ζητήθηκε προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα. Κατάθεση στην αστυνομία και στον ανακριτή έχει δώσει και ο 18χρονος και σύμφωνα με πληροφορίες δεν παρουσίασε κανένα κενό στις δύο καταθέσεις του.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγιος Παντελεήμονας: 74χρονος πυρoβόλησε δύο άτομα ‑ Ένας vεκρός, συνελήφθη ο δράστης

Πριν 11 ώρες

Ο ηλικιωμένος φέρεται να διασκέδαζε μαζί με το ζευγάρι - Διαπληκτίστηκαν και τους πυροβόλησε - Σοβαρά τραυματισμένη η γυναίκα - Μπροστά σε τρία παιδιά το φονικό

Τουρκία: Τρομoκρατική επiθεση στην Αγκυρα, κοντά στο Κοινοβούλιο ‑ Τέσσερις vεκροί

Πριν 11 ώρες

«Ένας από τους τρομoκράτες ανατινάχθηκε και ο άλλος εξουδετερώθηκε», είπε ο υπουργός Εσωτερικών - Από την επiθεση σκoτώθηκαν και δύο αστυνομικοί

Υouth Pass: Πότε κάνει «πρεμιέρα» η πλατφόρμα

Πριν 11 ώρες

Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Τραμ: Τροποποιήσεις δρομολογίων σήμερα λόγω αγώνων δρόμου

Πριν 11 ώρες

Λόγω της διεξαγωγής του «7ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης» και του «15ου Αγώνα δρόμου και Περιπάτου Race for the Cure».

Αυτό το εμβόλιο πρέπει να κάνουν οι άνω των 60

Χτες

Tο εμβόλιο που μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού

Ισραήλ: Στρατιωτίνες σε φυλακή υψίστης ασφαλείας είχαν ερωτικές σχέσεις με Παλαιστίνιο κρατούμενο

Χτες

Η κυβέρνηση της χώρας ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει τις γυναίκες από τη φύλαξη των σωφρονιστικών καταστημάτων

Μπέος: «Έχω καλέσει τον Κασσελάκη να πάρει τον Tyler, τον ράφτη, να έρθουν να βοηθήσουν»

Χτες

Η απάντηση του δημάρχου Βόλου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης για ΟΑΚΑ: «Η παρακμή τελειώνει»

Χτες

«Το 2023, σύμβολο μίας χώρας που καταρρέει σε όλα τα επίπεδα», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιξαν το φράγμα στον Πάμισο και βρήκαν στο ποτάμι το αυτοκίνητο της ληστείας των ΕΛΤΑ

Χτες

Τον περασμένο Ιούλιο τρεις ένοπλοι δράστες, με βαρύ οπλισμό είχαν καταφέρει να αποσπάσουν 135.000 ευρώ

OAKA: «Έπεφτε σίδερο 80 κιλών και βάζαμε… βίδες»

Χτες

Ο ολυμπιονίκης Πέτρος Γαλακτόπουλος λέει πως στις εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου «όλες οι βίδες είναι σκουριασμένες»

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.