Αρτα: Εντοπίστηκε vεκρός ο 65χρονος που αγνoούνταν ‑ Ζωντανός ο 38χρονος γιος του
Τραγική τροπή πήρε η εξαφάνιση πατέρα και γιου που ταξίδευαν προς την Αρτα

Φωτ. αρχείου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 26/9/2023 | 13:25
Ο 65χρονος πατέρας εντοπίστηκε vεκρός σε ορεινή περιοχή της Φωκίδας. Νωρίτερα είχε εντοπιστεί σε κοντινή απόσταση ο γιος του καλά στην υγεία του μακριά από το αυτοκίνητο μέσα σε στάβλο.
Το χρονικό της εξαφάνισης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 38χρονος είχε βγει εκτός δρόμου με το αυτοκίνητό του στον δρόμο Τυμφρηστού - Καρπενησίου. Για καλή του τύχη δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου.
Με ασθενοφόρο και πάλι του ΕΚΑΒ στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, που βγήκαν «καθαρές» και πήρε εξιτήριο να φύγει για το σπίτι του. Από εκείνο το χρονικό σημείο το βράδυ της Τετάρτης (20/09) και μετά τα ίχνη τόσο του 38χρονου, όσο και του 65χρονου πατέρα του χάθηκαν μέχρι και σήμερα που βρέθηκε vεκρός ο πατέρας και ζωντανός ο γιος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κωνσταντέλιας: Επιτυχής η επέμβαση στο γόνατο ‑ Εκτός για όλη τη σεζόν με τη Ντόρτμουντ
Πριν 7 ώρες
Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη χιαστού στο ντεμπούτο του με τη Μπόρουσια Ντόρτμουντ στις 29 Αυγούστου και ξεκινά τώρα τη μακρά πορεία αποκατάστασης.
Δάφνη: Απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό βρεφονηπιακού σταθμού – Νοσηλεύτηκαν παιδιά
Πριν 7 ώρες
Ο δήμος Δάφνης - Υμηττού ανέστειλε τον υπάλληλο, σφράγισε την κουζίνα και διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Τουρκικά ΜΜΕ για Μητσοτάκη στο Καστελλόριζο: «Θα το δει για τελευταία φορά»
Πριν 7 ώρες
Η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στο νησί, δύο χιλιόμετρα από τις τουρκικές ακτές, συνδέεται με τα 12 ναυτικά μίλια και προκαλεί αντιδράσεις ακόμη και από την τουρκική αντιπολίτευση.
Αλβανία: Μπήκαν με καλάσνικοφ σε καφέ για καβγά – Ο ιδιοκτήτης αφόπλισε τον δράστη
Χτες
Το επεισόδιο στη Βελίπογια ξεκίνησε από διαπληκτισμό με ανήλικο σερβιτόρο, ο οποίος κάλεσε ενόπλους για αντίποινα χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί
Εφιάλτης στην Οκλαχόμα: 27χρονος άλειφε περιττώματα σε κλινική ‑ Τι έγραφε στους κάδους
Χτες
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην Τάλσα ζούσε μια καθημερινή κόλαση, μέχρι που οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη.
Φρίκη στην Κέρκυρα: 51χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της 8χρονης εγγονής του
Χτες
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από ιατρική εξέταση του παιδιού, με τον κατηγορούμενο να οδηγείται στον εισαγγελέα και να λαμβάνει προθεσμία για να απολογηθεί.
ΗΠΑ σε ΝΑΤΟ: Ζητούν αποχώρηση από το ICC ‑ «Θα παρακολουθούμε ποιοι είναι στο πλευρό μας»
Χτες
Η κυβέρνηση Τραμπ εντείνει τις πιέσεις προς τα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη, ζητώντας να σταματήσουν κάθε υποστήριξη προς το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, με τη Γαλλία και την Ολλανδία να αντιδρούν.
Ryanair: Αμφισβητεί ότι «ρούφηξε» επιβάτη παράθυρο σε πτήση από Ελλάδα ‑ Τι υποστηρίζει
Χτες
Ο διευθύνων σύμβουλος Μάικλ Ο`Λίρι δίνει τη δική του εκδοχή για το σοβαρό ατύχημα του Ιουλίου, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες των αμερικανικών Αρχών.
Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Χτες
Η Ασφάλεια Αθηνών κατέσχεσε συσκευές πλασμαφαίρεσης χωρίς άδεια, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή αναβλήθηκε για την Παρασκευή.
Απομακρύνθηκε υλικό από το ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι
Χτες
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί οι έρευνες στο ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι
«Να γνωρίζετε τι θεραπεία λαμβάνετε»: Η προειδοποίηση για βλαστοκύτταρα και αναγεννητικές θεραπείες
Χτες
Η Ελληνική Εταιρεία Γονιδιακής Θεραπείας και Αναγεννητικής Ιατρικής (ΕΕΓΘΑΙ) προειδοποιεί για τους κινδύνους
Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Αμάλ Κλούνεϊ στο Μέγαρο Μαξίμου, στο επίκεντρο τα Γλυπτά του Παρθενώνα
Χτες












