E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βριλήσσια: «Εύχομαι να ήταν κακός εφιάλτης, θέλω να πάει φυλακή» είπε με τρεμάμενη φωνή η κόρη του κομμωτή

«Είμαστε στη διάθεση των αρχών αρκεί αυτός να μείνει μέσα. Δε θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου» είπε η 29χρονη κοπέλα

Βριλήσσια: «Εύχομαι να ήταν κακός εφιάλτης, θέλω να πάει φυλακή» είπε με τρεμάμενη φωνή η κόρη του κομμωτή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/12/2023 | 14:05

Συντετριμμένη, λυπημένη και γεμάτη αηδία δήλωσε το πρωί της Τρίτης η θετή κόρη του 49χρονου κομμωτή από τα Βριλήσσια ο οποίος συνελήφθη αφού διαπιστώθηκε ότι είχε βάλει κρυφές κάμερες στο κομμωτήριό του αλλά, όπως αποδείχθηκε, στη συνέχεια και στο δωμάτιο της κοπέλας.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους στα δικαστήρια της Ευελπίδων τις κρυφές κάμερες στο υπνοδωμάτιο που μοιραζόταν με την αδερφή της ανακάλυψε η μητέρα της όταν έγινε γνωστό το περιστατικό στο κομμωτήριο στα Βριλήσσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τρεμάμενη φωνή η 29χρονη κοπέλα, η οποία έζησε για 10 χρόνια κάτω από την ίδια σκέπη με τον 49χρονο κομμωτή, είπε ότι «έχω πάθει σοκ, δεν το χωρούσε το μυαλό μου και εύχομαι να ήταν ένας κακός εφιάλτης και να ξυπνούσα».

«Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να βοηθήσουμε για να μείνει μέσα και να τιμωρηθεί. Είμαι και θυμωμένη και λυπημένη, και συντετριμμένη και νιώθω αηδία για το πρόσωπό του» πρόσθεσε η 29χρονη.

Στην ερώτηση αν πηγαίνει κάπου το μυαλό της για το τι έκανε ο 49χρονος το υλικό που έχει καταγραφεί, η κοπέλα είπε ότι «δε θέλω να σκέφτομαι καν τι έκανε αυτός ο άνθρωπος. Δε θέλω να σκέφτομαι το βάθος, εύχομαι να μην έχει πάει πολύ μακριά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν το περιμέναμε με τίποτα, πέσαμε από τα σύννεφα, ούτε που φανταστήκαμε τέτοιες πράξεις. Φαινόταν ένας κύριος που πρόσεχε πολύ τη μητέρα μας και δεν περνούσε κάτι τέτοιο από το μυαλό μας. Ήταν στοργικός θα μπορούσε κανείς να πει, δε φαινόταν ότι θα μπορούσε να κάνει κάποια κακή πράξη» πρόσθεσε για τον 49χρονο κομμωτή.

Η ίδια σημείωσε, επίσης, ότι το διάστημα στο οποίο είχε δουλέψει στο κομμωτήριο «είχα παρατηρήσει ότι πήγαινε συχνά στις τουαλέτες (σ.σ. εκεί βρέθηκαν οι κρυφές κάμερες που είχε τοποθετήσει ο 49χρονος στην επιχείρηση)».

Όσο για τη μητέρα της η κοπέλα είπε ότι «είναι συντετριμμένη, είναι χάλια, πώς να φανταστεί κανείς κάτι τέτοιο; Ήταν μια φυσιολογική εικόνα, δε θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μας κάτι τέτοιο».

«Εμείς είμαστε στη διάθεση των αρχών αρκεί αυτός να μείνει μέσα. Δε θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου» κατέληξε η κοπέλα για τον 49χρονο πατριό της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Σήμερα

Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.