E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καιρός: «Μικρό καλοκαιράκι» όλη τη βδομάδα με βροχερές «παρενθέσεις» σε Ιόνιο και ηπειρωτικά

Με καλό καιρό ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών

Καιρός: «Μικρό καλοκαιράκι» όλη τη βδομάδα με βροχερές «παρενθέσεις» σε Ιόνιο και ηπειρωτικά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 10/10/2023 | 12:36

Τουλάχιστον για μια εβδομάδα ακόμη θα συνεχιστεί ο καλός καιρός με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, να κάνει λόγο σε ανάρτησή του για «μικρό καλοκαιράκι».

Εξαίρεση θα αποτελέσει η αυριανή ημέρα όπου σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες σε κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία και Σποράδες, ανατολική Στερεά και βαθμιαία σε όλα τα δυτικά ηπειρωτικά, την Πελοπόννησο και το Ιόνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από Πέμπτη, αντίθετα, αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας ενώ με καλό καιρό θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών.


Η πρόγνωση της ΕΜΥ μέχρι το Σάββατο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για αύριο Τετάρτη στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και βαθμιαία σε όλα τα δυτικά ηπειρωτικά, την Πελοπόννησο και το Ιόνιο, προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην Κρήτη και τα νοτιότερα νησιά των Δωδεκανήσων. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστεί ομίχλη.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοαντολικούς. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια όπου οι μέγιστες τιμές δεν θα ξεπεράσουν τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 25 με 26 και στη νησιωτική χώρα τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα κεντρικά ηπειρωτικά, το Ιόνιο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα νότια θαλάσσια τμήματα. Η ορατότητα τις πρωινές κυρίως ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά και είναι πιθανόν να σχηματιστεί ομίχλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βορειοανατολικά.

Την Παρασκευή γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες, ενώ από το απόγευμα στα βόρεια προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές κυρίως ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ και στσα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια κυρίως τις πρωινές ώρες.
Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισόβια σε πέντε άνδρες για τη δολοφονία Έλληνα στο Λονδίνο

Σήμερα

Τον σκότωσαν με ματσέτες για να τον κλέψουν

Η στιγμή που γερανός κατεβάζει άνδρα 272 κιλών που δεν μπορεί να μετακινηθεί από το σπίτι του στη Φλόριντα

Σήμερα

Οι διασώστες χρειάστηκε να κόψουν μέρος του τοίχου του διαμερίσματος, καθώς και μέρος των κιγκλιδωμάτων του μπαλκονιού για να τον μεταφέρουν

«Χρυσάφι» τα παλιά ακίνητα ‑ «Παλιό» δεν σημαίνει «φθηνό»

Σήμερα

Ανοδική πορεία καταγράφουν οι τιμές

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς στην Πάτρα ‑ Τη χτυπά και πέφτει αναίσθητη

Σήμερα

Φωτογραφικά ντοκουμέντα καταγράφουν όσα προηγήθηκαν αλλά και όσα συνέβησαν τη στιγμή της δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της, εκείνο το μοιραίο βράδυ έξω από το ξενοδοχείο

Μαρία Κορίνα Ματσάδο: Ποια είναι η φετινή νικήτρια του Νόμπελ Ειρήνης;

Σήμερα

Η Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ την αναγνώρισε ως ενοποιητική μορφή της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, υπογραμμίζοντας τις ακούραστες προσπάθειές της, παρά τις σοβαρές απειλές που αντιμετώπισε

Έξι στους δέκα νοσηλευτές έχουν χορηγήσει λάθος φάρμακο

Σήμερα

Έντεκα σοβαρά περιστατικά σε νοσοκομεία του ΕΣΥ το 2025

Στην Μαρία Κορίνα Ματσάδο το Νόμπελ Ειρήνης 2025

Σήμερα

Το πολυσυζητημένο βραβείο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.