E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal
ΕΛΛΑΔΑ
Αυξάνονται οι νεκροί - Μπαλάκι οι ευθύνες για την τραγωδία

Δημήτρης Καμμένος: Ήξεραν για τους νεκρούς

Έστειλαν 40 σάκους για σορούς τα μεσάνυχτα

Δημήτρης Καμμένος: Ήξεραν για τους νεκρούς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 30/7/2018 | 10:25

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, αναφερόμενος στην τραγωδία με τις φονικές φωτιές στην Ανατολική Αττική, κατήγγειλε ότι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας οι αρχές όχι μόνο γνώριζαν για τους δεκάδες νεκρούς, αλλά ήδη τα μεσάνυχτα το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε στείλει 40 σάκους για σορούς στον δήμο Ραφήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 7» ο Δημήτρης Καμμένος κατήγγειλε ότι την ώρα της σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όπου δεν είχε γίνει καμία αναφορά σε νεκρούς, το ΚΕΕΛΠΝΟ συνοδεία αστυνομικών έστειλε στον δήμο Ραφήνας 40 σάκους για την περισυλλογή πτωμάτων. Αυτό, είπε ο κ. Καμμένος αποδεικνύει ότι ήταν ήδη γνωστό πως οι αρχές είχαν ήδη εικόνα για δεκάδες νεκρούς. Μάλιστα, αναφέρεται και σε μια φράση που ειπώθηκε: «Τόσους λίγους σάκους φέρατε;».

Σχολιάζοντας την ίδια ώρα, όλα όσα είπε, μία ημέρα μετά την τραγωδία, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για τις ευθύνες των πολιτών στο Μάτι και τα αυθαίρετα σπίτια, ακόμη και σε διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, ανέφερε σε αιχμηρό τόνο: «Θεωρώ πολιτική αλητεία αυτό που είπε ο Πάνος Καμμένος».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η ΝΔ με 29,6%, ΕΛΑΣ‑ΠΑΣΟΚ σε απόσταση αναπνοής για τη 2η θέση

Ελλάδα Σήμερα

Το 64% των πολιτών δηλώνει πως θα ψηφίσει με κριτήριο ποιον θέλει να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, σύμφωνα με τη νέα έρευνα.

Κομισιόν ‑Το λένε πλέον ανοιχτά: Ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη ‑ Μέτρα περιορισμού της κατανάλωσης

Ελλάδα Σήμερα

Ο επίτροπος Ενέργειας Νταν Γιόργκενσεν καλεί τις κυβερνήσεις να διατηρήσουν σε ισχύ τα μέτρα εξοικονόμησης της κρίσης του 2022, ενόψει της άτυπης Συνόδου των υπουργών Ενέργειας στο Δουβλίνο.

Νταγκεστάν: Τουρίστρια αναγκάστηκε σε βουτιά 80 μέτρων ενώ ούρλιαζε «Αφήστε με» ‑ Έρευνα στη Ρωσία

Ελλάδα Σήμερα

Η τουρίστρια εμφανίζεται σε βίντεο να παρακαλά τους εκπαιδευτές και τον σύζυγό της, Γέγκορ, να μην πραγματοποιήσει το άλμα τύπου «pendulum jump» στον ποταμό Σουλάκ.

Τραγωδία στη Θάσο: Πέθανε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής που χτύπησε στο κεφάλι

Ελλάδα Σήμερα

Ο 16χρονος Ανι Γκιάνα Ασλάν έχασε τη ζωή του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καβάλας, έπειτα από τραυματισμό σε αγώνα της Β` κατηγορίας ΕΠΣΚ στη Θάσο.

Γαλλία: Η στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί μαθητή με εκτοξευτή χειροβομβίδων σε κατάληψη

Ελλάδα Σήμερα

Ο έφηβος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο στόμα, ενώ η γαλλική Δικαιοσύνη διεξάγει δύο ξεχωριστές έρευνες για το περιστατικό στο Saint-Ouen-l`Aumône.

Σύνταξη δημοσίων υπαλλήλων: Τα 3 σενάρια εξόδου για όσους είναι 48 έως 52 ετών

Ελλάδα Σήμερα

Όσοι γεννήθηκαν από το 1974 έως το 1978 δεν πρόλαβαν τα παλιά μεταβατικά όρια και αποχωρούν με πλήρη ή μειωμένη σύνταξη στα 62 ή στα 67, με ειδικές εξαιρέσεις για βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Λαγοκέφαλος δάγκωσε τουρίστρια στο Καλαμάκι Ζακύνθου ‑ Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ελλάδα Σήμερα

Το χωροκατακτητικό ψάρι έχει εξαπλωθεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, με τις Αρχές να τοποθετούν πλωτά φράγματα για την προστασία των λουομένων.

Θρήνος στη Χαλκίδα: Πέθανε η εκπαιδευτικός Μαρία Παναγιώτου, μία ημέρα μετά τον γάμο της αδερφής της

Ελλάδα Σήμερα

Η 42χρονη υπηρετούσε ως γραμματέας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, έχοντας δώσει για χρόνια μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Φυσικό αέριο: Η Κομισιόν ζητά μείωση της ζήτησης ‑ Καμπανάκι για ελλείψεις με αποθέματα στο 70%

Ελλάδα Σήμερα

Ο επίτροπος Ενέργειας Νταν Γιόργκενσεν προειδοποιεί για κρίση εφοδιασμού, καθώς η τιμή του φυσικού αερίου στο ολλανδικό TTF εκτινάχθηκε στα 72 ευρώ/MWh.

Επιδότηση μετεγκατάστασης 10.000 ευρώ: Σε 8 νέες περιοχές με προκαταβολή 5.000 ευρώ

Ελλάδα Σήμερα

Τον Οκτώβριο αναμένεται να ανοίξουν οι αιτήσεις για Καστοριά, Κιλκίς, Σέρρες, Φλώρινα, Πέλλα, Δράμα, Κοζάνη και Γρεβενά, ενώ στον σχεδιασμό μπαίνουν και δήμοι της Ηπείρου.

Μ. Παγώνη: «Το μηχάνημα που βρέθηκε στο ιατρείο της Μ. Καρυστιανού απαγορεύεται, δεν ξέρω πώς το χρησιμοποιεί σε παιδιά»

Ελλάδα Σήμερα

Η τέως πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σχολίασε τα ευρήματα του Medwatch, ενώ η παιδίατρος απάντησε με σκληρή ανακοίνωση στις δηλώσεις του Αδωνι Γεωργιάδη.

Ισπανία: Συμφωνία για να επιστρέψει η 87χρονη Μαρικάρμεν στο σπίτι της μετά την έξωση στη Μαδρίτη

Ελλάδα Σήμερα

Η δικηγόρος Μπεατρίθ Ντούρο ανακοίνωσε ότι επιτεύχθηκε συμφωνία με τους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος, μετά τις διαδηλώσεις που ξέσπασαν σε όλη τη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.