E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου…» – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της 34χρονης για τον αστυνομικό

Η 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν αποκάλυψε όσα ζούσε δίπλα στον 40χρονο υπαρχιφύλακα που την βίαζε και την ανάγκαζε να εκδίδεται.

«Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου…» – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της 34χρονης για τον αστυνομικό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/10/2023 | 08:34

Το δράμα που ζούσε καθημερινά στο πλευρό του αστυνομικού που τη βίαζε και την ανάγκαζε να εκδίδεται καθημερινά αποκάλυψε η 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν.

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του 40χρονου αστυνομικού από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και την απόφαση του Αρχηγείου να τεθεί σε διαθεσιμότητα, η νεαρή γυναίκα βρήκε το θάρρος να μιλήσει για όσα βίωνε καθημερινά στο πλευρό του υπαρχιφύλακα της Διεύθυνσης Περιπολιών της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι…» ανέφερε αρχικά μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR η 34χρονη.

Παράλληλα, μίλησε και για τα χρήματα που της ζητούσε ο 40χρονος για να την παντρευτεί και να μπορέσει να λάβει άδεια παραμονής στην Ελλάδα, αλλά και για όσα της έπαιρνε καθημερινά από τα ραντεβού που έκανε.

«Ήθελε 20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου. Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, θέλει 100 ευρώ» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, η γυναίκα από το Καμερούν, που έφτασε στο Εσωτερικών Υποθέσεων αφού εξομολογήθηκε τον εφιάλτη που ζούσε σε μια φίλη της, κατήγγειλε ότι ο 40χρονος αστυνομικός της ζητούσε να συνευρεθεί ερωτικά με τον προϊστάμενό του.

«Θέλει να πάω με το αφεντικό του, που είναι αστυνομικός, να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει, γιατί είναι ένας πολύ δυνατός…» είπε η 34χρονη.

Αρνείται τα πάντα o υπαρχιφύλακας

Οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. κατέστρωσαν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο για να συλλάβουν τον αστυνομικό, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα που είχε στην κατοχή της η 34χρονη γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, εκτός από τα 500 ευρώ που ήταν προσημειωμένα, οι αστυνομικοί κατά την έρευνα στο σπίτι εντόπισαν και περίπου 3.000 ευρώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε δωμάτιο το οποίο ήταν πάντα κλειδωμένο.

Με αυτά τα πειστήρια ο υπαρχιφύλακας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε εναντίον του κακουρηματικές διώξεις, ενώ την Τετάρτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο κατηγορούμενος αρνείται όλα όσα καταγγέλλει εναντίον του η 34χρονη από το Καμερούν.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Σήμερα

Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.