ADVERTISEMENT

Αυξάνονται οι νεκροί - Μπαλάκι οι ευθύνες για την τραγωδία

«Έκρηξη» κατά Ψινάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα

Παραλίγο να μετατραπεί σε ρίνγκ η αίθουσα της συνεδρίασης

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
«Έκρηξη» κατά Ψινάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Μεγάλη ένταση επικράτησε νωρίτερα σήμερα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα όπου αγανακτισμένοι κάτοικοι και συγγενείς των θυμάτων, δεν έκρυψαν την οργή τους για την στάση της δημοτικής αρχής και την απουσία σχεδίου για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στο Νέο Βουτζά και το Μάτι.

ADVERTISEMENT

Στο «μάτι του κυκλώνα» βρέθηκε ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης από τον οποίο ζητούν να μάθουν για ποιον λόγο δεν έγινε εκκένωση των οικισμών και καηκαν οι κάτοικοι μέσα στα σπίτια τους. Στη συνεδρίαση - στην οποία δεν παρέστη ο Δήμαρχος - δεν έλειψαν και τα... γαλλικά ενώ παραλίγο ο χώρος του δημοτικού συμβουλίου να μετατραπεί σε ρίνγκ.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε η τηλεόραση του STAR

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο