E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal
ΕΛΛΑΔΑ
Αυξάνονται οι νεκροί - Μπαλάκι οι ευθύνες για την τραγωδία

Πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ οι φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική

Σε BBC, CNN, Guardian, The Times, το θέμα είναι πρώτο στις διεθνείς ειδήσεις

Πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ οι φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/7/2018 | 09:32

Στον ιστότοπο του BBC, του δικτύου της βρετανικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, οι πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική ήταν πριν από λίγο το πρώτο θέμα, υπό τον τίτλο «Τουλάχιστον 20 νεκροί στις πυρκαγιές στην Ελλάδα» με το λιντ «Η κυβέρνηση ζήτησε διεθνή βοήθεια καθώς τεράστιες πυρκαγιές μαίνονται σε όλη τη χώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πολύνεκρες πυρκαγιές είναι επίσης πρώτο θέμα στην διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Guardian, υπό τον τίτλο «Τουλάχιστον 20 νεκροί καθώς γίνονται εκκλήσεις σε κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους» και εκτενή κάλυψη από διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία και την ανταποκρίτρια της εφημερίδας στην Αθήνα.

Στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας The Times, το θέμα είναι πρώτο στις διεθνείς ειδήσεις με τίτλο «Ανεξέλεγκτες πυρκαγιές σκοτώνουν τουλάχιστον 24 στην Αθήνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το θέμα είναι επίσης πρώτο στην (αγγλόφωνη) εκδοχή του ιστοτόπου του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου France24 (στη γαλλόφωνη εκδοχή, το πρώτο θέμα είναι οι αντεγκλήσεις Τραμπ-Ιράν), πάντως στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των μεγάλων γαλλικών εφημερίδων, η είδηση δεν έχει ακόμη εκτενή κάλυψη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, με χαρακτηριστική την επιλογή της Le Monde απλά να αναδημοσιεύσει μια ανταπόκριση του Γαλλικού Πρακτορείου που είχε μεταδοθεί αρκετές ώρες νωρίτερα.

Στην Αυστραλία, που έχει νωπή πικρή πείρα δασικών πυρκαγιών, το ABC News έχει στην διαδικτυακή του έκδοση τέταρτο θέμα τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, υπό τον τίτλο «"Είδα πτώματα, καμένα αυτοκίνητα": Φρίκη στην Ελλάδα καθώς τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δασικές πυρκαγιές κοντά στην Αθήνα».

Ανάμεσα στα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, το CNN περιορίζεται στην πρώτη σελίδα της διαδικτυακής του έκδοσης απλά σε έναν τίτλο-σύνδεσμο προς την είδηση, τα περισσότερα άλλα, όπως για παράδειγμα το CBS, αναδημοσιεύουν στην πλειονότητά τους συρραφές ανταποκρίσεων διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων, και κυρίως του Associaed Press.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συναγερμός για την αρπαγή 4χρονης απο το κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα Σήμερα

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Αμαλιάδα: Διπλή λοίμωξη η αιτία θανάτου του Παναγιωτάκη – «Θα ζητήσουμε επανεξέταση», λένε οι γονείς

Ελλάδα Σήμερα

Γνωστή έγινε η αιτία θανάτου του Παναγιωτάκη, ενός από τα νεκρά βρέφη της υπόθεσης της Αμαλιάδας με το οποίο είχε συνδεθεί η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Ο Νικολά Σαρκοζί σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκι για έναν χρόνο

Ελλάδα Σήμερα

Του απαγορεύθηκε για τρία χρόνια το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

Απίθανο εξώφυλλο του Time: Ο Μασκ κάθεται στο γραφείο του Τραμπ, σαν άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ

Ελλάδα Σήμερα

Στο εξώφυλλο του Time, απεικονίζεται ο δισεκατομμυριούχος στο γραφείο του προέδρου των ΗΠΑ να κρατά ένα κύπελλο και ο τίτλος είναι «στην καρδιά της σύγκρουσης του Ελον Μάσκ με τον αμερικανικό κρατικό μηχανισμό»

Πιερία: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στην 34χρονη που σκότωσε τον Κώστα Σιαμήτρα

Ελλάδα Σήμερα

Με σκυμμένο το κεφάλι στα δικαστήρια Κατερίνης η 34χρονη που ομολόγησε ότι σκότωσε τον σύντροφο της στην Πιερία.

Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη: «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Ελλάδα Σήμερα

10 χρόνια από τον τραγικό χαμό - Ένα σύμβολο ενάντια στο μπούλινγκ και μια θεατρική παράσταση - φόρος τιμής

Πέθανε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Βασίλης Δημάκης

Ελλάδα Σήμερα

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του - Ήταν καταδικασμένος σε πολυετή κάθειρξη για ληστείες

Βόλος: Τρίχρονη πήγε στον παιδικό σταθμό με μώλωπες ‑ Συνελήφθησαν η μητέρα και ο σύντροφος της

Ελλάδα Σήμερα

Νέο περιστατικό σωματική κακοποίησης παιδιού, αυτή τη φορά στον Βόλο.

Τρομακτικό περιστατικό σε πτήση: Επιβάτης έσπασε με το πόδι του παράθυρο αεροπλάνου

Ελλάδα Σήμερα

Ένας επιβάτης σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας Frontier Airlines χτύπησε επανειλημμένα την καρέκλα μπροστά του και στη συνέχεια έσπασε το παράθυρο με το πόδι του

Τουλάχιστον μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου οι θερμοκρασίες θα είναι 5‑6°C χαμηλότερες για την εποχή, λέει ο Καλλιάνος

Ελλάδα Σήμερα

Πού αναμένονται βροχοπτώσεις και ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις

Βίντεο από την μάχη υπαλλήλου με ληστές βενζινάδικου: «Περίμενε, βοήθεια, βοήθεια», φώναζε

Ελλάδα Σήμερα

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ληστεία που έγινε τα ξημερώματα στην Σταυρούπολη.

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.