E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πλαστή η επιστολή που αθωώνει τον πατέρα Αντώνιο ‑ «Αηδίες και ξεράσματα» λέει η μητέρα καταγγέλλοντος

Aνύπαρκτος ο υπάλληλος που την υπογράφει

Πλαστή η επιστολή που αθωώνει τον πατέρα Αντώνιο ‑ «Αηδίες και ξεράσματα» λέει η μητέρα καταγγέλλοντος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 16/11/2023 | 18:23

Πλαστή αποδεικνύεται η επιστολή ενός εκ των καταγγελλόντων τον πατέρα Αντώνιο, η οποία φέρεται να επικυρώνεται από Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Λάρισας και στην οποία ο νεαρός φέρεται να αναφέρει ότι παρασύρθηκε από τον άλλο νεαρό που κατήγγειλε τον ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η σφραγίδα που υπάρχει στην επιστολή αλλά και τα στοιχεία της μητέρας του καταγγέλλοντος που αναφέρονται σ’ αυτή είναι ψεύτικα. Η σφραγίδα γράφει «Δήμος Λάρισας», ενώ εδώ και χρόνια ο Δήμος ονομάζεται «Λαρισαίων», ενώ υπάληλλος με το όνομα που αναφέρεται δεν υπάρχει στα ΚΕΠ της Λάρισας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


«Αυτό το χαρτί δεν το έχω δει, ούτε το έχω υπογράψει»

Μιλώντας στο MEGA, η μητέρα του καταγγέλλοντος που θεωρείτο πως ανασκεύασε, σημείωσε: «Αυτό το έγγραφο είναι ψευδές. Δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Δεν είναι η υπογραφή η δική μου, δεν είναι ο αριθμός της ταυτότητάς μου. Ποτέ μα ποτέ δεν έχω πάει στο ΚΕΠ. Αυτό το χαρτί δεν το έχω δει ποτέ, δεν το έχω γράψει, δεν το έχω υπογράψει».

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Λάρισας, τονίζει: «Αυτό που μπορώ να βεβαιώσω είναι ότι δεν υπάρχει υπάλληλος Παπαχρήστος. Πλέον ο δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν ονομάζεται Δήμος Λάρισας αλλά Δήμος Λαρισαίων. Είναι φανερό ότι πρόκειται για κάτι που δεν έχει βγει από τη δική μας υπηρεσία. Είναι πλαστό, δεν εκδίδουν τα ΚΕΠ τέτοιου είδους έγγραφα και μάλιστα με ανθρώπους που προφανώς δεν είναι στην υπηρεσία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


«Αηδίες και ξεράσματα»

Θέση πήρε και η μητέρα του πρώτου καταγγέλοντα, μιλώντας και η ίδια στο MEGA: «Αηδίες και ξεράσματα, τεχνάσματα του πατέρα… τελευταία στιγμή προσπαθεί να ανακατέψει την άμμο, να βρωμίσουν τα νερά. Αλλά εγώ έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, αυτό που είναι να γίνει θα γίνει. Η εισαγγελέας δεν είναι τυχαίο που του όρισε δικάσιμο οπότε δεν με απασχολεί τίποτα από ό,τι λένε και κάνουν».

Υπενθυμίζεται ότι η πρεσβυτέρα του πατρός Αντωνίου μετά τη δημοσίευση της εν λόγω επιστολής, είχε αναφέρει: «Έστω και λίγο αργά τα παιδιά αρχίζουν να καταλαβαίνουν το λάθος τους και αρχίζουν να μετανοούν γι’ αυτό και χάρηκα πολύ από τη δήλωση του μικρού γιατί ζήτησε η δήλωση αυτή να πάει απευθείας στον πατέρα Αντώνιο, του ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη και αυτό δείχνει ότι μετάνιωσε».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Σήμερα

Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.